Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

QUOTE(kristalines @ 2012 09 05, 13:00)
man mergyte kaip iklijuota. nekabina isvis. o j/b isvis neee schmoll.gif
Rytine Kava 10 ooooj, beviltiškas reikalas su tavimi smile.gif

dėkui už nuomonę 4u.gif

QUOTE(erikamaja @ 2012 09 05, 14:32)
Sveikos, aš po trumpų atostogų.
Perbėgsiu ką praleidau vėliau.

paprasta foto su labai nuoširdžia emocija biggrin.gif

oi, kaip smagiai bigsmile.gif Ir spalvos smile.gif

QUOTE(Zirzė @ 2012 09 05, 15:01)
nuotraukoje truksta ryskumo bei spalvu smile.gif jos tokios kaip nublukusios ir nykios. Mergaite sedi labai nepatogiai smile.gif Jb pikas. norisi sviesos ir kontrasto
as tai nenoreciau uzskaityti nes paskutineje foto neiziuriu aiskiai fokuso. trauk tas boruzes per pusmetri nuo fono smile.gif

ačiū, Zirzilija , už pastabas. Pas mane kažkaip su spalvom nekas rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(-Tynka- @ 2012 09 05, 16:53)
ne itin graži kompozicija, bet galiu užskaityt, nes esmė matosi  4u.gif

aciu 4u.gif

Tynka, o tu is kurios puses Atlanto? bigsmile.gif gal, sakau, kur netoliese viena kitos gyvenam netyciom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Savory @ 2012 09 05, 11:39)
aciu 4u.gif

Tynka, o tu is kurios puses Atlanto? bigsmile.gif gal, sakau, kur netoliese viena kitos gyvenam netyciom biggrin.gif

Aš SC wink.gif o tu kur?
Atsakyti
QUOTE(Afrė @ 2012 09 05, 17:22)
Erikamaja,prašau biggrin.gif Kad čiuožia,tegul, nesužiūrėjau,tai jau čia mano bėdos biggrin.gif

Čiuožimo bėdos tai nesunkiai gydomos, su bet kuria programa.
Apie foto...hm, tiesa paskius tai nelabai žinau ką ir pasakyt. Čia ji kaip suprantu viena iš vestuvių serijos? Serijoje gal ji kažką ir sako. Viena pati man , ne. Gal būtų galima pradėt galvot, kurt istoriją, nu tipo pfff, basta, žiedai sumainyti,- nusimk rožinius akinius. Ale tokiu atveju akuliorai turėtų būt bent rožiškais rėmais. Kaip vestuvinių žiedų įamžinimas man taip pat - ne. Nu ką dar, nu neįdomu ir tiek.

Papasakok pati ką nors apie savo nuotrauką. Kodėl ją darei?
Atsakyti
QUOTE(erikamaja @ 2012 09 05, 18:47)
Papasakok pati ką nors apie savo nuotrauką. Kodėl ją darei?

Dariau tik dėl to,kad norėjau įamžinti mūsų vestuvinius žiedus, kuriems jau 10m ax.gif Tik tiek mirksiukas.gif Akiniuotas MB, tai tuo pačiu ir akinius galima įamžinti, kad mane pastebėjo biggrin.gif
Čiuožimą žinau,kad pagydyt galima, tiesiog ir aš iš tų tinginių, nenoriu ilgai prie foto sėdėti, kas natūralu,tas man ir gražu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Afrė: 05 rugsėjo 2012 - 17:54
QUOTE(-Tynka- @ 2012 09 05, 17:43)
Aš SC wink.gif o tu kur?

Jei turi omeny South Carolina, tai tada toli tu nuo manes, kitoj Atlanto pusej...as UK pietuose smile.gif
Atsakyti
irnesakyk.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rytine Kava 10: 05 rugsėjo 2012 - 18:15

RK, geltonuoja tavo foto, todėl eik ir 5ND atlik 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Afrė: 05 rugsėjo 2012 - 18:40
QUOTE(Afrė @ 2012 09 05, 17:52)
Dariau tik dėl to,kad norėjau įamžinti mūsų vestuvinius žiedus, kuriems jau 10m ax.gif Tik tiek mirksiukas.gif Akiniuotas MB, tai tuo pačiu ir akinius galima įamžinti, kad mane pastebėjo biggrin.gif
Čiuožimą žinau,kad pagydyt galima, tiesiog ir aš iš tų tinginių, nenoriu ilgai prie foto sėdėti, kas natūralu,tas man ir gražu ax.gif

Dabar aiškiau biggrin.gif
Esmė tame, kad mes savo foto matom kitaip, mes žinom jos istoriją, jaučiam tos akimirkos kvapus, girdim garsą ar tylą. Žiūrovas tą taip pat gali pajusti, apie tokias foto sakom - kalba. Deja ši foto kalba tik Tau, suprantama, kad to Tau ir užtenka. Tokios foto yra sau, šeimos albumui. Jų reikia visokų, kreivais horizontais, murzinų vaikų veidais ir pan. Žiūrovui vistik reikia atiduoti tik tai kas gali iki jo prisibelsti. Nuotraukų atranka taip pat labai svarbus ( ir pradžioje labai sunkus) dalykas.
Atsakyti
rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rytine Kava 10: 05 rugsėjo 2012 - 18:15
Sveikos 4u.gif
Ziuriu cia audros nerimsta biggrin.gif
Vis atsiranda baisiai skriaudziamu lygioj vietoj, jau baigiu prie to priprast biggrin.gif
Smagu, kad yra kam nenusvyra rankos, palaikanciu sia tema idomiais straipsniais ir nuorodom 4u.gif
Pati slepiuosi po rudenejanciais lapais, nes per preita susitikima taip susimoviau, kad paciau pries save geda doh.gif Tokiu viakisku klaidu milijona pridariau, tiek nesugebejau realizuot ideju ir aplinkos, kad tas nuotraukas tik dabar, gerai nusiraminus po nusivylimo pradejau tvarkyt blush2.gif
Viena is pilies:
user posted image

Erikamaja, labai noreciau isgirsti kritikos, jeigu dar nepraejo noras tau 4u.gif cia
Dar pasigirsiu, kad pirmadieni pradedu koledza, nesugebejau susilaikyt, pamacius kad yra fotografijos kursas bigsmile.gif

Skaitantiems rusiskai labai idomus puslapiukas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chiquitka: 05 rugsėjo 2012 - 18:14
QUOTE(chiquitka @ 2012 09 05, 19:10)
Dar pasigirsiu, kad pirmadieni pradedu koledza, nesugebejau susilaikyt, pamacius kad yra fotografijos kursas bigsmile.gif

Kur? Trukmė kokia? ax.gif
Atsakyti