Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

smile.gif+2012 09 05, 17:35-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2012 09 05, 17:35)
na ir nekeisk, tavo pačios pasirinkimas būt pačiai sau stabdžiu užsikertant ant "nepajudinamos nuomonės" ar ne... o kitam to matyti irgi neuždrausi. ;]

Nematau jokiu stabdziu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 09 05, 17:36)
Nematau jokiu stabdziu  smile.gif

Nematai....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 05 rugsėjo 2012 - 16:39
Sveikos 4u.gif
Ale dingusi buvau,bet už tai grįžtu su ND5 ax.gif
Natūraliame apšvietime
user posted image
Dirbtiniame apšvietime
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 09 05, 16:30)
Vieni greiciau eina, kiti leciau, svarbiausia tikslas.
O tu nuotrauku netvarkai, iskart pavyksta nufotografuoti viska idealiai?
O man grozio faktas neesminis, jei pradzioj norima tik suprasti ir ismokti fokusavima ir panasiai. O tada jau bus galima ir i grozius susitelkti.
Mano nuomone, kurios nekeisiu.

Tvarkau, turiu Lightroomą ir picasą. Šviesinu, patamsinu, patiesinu,verčiu į jb, - viskas. Picasa - pakarpymui. Nors paskutiniu metu nepamenu kada foto reikėjo karpyt.
Visa kita stengiuosi sužiūrėt iš karto. Ps neturiu.
Nesakau, kad gerai taip kaip darau aš, kažkam kas moka su ps pašalint pridėt kur reika ar nereika, taip greičiau. Man labiau patinka pasitikrint prieš paspaudžiant mygtuką.
Žinau, kad ps turi beprotiškai daug galimybių tvarkant foto ir, kad beveik viską galima padaryti kompu, tiesiog aš labai to nemėgstu. Stengiuosi kuo mažiau laiko praleist prie nuotraukų redagavimo. Nes šioji dalis fotografavime man labai nemylima biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(erikamaja @ 2012 09 05, 17:41)
Tvarkau, turiu Lightroomą ir picasą. Šviesinu, patamsinu, patiesinu,verčiu į jb, - viskas. Picasa - pakarpymui. Nors paskutiniu metu nepamenu kada foto reikėjo karpyt.

Tai vat ir nematau bedos, jei as pastumdysiu WB per kelias sekundes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 09 05, 10:55)
Noisy, gi nesakiau, kad nedarysiu, neprunkstauk 4u.gif

Nenuostabu, kad estetika tau ne pirmoj vietoj...Kulturingas bendravimas taip pat... 4u.gif

QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 09 05, 16:59)
Geras pavyzdys, bet cia galima rast visokiu pavyzdziu, kaip ir tavo, kaip ir mano.

tavo pvz neatspindi diskusijos temos...
apie raisteliu uzrisima butu tinkamas pvz, jei nori vaika ismokinti susiristi raistukus tu jam gali paduoti:

1. nudrengta sena bata (pofik, svarbu, kad ismoktu)
2. gali paduoti specialu zaisla su spalvotais raisteliais
ir pinigai sioje vietoje ne prie ko (turi batukus, neturi ir bla bla bla)...Fotoaparata jau turi visos, atejusios i tema.Naujo pirkti niekas nevercia...

Ir apie estetika....Man asmeniskai nesvarbu, ar vaikas i lauka eina, ar namie buna....nerengsiu bele kaip.....Pvz su treningais....
Vat ir visas atsakymas

QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 09 05, 17:04)
Va ir apie daktarus teisybe  biggrin.gif

Man tai keista, kad kai as norejau uzskaityti ND, kuriuos praejusi, netiko, tai dziaugtis turetu, kad kazkas atsakineja. O siaip pati Say ir sake, kad ka praeje is ND galim uzskaitinet. Na, vien zodz cool.gif

tu jautiesi tiek stipri, kad gali tai daryti? apie ND uzskaityma as....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Whatever?: 05 rugsėjo 2012 - 16:59
QUOTE(Whatever? @ 2012 09 05, 17:46)

tu jautiesi tiek stipri, kad gali tai daryti? apie ND uzskaityma as....

O tu galvoji as nesuprasiu kuris obuolys is 3-ju sufokusuotas?
Atsakyti
QUOTE(Savory @ 2012 09 05, 10:22)
na, naudojuosi proga, ir vel lendu i eteri su savo namu darbu biggrin.gif
http://www.supermama...?...8134&st=192

ne itin graži kompozicija, bet galiu užskaityt, nes esmė matosi 4u.gif

QUOTE(Afrė @ 2012 09 05, 10:39)
Sveikos 4u.gif
Ale dingusi buvau,bet už tai grįžtu su ND5 ax.gif

Man nelabai matosi skirtumo tarp auto ir custom, plius atrodo beveik vienodai tiek dienos šviesoj, tiek prie dirbtinio apšvietimo...
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 09 05, 16:44)
Tai vat ir nematau bedos, jei as pastumdysiu WB per kelias sekundes smile.gif

Dar jei tūpumą galima būtų su kokia programike pakoreguot, kainos Tau nebūtų.
Viskas tikrai baigiu biggrin.gif
Atsakyti
doh.gif mėnesį laiką čia gali nesilankyti,o atėjus vis tiek rasi vėl tuos pačius plepalus doh.gif

RK, turi labai storą skūrą biggrin.gif Kita jau senai būtų šmutkes susirinkusi ir pamasčiusi mirksiukas.gif
Atsakyti
Afrė
ND nesiimu vertint, nes nesu tikra savo monitorium, man po kalbravimo viskas mėlynuoja biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikamaja: 05 rugsėjo 2012 - 16:56
O jums nepabodo su rk terliotis?Nu nenori zmogus, nemato reikalo vargintis ir velniop.Per jega jus jai neidesit, nesukramtysit.Zmogus ismoksta tada, kada pats nori ismokti, isgirsti.

Atsakyti