Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

QUOTE(tetulencija @ 2012 09 05, 17:06)
Ne, reiks pabandyti. Pas mane irgi tas ženkliukas panašiai atrodo. Grįšiu po darbo ir išbandysiu. Ačiū labai  4u.gif

Pabandykit, turėtų jau draugauti šie du daiktai įjungus. smile.gif Tiesa, reikia nepamiršti, kad pultelis darys tai ką reikia jei bus nukreiptas į fotoaparatą ir ne bet kur, o į infrared'o imtuvą. Bent jau mano tik taip veikia. smile.gif Jis ant grip'o būna, po užrakto mygtuku. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ka: 05 rugsėjo 2012 - 16:15
QUOTE(Yvette @ 2012 09 05, 15:52)
jei dar kam trūksta užskaitymo įmeskit nuorodą į tą psl. kur jūsų ND sudėti. Turiu mažai laiko, tad tik prabėgdama galiu brūkštelt.

na, naudojuosi proga, ir vel lendu i eteri su savo namu darbu biggrin.gif
http://www.supermama...?...8134&st=192
Atsakyti

QUOTE(-Tynka- @ 2012 09 05, 17:11)
Kaip mano mama nuolat sako- ką darai, daryk gerai  biggrin.gif Viskas paprasta ir aišku  biggrin.gif
Trūksta veido..
Aha, aš truputį apsimetu irgi.. Kad durna nepalaikytų  biggrin.gif Bet po to vėl užmetu akį į temos pavadinimą... PRADŽIAMOKSLIS.... Davaj, naujokės, diskutuojam ir klausinėjam viena kitos, o senbuviai gali sau ūsą kraipyti ir kaktas raukti tongue.gif
Man tai fainai  thumbup.gif O kaip tu čia padarei tokį... efektą?

aš nepiktai, tiesiog pasitaikė tavo postas pakomentuosiu, nors anksčiau irgi kažkada norėjau. Gal aš tiesiog neatidžiai skaitau temą, nes man dar niekur neužkliuvo, kad senbuvės burbėtų, kai pradžiamokslės ištroškę žinių diskutuoja. Nu rimtai išsiblaškiusi jaučiuosi, nes pastebiu tik naujokų komentarus, kur dėl senbuvių burbama. Nesuprantu kodėl pro mano akis praslįsta visa kita.

Atsakymų nereikia ir diskusijos nenorėjau sukelti, tiesiog vis pati sau pasistebiu.
Atsakyti
isora, man ne.
Plokščia be jokio jausmo foto, manau ją visiškai sugadino apdirbimas.
Atsakyti
Savory, ND supratai teisingai. Lig ir reiktų užskaityti, nors norisi sakyti, pasirink ką nors aiškesnio ND atlikimui. Tikslas ne tik teisingai, bet ir tvarkingai atlikti. Matai, šitą šakelę pradedančiajam gali būti sunku tvarkingai nufotografuoti, nori nenori bus šioks toks bardakėlis. Tad kaip atlikti ND žinai.
Aš galiu užskaityti, bet tuo pačiu tau palikti pasirinkimą, priimi užskaitymą, arba jei supranti apie ką rašiau aukščiau, eini tolyn su ND, bet tuo pačiu ir šį perdarai.
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 09 05, 17:04)
Va ir apie daktarus teisybe  biggrin.gif

daktaro rašto grožis jo profesijoj neesminis... ;]
Atsakyti
QUOTE(Savory @ 2012 09 05, 17:22)
na, naudojuosi proga, ir vel lendu i eteri su savo namu darbu biggrin.gif
http://www.supermama...?...8134&st=192

jei geles, tai uzskaitau
Atsakyti
QUOTE(erikamaja @ 2012 09 05, 17:12)
Ir kaip toli nuėjai?/ jei vestuvinę foto turi gražint nuiminėdama spalvas?
Jei būtum iškart galvojus apie viską, jau būtum pasistumėjus. Kelias pailgėjo argi ne?
Bet kutiuo atveju man visiškai tas pats kiek laiko kas keliauja. Galima tai pavadinti mėgavimusi biggrin.gif
Tiesiog džiugu už tas kurios šoliuoja, o ne velkasi.

Vieni greiciau eina, kiti leciau, svarbiausia tikslas.
O tu nuotrauku netvarkai, iskart pavyksta nufotografuoti viska idealiai?

smile.gif+2012 09 05, 17:26-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2012 09 05, 17:26)
daktaro rašto grožis jo profesijoj neesminis... ;]

O man grozio faktas neesminis, jei pradzioj norima tik suprasti ir ismokti fokusavima ir panasiai. O tada jau bus galima ir i grozius susitelkti.
Mano nuomone, kurios nekeisiu.
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 09 05, 16:04)
Va ir apie daktarus teisybe  biggrin.gif

Man tai keista, kad kai as norejau uzskaityti ND, kuriuos praejusi, netiko, tai dziaugtis turetu, kad kazkas atsakineja. O siaip pati Say ir sake, kad ka praeje is ND galim uzskaitinet. Na, vien zodz cool.gif

Nesakiau to. Užskaitinėti gali tos, kurios visus atsiskaitę. Visus. Ne pirmas kartas, kai sugalvoji kažką wink.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 09 05, 17:30)
Nesakiau to. Užskaitinėti gali tos, kurios visus atsiskaitę. Visus. Ne pirmas kartas, kai sugalvoji kažką wink.gif

doh.gif
Tebunie irnesakyk.gif
Ir kur as cia ka vis sugalvoju g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 09 05, 16:26)
Savory, ND supratai teisingai. Lig ir reiktų užskaityti, nors norisi sakyti, pasirink ką nors aiškesnio ND atlikimui. Tikslas ne tik teisingai, bet ir tvarkingai atlikti. Matai, šitą šakelę pradedančiajam gali būti sunku tvarkingai nufotografuoti, nori nenori bus šioks toks bardakėlis. Tad kaip atlikti ND žinai.
Aš galiu užskaityti, bet tuo pačiu tau palikti pasirinkimą, priimi užskaitymą, arba jei supranti apie ką rašiau aukščiau, eini tolyn su ND, bet tuo pačiu ir šį perdarai.

aciu 4u.gif na, jei galima pasirinkti, tada renkuosi perdaryti ir tuo paciu daryti ketvirta namu darba rolleyes.gif

QUOTE(brumbrumai @ 2012 09 05, 16:27)
jei geles, tai uzskaitau

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 09 05, 17:30)
Mano nuomone, kurios nekeisiu.

na ir nekeisk, tavo pačios pasirinkimas būt pačiai sau stabdžiu užsikertant ant "nepajudinamos nuomonės" ar ne... o kitam to matyti irgi neuždrausi. ;]
Atsakyti