Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

QUOTE(bumbasi @ 2012 09 02, 09:12)
Ačiukas užskaičiusioms.. Tik palikau nesupratus ar dar trūksta vieno balso ar ne smile.gif  ax.gif

netrūksta, eik prie antro ND smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rG. @ 2012 09 02, 09:57)
prie ko čia Photoshopo pluginas ir Lightroom 3?  Gal vieną kartą atsisėsk, perskaityk viską normaliai
Kas pasakė?

As daug ko nezinau ir man reikia laiko, kad daug ka suzinot, neviskas iskarto smile.gif .
O pasake kazkuri is senbuviu. Galiu ir neuzskaitineti, man tai kas irnesakyk.gif

QUOTE(isora @ 2012 09 02, 10:10)

RK , neišradinėk dviračio..  ax.gif  t.y. naujų taisyklių...

Tu cia apie uzskaityma darbu?
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 09 02, 09:21)
As daug ko nezinau ir man reikia laiko, kad daug ka suzinot, neviskas iskarto smile.gif .
O pasake kazkuri is senbuviu. Galiu ir neuzskaitineti, man tai kas  irnesakyk.gif

Aš nepiktybiškai ir pati daug ko nežinau, bet pačiai bus lengviau jei įsigilinsi ir gilinsi mąstymą, o ne pasiimsi kas plaukia paviršiuj smile.gif
Atsakyti
QUOTE(isora @ 2012 09 02, 09:36)
Labas, prijaučiančios (-ys) ..  biggrin.gif
Bumbasi , užskaitau... thumbup.gif

RK , o tu 5 ND atsiskaičius,kad užskaitinėji?  tongue.gif

Tai ką dėl meeto? Kaip 19, 20, 21 dienos.. Vilnius.. hey nemiegaaam... user posted image

Gaila, kad Sayonarai netinka šios datos, man tinka arba dar vėliau tada [rugsėjo galas] wink.gif

bumbasi -> gražu žiūrėti smile.gif patinka man dekupažas smile.gif Tik avataras atgraso tavo su akiniais smile.gif che che, čia šiaip patebėjimas, man netrugdo wink.gif
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2012 09 02, 09:31)
Gaila, kad Sayonarai netinka šios datos, man tinka arba dar vėliau tada [rugsėjo galas] wink.gif

bumbasi -> gražu žiūrėti smile.gif patinka man dekupažas smile.gif Tik avataras atgraso tavo su akiniais smile.gif che che, čia šiaip patebėjimas, man netrugdo wink.gif

tai galim tada ir susitikt, neskubėt smile.gif
kita vertus, prie manęs vienos taikytis nereikia, kad ir kaip noriu pasimeetint smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 09 02, 10:21)

Joo, nes reik visus ND padaryt,o ko tu 5 vis nepadarai? Mėgink žinok daug ką duoda jis..

QUOTE(noisy-B @ 2012 09 02, 10:31)

Ėėėė, aš 28d. išskrendu.. unsure.gif

QUOTE(sayonara @ 2012 09 02, 10:34)
tai galim tada ir susitikt, neskubėt smile.gif
kita vertus, prie manęs vienos taikytis nereikia, kad ir kaip noriu pasimeetint smile.gif

Tai darom rimtai kurią dieną, aš suderinsiu td su vyru, kad su beibiu pabūtu... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2012 09 02, 10:31)

Malonu girdėt..Vadinas teks keist avatarą biggrin.gif
Atsakyti
Atnešu kritikai.... ax.gif

pagautas kadras visai, bet nu emocija... blush2.gif Man visai patiko, tik gal centravimas trukdo ir įspaustos jos labai... g.gif

user posted image

Laukiu, nesulaukiu, kada savo naują daikčiuką išmėginsiu... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(isora @ 2012 09 02, 11:20)

Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2012 09 02, 11:30)

Čia tai aš nesiginčyju, bet va, man tokie dūmai neišeina.. lotuliukas.gif Trauk puse cigaretės vistiek nebus, maž žolės reiks pamėgint pirmą kart, sakė eis td tokie dūmai... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(isora @ 2012 09 02, 11:37)
Čia tai aš nesiginčyju, bet va, man tokie dūmai neišeina..  lotuliukas.gif  Trauk puse cigaretės vistiek nebus, maž žolės reiks pamėgint pirmą kart, sakė eis td tokie dūmai... lotuliukas.gif

Aš bandžiau sesę fotografuoti su dūmais, tada namie ji užsikūrė kaljaną ir nifiga nepavyko išgauti tirštų dūmų doh.gif su cigarete tai tikrai be šanso tokius išgauti biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(isora @ 2012 09 02, 11:20)
Laukiu, nesulaukiu, kada savo naują daikčiuką išmėginsiu... wub.gif

Nepatinka toks kontrastas man čia, už nugarų žiauri juoduma, o jos baltos, lyg peršviestos... ir j/b taip nesižiūri kažkaip man. Nepatinka man.
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2012 09 02, 12:06)
Aš bandžiau sesę fotografuoti su dūmais, tada namie ji užsikūrė kaljaną ir nifiga nepavyko išgauti tirštų dūmų  doh.gif su cigarete tai tikrai be šanso tokius išgauti biggrin.gif
Papildyta:

Nepatinka toks kontrastas man čia, už nugarų žiauri juoduma, o jos baltos, lyg peršviestos... ir j/b taip nesižiūri kažkaip man. Nepatinka man.

Sakau, žolės reik, sakė su ana gaunas.. lotuliukas.gif

Ačiū.. ax.gif va kritika gerai, db kaip daryt kad nebūtu jos tokios.. foto ta prasme... blush2.gif
Atsakyti