Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 09 05, 15:04)
O fotografijos pradziamokslis tinkamas tam biggrin.gif ?

kaip kada. paprastai relaksui renkuosi kitokius skaitinius.
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2012 09 04, 21:21)

Pirmoji - nuostabi.

QUOTE(Savory @ 2012 09 05, 14:56)

Užskaitau aš Tau nd, ir nors techniškai jie geri, bet man negražūs biggrin.gif

Taip norisi, kad nuo pirmųjų darbelių jūs būtumėt kažkuo įdomios. Gal tuomet būtumėt labiau pastebimos, ką manot?
Paieškokit , nepatingėkit, a...
Esu pailsėjus, geros nuotaikos, turiu pusdienį laisvą, tai galit kreiptis kam ko reikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 09 05, 16:06)
kaip kada. paprastai relaksui renkuosi kitokius skaitinius.

Kazi ar cia begausi relaxo, kai tiek naujokiu, pradziamoksliu.
Nezinau kelinti metai cia senbuves bendrauja, bet jums cia tikrai nelinksma, kai jau viska mokat, suprantat, vestuves fotografuojat, o vis atsiranda tikru pradziamoksliu.
Aisku, gerai, kad jus cia, bet nenorekit, kad pradziamoksles butu jusu lygio. O jei kazko klausia, tai geriau ne paklodes rasyt, o tiesiog nekreipt demesio, gal atsiras kazkas norintis atsakyti.
Papildyta:
QUOTE(erikamaja @ 2012 09 05, 16:10)

Taip norisi, kad nuo pirmųjų darbelių jūs būtumėt kažkuo įdomios. Gal tuomet būtumėt labiau pastebimos, ką manot?

Tik mano nuomone:
as asmeniskai linkusi susikoncentruoti i ND, kad jie butu gerai padaryti, suprasta esme, koncentruotis butent i tai, o tas grozis, ka cia dar sugalvojus fotografuoti, tik blasko, atitraukia nuo pagrindinio dalyko, suprast esme ND.
Po ND, jau galim ir apie grozius sneket.
Atsakyti
Žiūrinėju ką pripyškinus viena ranka, mėginu visaip pažaist, tai kad tema būtu į temą, atnešu pradžiamokslinę foto.. Kritikai ir t.t.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 09 05, 15:14)
fotografuoti, tik blasko, atitraukia nuo pagrindinio dalyko, suprast esme ND.

Aš valgau tik skanų ir gražų maistą biggrin.gif
Jei kažkas bandys įtikint, kad skonis geras, o aš lėkštėje matysiu jovalą, geriau mirsiu badu.
Taip ir su foto, jei objektai "neskanūs" nesusikaupiu komentarui.

Atsakyti
QUOTE(erikamaja @ 2012 09 05, 15:10)
Užskaitau aš Tau nd, ir nors techniškai jie geri, bet man negražūs biggrin.gif

biggrin.gif atrodo tikrai netingiu, bet matyt man nuo gimimo neduota but "prie meno"...reik issiugdyt ta suvokima, kas grazu, kas nelabai...stengsiuosi, aisku, bet gi negaliu prizadet, kad va jau kitas namu darbas bus afigienas lotuliukas.gif bet kuriuo atveju aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 09 05, 15:14)
Tik mano nuomone:
as asmeniskai linkusi susikoncentruoti i ND, kad jie butu gerai padaryti, suprasta esme, koncentruotis butent i tai, o tas grozis, ka cia dar sugalvojus fotografuoti, tik blasko, atitraukia nuo pagrindinio dalyko, suprast esme ND.

vadovaujantis šia logika, nereikia vaikuose lavinti estetikos pojūčio, lai rengiasi bakuganais ir makvynais, žiūri į budulius prie turgaus su treningais kaip pavyzdį, neina į teatrą, kiną, parodas, nekeliauja ir nesigroži gamta, ir patys nebūkim jiems pvz.

o kai jiems sukaks 18 metų, tada mes juos suimkim į nagą ir pradėkim vedžiot po parodas, aiškinti apie meną, grožį, subtilumą, estetiką ir pan., o jie tiesiog akimirksniu supras, kad iki šiol šūdinai gyveno ir staiga taps išlavinto skonio?

neee, lavinti reikia nuo pirmų žingsnių, nuolat, kasdien. todėl ir ND-uose estetikos momentas yra labai svarbus. tikiuosi, ši taisyklė nesikeis temoje, o netgi griežtės, o ND vis gražės.
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 09 05, 16:14)
bet jums cia tikrai nelinksma, kai jau viska mokat, suprantat, vestuves fotografuojat

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 09 05, 15:23)
o kai jiems sukaks 18 metų, tada mes juos suimkim į nagą ir pradėkim vedžiot po parodas, aiškinti apie meną, grožį, subtilumą, estetiką ir pan., o jie tiesiog akimirksniu supras, kad iki šiol šūdinai gyveno ir staiga taps išlavinto skonio?

Zinai, sis pavyzdys buvo tiesiai i desimtuka thumbup.gif reik i pirma puslapi ikelt, pries namu darbus, kad nereiketu tokiems, kaip as ilgai galvoti, ko cia norima is manes, jei techniskai viskas gerai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 09 05, 15:23)
neee, lavinti reikia nuo pirmų žingsnių, nuolat, kasdien. todėl ir [B]ND-uose estetikos momentas yra labai svarbus[/B]. tikiuosi, ši taisyklė nesikeis temoje, o netgi griežtės, o ND vis gražės.

Pritariu.
Labai pritariu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 09 05, 16:23)
vadovaujantis šia logika, nereikia vaikuose lavinti estetikos pojūčio, lai rengiasi bakuganais ir makvynais, žiūri į budulius prie turgaus su treningais kaip pavyzdį, neina į teatrą, kiną, parodas, nekeliauja ir nesigroži gamta, ir patys nebūkim jiems pvz.

neee, lavinti reikia nuo pirmų žingsnių, nuolat, kasdien. todėl ir ND-uose estetikos momentas yra labai svarbus. tikiuosi, ši taisyklė nesikeis temoje, o netgi griežtės, o ND vis gražės.

Netinkantis pavyzdys.

Jei as mokinsiu vaika uzsiristi batu sniurelius, man visai dzin ar jis grazius batus tures ar nudrengtus kiemo batus. ESME, KAD ISMOKTU UZSIRISTI biggrin.gif
Atsakyti
doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ka: 05 rugsėjo 2012 - 15:34