Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

QUOTE(kristalines @ 2012 09 05, 13:42)
nu kam dabar taip, ne tu viena ironizuoji, tai poto ir nesusikalbam  smile.gif
ir žinok, dėmesio stokos nejaučiu, nu nors užmušk, nejaučiu  g.gif
ir mano nuotaika nepasakyčiau kad bloga, su ja viskas normaliai.
Išvis čia kažkaip, aš apie vieną, o tu apie kitą.

nu gal nesusikalbam, man kraujas akis gal užliejo smile.gif

ir juokingi tie priekaištai, ir piktina. rodos, kad senės nieko daugiau neveikia, tik gaudo laimę ką nors mokinti ir dar tuo piktnaudžiauja.
Atsakyti
QUOTE(mamagute @ 2012 09 05, 12:57)
labai laukčiau komentarų  mastau.gif  karsta.gif

nuotraukoje truksta ryskumo bei spalvu smile.gif jos tokios kaip nublukusios ir nykios. Mergaite sedi labai nepatogiai smile.gif Jb pikas. norisi sviesos ir kontrasto

QUOTE(bumbasi @ 2012 09 05, 13:10)
Pareinu vėl su ketvirtu namų darbu...

as tai nenoreciau uzskaityti nes paskutineje foto neiziuriu aiskiai fokuso. trauk tas boruzes per pusmetri nuo fono smile.gif
Atsakyti
nei cia mes mirstam is demesio stokos nei cia ka, tiesiog jei jau visos susirupinote, kad naujokes nieko nedaro, tai bukit malonios atkreipt demesi, kai ka nors idedam mirksiukas.gif

Ka, aciu uz komentara. Man jie bet kokie geri, svarbu pastebeta ir pakomentuota, kas blogai, kas gerai 4u.gif

skaitinejau ne viena senesne tema, tai tokiu bajeriu dar nei vienoj nebuvo, kad jei paklausi kazkieno nuomone ne tokio klausimo, tai viskas, suvarys, kaip mokes...nu bet tikrai, net nesigincykit, ar ne taip yra sitoj temoj paskutiniu metu?

Nu pvz man, kaip kelias savaites tik laikanciai rankose ne muiline, kyla begale klausimu, idomu butu daugeliu ju padiskutuoti, bet gi ne, nera net ko paklaust, nes atseit dar ne laikas, eik geriau namu darbu daryt ir net nebandyk klausinet...o tai kaip man ka nors ismokt neklausinejant? tie patys namu darbai nepasidaro savaime...aisku, gausiu tuoj atsakyma, kad davai eik paskaityk kokia knyga ar senesnese temose paieskot, nu bet gi as dabar noriu diskutuoti, kaip kad jus norejote pries pora metu ir ta graziai darete seniau.

Sorry uz offtopica...nu bet jau susinervavau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Savory @ 2012 09 05, 14:10)
nei cia mes mirstam is demesio stokos nei cia ka, tiesiog jei jau visos susirupinote, kad naujokes nieko nedaro, tai bukit malonios atkreipt demesi, kai ka nors idedam mirksiukas.gif

Ka, aciu uz komentara. Man jie bet kokie geri, svarbu pastebeta ir pakomentuota, kas blogai, kas gerai 4u.gif

skaitinejau ne viena senesne tema, tai tokiu bajeriu dar nei vienoj nebuvo, kad jei paklausi kazkieno nuomone ne tokio klausimo, tai viskas, suvarys, kaip mokes...nu bet tikrai, net nesigincykit, ar ne taip yra sitoj temoj paskutiniu metu?

Nu pvz man, kaip kelias savaites tik laikanciai rankose ne muiline, kyla begale klausimu, idomu butu daugeliu ju padiskutuoti, bet gi ne, nera net ko paklaust, nes atseit dar ne laikas, eik geriau namu darbu daryt ir net nebandyk klausinet...o tai kaip man ka nors ismokt neklausinejant? tie patys namu darbai nepasidaro savaime...aisku, gausiu tuoj atsakyma, kad davai eik paskaityk kokia knyga ar senesnese temose paieskot, nu bet gi as dabar noriu diskutuoti, kaip kad jus norejote pries pora metu ir ta graziai darete seniau.

Sorry uz offtopica...nu bet jau susinervavau unsure.gif

sakau (aišku, kalbu tik apie save), kad neturiu LAIKO šiuo metu atsakinėti į šimtus kartų atsakytus klausimus ar komentuoti ND, todėl ir siunčiu skaityti senų temų arba googlint. objektyviai - neturiu laiko. arba jėgų. o kai atsiranda laiko prie kompo arba ryžtuosi nuklyst nuo milijono kitų reikalų, tai norisi paskaitinėti ką nors savo malonumui ir poilsiui, o ne apie tai, koks baisus ignoras. bet va vis tiek įsivėliau į pezalus. asmeniškai mane tokie priekaištai ne skatina, o demotyvuoja. aš išvis nebenoriu nieko komentuot, kai kyla šita diskusija, o kyla ji jau kokį šimtąjį kartą.

kai turiu laiko ir noro, komentuoju ir atsakinėju, kai neturiu laiko ar noro - nekomentuoju. taip visada buvo.

jei kam esu rakštis subinėj ir nepatinku - ignorą kalkit..smile.gif

"o mano laikais taip nebuvo". mes mintinai mokėjom instrukcijas, todėl daugiau negu pusė čia užduodamų klausimų net nekildavo. padėdavo meetai su senbuviais ar be jų - labai naudinga gyvai susitikti ir pasidalinti turima informacija, tuoj pat praktiškai pademonstruojant atsakymus į klausimus.

todėl jei nenorit pačios mokintis arba neišeina, klausinėkit toliau temoje. bet pripažink, tai erzina arba bent jau gali erzinti. nes senose temose ir apskritai internete sukaupta didžiulė patirtis, kalnai informacijos, mes ir kiti interneto gyventojai šimtus kartų atsakė į daugelį klausimų. todėl eilinis klausimas ir prašymas į jį eilinį sykį atsakyti, kai ŽINAI, kad pakaktų čiut čiut pagooglint, o ne norėt čia ir dabar suvirškinto atsakymo, nes.. tiesiog to norisi.. nes taip lengviau.. o tas klausimas po dviejų dienų vėl bus pakartotas, vietoj to, kad pagooglintų ir paieškotų pačios, o tada atsakai, o po dviejų dienų vėl tas pats klausimas bus pakartotas, ir vėl bus norima to paties atsakymo ... ohh. nu atsibosta ir mums, nemanai?
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 09 05, 14:28)
sakau (aišku, kalbu tik apie save), kad neturiu LAIKO šiuo metu atsakinėti į šimtus kartų atsakytus klausimus ar komentuoti ND, todėl ir siunčiu skaityti senų temų arba googlint. objektyviai - neturiu laiko. arba jėgų. o kai atsiranda laiko prie kompo arba ryžtuosi nuklyst nuo milijono kitų reikalų, tai norisi paskaitinėti ką nors savo malonumui ir poilsiui, o ne apie tai, koks baisus ignoras. bet va vis tiek įsivėliau į pezalus. asmeniškai mane tokie priekaištai ne skatina, o demotyvuoja. aš išvis nebenoriu nieko komentuot, kai kyla šita diskusija, o kyla ji jau kokį šimtąjį kartą.

kai turiu laiko ir noro, komentuoju ir atsakinėju, kai neturiu laiko ar noro - nekomentuoju. taip visada buvo.

jei kam esu rakštis subinėj ir nepatinku - ignorą kalkit..smile.gif

"o mano laikais taip nebuvo". mes mintinai mokėjom instrukcijas, todėl daugiau negu pusė čia užduodamų klausimų net nekildavo. padėdavo meetai su senbuviais ar be jų - labai naudinga gyvai susitikti ir pasidalinti turima informacija, tuoj pat praktiškai pademonstruojant atsakymus į klausimus.

todėl jei nenorit pačios mokintis arba neišeina, klausinėkit toliau temoje. bet pripažink, tai erzina arba bent jau gali erzinti. nes senose temose ir apskritai internete sukaupta didžiulė patirtis, kalnai informacijos,  mes ir kiti interneto gyventojai šimtus kartų atsakė į daugelį klausimų. todėl eilinis klausimas ir prašymas į jį eilinį sykį atsakyti, kai ŽINAI, kad pakaktų čiut čiut pagooglint, o ne norėt čia ir dabar suvirškinto atsakymo, nes.. tiesiog to norisi.. nes taip lengviau.. o tas klausimas po dviejų dienų vėl bus pakartotas, vietoj to, kad pagooglintų ir paieškotų pačios, o tada atsakai, o po dviejų dienų vėl tas pats klausimas bus pakartotas, ir vėl bus norima to paties atsakymo ... ohh. nu atsibosta ir mums, nemanai?

matyt blogai issireiskiau, tiesiog nepatinka tai, kad isvis negalima pasiklaust nieko, kas man idomu, noriu su kazkuo padiskutuot ta tema, o ne tik sausa teorija paskaityt, juk daznai buna klausimai ne siaip is lempos, o del to, kad skaitei ir nesupratai. Na, esme tame, kad jei senbuves nenori i juos atsakinet, tai ir nereikia, gal su naujokem bus idomu pasneket apie tai, bet gi nebutina kuriai nors uzklausus iskart pult, o tada prasideda is visu pusiu kar kar kar biggrin.gif Man, kaip zaliai, tikrai buna tokiu klausimu, kur jums atrodo, kad ir vel ta pati paklause, o man tai atrodo, kad va, kaip originaliai sugalvojau lotuliukas.gif
Papildyta:
Manau, kad ir daugiau tokiu, kaip as cia sedi, tik visos bijodamos puolimo tyli kaip peles po sluota ir apsimeta, kad visais klausimais turi atsakymus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Savory @ 2012 09 05, 14:37)
matyt blogai issireiskiau, tiesiog nepatinka tai, kad isvis negalima pasiklaust nieko, kas man idomu, noriu su kazkuo padiskutuot ta tema, o ne tik sausa teorija paskaityt, juk daznai buna klausimai ne siaip is lempos, o del to, kad skaitei ir nesupratai. Na, esme tame, kad jei senbuves nenori i juos atsakinet, tai ir nereikia, gal su naujokem bus idomu pasneket apie tai, bet gi nebutina kuriai nors uzklausus iskart pult, o tada prasideda is visu pusiu kar kar kar  biggrin.gif Man, kaip zaliai, tikrai buna tokiu klausimu, kur jums atrodo, kad ir vel ta pati paklause, o man tai atrodo, kad va, kaip originaliai sugalvojau lotuliukas.gif

xixixi smile.gif

tai ok, naujokėms net naudinga vienom su kitomis apie tai pakalbėti.

bet kar kar kar truputį kitu kampu buvo, bent jau iš mano pusės, gal dar pameni smile.gif

aš už nuoseklumą pasisakau. todėl ir sakau, kad kai kuriuos klausimus anksti užduoti, nes atsakymo pilnai net nesupras, kol ND nepadarius, o darydama ND atsakymą pati suras, gi suprask logiką smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 09 05, 14:40)
xixixi smile.gif

tai ok, naujokėms net naudinga vienom su kitomis apie tai pakalbėti.

bet kar kar kar truputį kitu kampu buvo, bent jau iš mano pusės, gal dar pameni smile.gif

aš už nuoseklumą pasisakau. todėl ir sakau, kad kai kuriuos klausimus anksti užduoti, nes atsakymo pilnai net nesupras, kol ND nepadarius, o darydama ND atsakymą pati suras, gi suprask logiką smile.gif

bandau suprast, ale kai taip nesiseka su namu darbais, tai sunkiai gaunas biggrin.gif

o kar kar kar, ta prasme, kad jei viena puola, tai ir kitos greit prisideda.
Atsakyti
QUOTE(Savory @ 2012 09 05, 14:46)
bandau suprast, ale kai taip nesiseka su namu darbais, tai sunkiai gaunas biggrin.gif

o kar kar kar, ta prasme, kad jei viena puola, tai ir kitos greit prisideda.

o va kodėl iškart žodis puola? jei senbuvė nepritaria kam nors, nesutinka, tai iškart puola? o jei naujokė nesutinka, tai ji nepuola, tik ją puola? g.gif tongue.gif

erzinu smile.gif tai, kokius žodžius pasirenkame, labai daug apie mus pasako.
Atsakyti
QUOTE(Savory @ 2012 09 05, 15:40)
Manau, kad ir daugiau tokiu, kaip as cia sedi, tik visos bijodamos puolimo tyli kaip peles po sluota ir apsimeta, kad visais klausimais turi atsakymus ax.gif

Blogai manai.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 09 05, 14:53)
o va kodėl iškart žodis puola? jei senbuvė nepritaria kam nors, nesutinka, tai iškart puola? o jei naujokė nesutinka, tai ji nepuola, tik ją puola? g.gif  tongue.gif

erzinu smile.gif tai, kokius žodžius pasirenkame, labai daug apie mus pasako.

cia gal ir riebiai pasakyta, bet siaip is principo, labai nemegstu visokiu tokiu "puolimu", tiek is vienos puses, tiek is kitos 4u.gif
tad gyvenkime draugiskai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Savory @ 2012 09 05, 14:56)
cia gal ir riebiai pasakyta, bet siaip is principo, labai nemegstu visokiu tokiu "puolimu", tiek is vienos puses, tiek is kitos 4u.gif
tad gyvenkime draugiskai 4u.gif

man tinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2012 09 05, 12:59)
o kai tu palenktum taip galvą - pas tave nebūtų? Techninių dalykų/turinio/minties komentavimas yra viena, bet kai pradedama narstyti žmogaus odą, kūną ar užpakalį FOTOGRAFAVIMO AKIMIRKĄ taip atrodantį, tai sorry. Žmogus sėdi - rinkė susimeta, tai ranka blogai "stovi", tai smakras. Aš pabūsiu nepopuliari, bet man modelinės nuotraukos be raukšlių, jo kūno "stovio" nei gražios, nei įdomios. tai dabar fotografuoji reportažą, fiksuoji EMOCIJĄ ir sakai žmogui "ei, pasilygink kaklą?"Glamiūūūr. fe.

blink.gif
Siaip, daug kas nuotraukas atrinkineja, kur pagurklis labai issiryskina, pilvo lasiniai issoksta, tai naturalu, taip kaip ir labai palenktas smakras sudare daug rauksliu, tai naturalu, bet butu graziau jei butu galbut maziau tas smakras palenktas ir tai nekristu taip i akis. Ir as nekalbu apie modelines nuotraukas.
Nesupratau ko cia uzsiputojai taip, nebent bile prisiknist vel prie mano zodziu.
Papildyta:
QUOTE(sayonara @ 2012 09 05, 15:28)
sakau (aišku, kalbu tik apie save), kad neturiu LAIKO šiuo metu atsakinėti į šimtus kartų atsakytus klausimus ar komentuoti ND, todėl ir siunčiu skaityti senų temų arba googlint. objektyviai - neturiu laiko. arba jėgų. o kai atsiranda laiko prie kompo arba ryžtuosi nuklyst nuo milijono kitų reikalų, tai norisi paskaitinėti ką nors savo malonumui ir poilsiui,

O fotografijos pradziamokslis tinkamas tam biggrin.gif ?
Atsakyti