QUOTE(Savory @ 2012 09 05, 14:10)
nei cia mes mirstam is demesio stokos nei cia ka, tiesiog jei jau visos susirupinote, kad naujokes nieko nedaro, tai bukit malonios atkreipt demesi, kai ka nors idedam
Ka, aciu uz komentara. Man jie bet kokie geri, svarbu pastebeta ir pakomentuota, kas blogai, kas gerai
skaitinejau ne viena senesne tema, tai tokiu bajeriu dar nei vienoj nebuvo, kad jei paklausi kazkieno nuomone ne tokio klausimo, tai viskas, suvarys, kaip mokes...nu bet tikrai, net nesigincykit, ar ne taip yra sitoj temoj paskutiniu metu?
Nu pvz man, kaip kelias savaites tik laikanciai rankose ne muiline, kyla begale klausimu, idomu butu daugeliu ju padiskutuoti, bet gi ne, nera net ko paklaust, nes atseit dar ne laikas, eik geriau namu darbu daryt ir net nebandyk klausinet...o tai kaip man ka nors ismokt neklausinejant? tie patys namu darbai nepasidaro savaime...aisku, gausiu tuoj atsakyma, kad davai eik paskaityk kokia knyga ar senesnese temose paieskot, nu bet gi as dabar noriu diskutuoti, kaip kad jus norejote pries pora metu ir ta graziai darete seniau.
Sorry uz offtopica...nu bet jau susinervavau
sakau (aišku, kalbu tik apie save), kad neturiu LAIKO šiuo metu atsakinėti į šimtus kartų atsakytus klausimus ar komentuoti ND, todėl ir siunčiu skaityti senų temų arba googlint. objektyviai - neturiu laiko. arba jėgų. o kai atsiranda laiko prie kompo arba ryžtuosi nuklyst nuo milijono kitų reikalų, tai norisi paskaitinėti ką nors savo malonumui ir poilsiui, o ne apie tai, koks baisus ignoras. bet va vis tiek įsivėliau į pezalus. asmeniškai mane tokie priekaištai ne skatina, o demotyvuoja. aš išvis nebenoriu nieko komentuot, kai kyla šita diskusija, o kyla ji jau kokį šimtąjį kartą.
kai turiu laiko ir noro, komentuoju ir atsakinėju, kai neturiu laiko ar noro - nekomentuoju. taip visada buvo.
jei kam esu rakštis subinėj ir nepatinku - ignorą kalkit..
"o mano laikais taip nebuvo". mes mintinai mokėjom instrukcijas, todėl daugiau negu pusė čia užduodamų klausimų net nekildavo. padėdavo meetai su senbuviais ar be jų - labai naudinga gyvai susitikti ir pasidalinti turima informacija, tuoj pat praktiškai pademonstruojant atsakymus į klausimus.
todėl jei nenorit pačios mokintis arba neišeina, klausinėkit toliau temoje. bet pripažink, tai erzina arba bent jau gali erzinti. nes senose temose ir apskritai internete sukaupta didžiulė patirtis, kalnai informacijos, mes ir kiti interneto gyventojai šimtus kartų atsakė į daugelį klausimų. todėl eilinis klausimas ir prašymas į jį eilinį sykį atsakyti, kai ŽINAI, kad pakaktų čiut čiut pagooglint, o ne norėt čia ir dabar suvirškinto atsakymo, nes.. tiesiog to norisi.. nes taip lengviau.. o tas klausimas po dviejų dienų vėl bus pakartotas, vietoj to, kad pagooglintų ir paieškotų pačios, o tada atsakai, o po dviejų dienų vėl tas pats klausimas bus pakartotas, ir vėl bus norima to paties atsakymo ... ohh. nu atsibosta ir mums, nemanai?