QUOTE(kristalines @ 2012 09 05, 13:03)
išgint nori? vient dėl Tavęs nežadu aš iš čia kojos kelti
kas kankinasi? ir kas kam blogai? o Tu man pasakyk, ar ne taip ir yra? pofik visiems viskas
ir tiek.
žiū čia tuoj išvis pasiskayti nebegalės
bet čia jūs vadovaujat gi, pagal jus ir šokam. Bet naišto neišvengsit naujokių karts nuo karto
jėzus, žinok, apgailėtinai skamba. maištas, pasisakyt negalima, pofig visiems viskas. ak.. leiskite nualpti
ir užversti akis į viršų.
išgint nenoriu, noriu, kad atsipeikėtum ir savo blogos nuotaikos nelietum ant kitų. nes tas pasikartojantis aukos sindromas ir zyzimas, kaip čia niekas niekam nerūpi, kaip niekas niekam nesvarbu, kokios čia visos nuskriaustos, tai nu jadryštvaijrūtos, kaip užknisa. jeigu kas kartą, kai kyla noras pasiskųsti dėl dėmesio trūkumo ar naujokių ignoravimo, visos eitų pafotkint tas kelias minutes, progresas būtų ryškus. garantuoju.
taip, ne kartą sakyta, kad kas gali, turi laiko ir jėgų, tas temą stebi ištisą parą, nepaiso riešo skausmo ir klikina kas pusę minutės, o ko nespėja dienos metu - miego sąskaita padaro. ironizuoju, bet bliiiiiin, aš pavyzdžiui šiuo metu esu pavargusi su pirmoku daug lakstyti. nenoriu į bendrą toną skųstis, nes nesijaučiu nuskriausta, tiesiog gyvenime toks etapas, kai negaliu ištisai kabėti temoje, tai ką man dabar daryt?
o ir užknisa, vienas per tą patį.
eikit fotografuot geriau, bus naudos, o ne čia eilinį sykį kipišą kelt, kai ši tema yra iki apsivarymo išnarstyta.