Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

QUOTE(bumbasi @ 2012 09 05, 13:10)
Pareinu vėl su ketvirtu namų darbu...

Dabar tikrai geriau. Fokusas irgi lyg yra. smile.gif Užskaitau. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2012 09 05, 13:20)
Merginos, paburbėsiu. Jūs sakot - kelkit namų darbus, užskaitykit. Bet pačios jų nesivarginat užskaitinėti  doh.gif kame reikalas? kodėl ignoras? gal naujokai čia nepageidaujami?  smile.gif

gi senai sakyta, niekas nieko čia neprivalo, turi ką veikti visos ir be to, tai ko stebiesi? smile.gif
yra ND, turetu būti ir tvarka kažkokia, arba pasiskirstymas, kad viena savaite vienos uzskaitineja, kita savaite kitos turi sita duokle atiduoti... nu paprasciausiai, bent gerbti naujokų pastangas, ir bent pasakyti - perdaryk. Bet nifiga čia niekam niekas nerūpi. Netvarka kuo toliau tuo labiau šitoje temoje.
Ir nelaukiu atgal jokiu atsakymu, nesivarginkit paklodziu rasyti, nes jau zinau jusu visu nuomones mirksiukas.gif 4u.gif peace tongue.gif
Atsakyti
Aš tai nesuprantu kaip jūs čia tą igorą išradot? Šioj temoj buvo bumbasi, savory ir mano :]] ND. Kad į kažką būtų visiškai nesureaguota nepastebėjau: arba užskaitė arba pastabas pasakė. Na ne kiekvienas, bet "ignoru" to nepavadinčiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 05 rugsėjo 2012 - 12:32
QUOTE(bumbasi @ 2012 09 05, 13:10)

skirtumas nelabai matosi, daryk kad labiau skirtusi, nes susiliejusio fono nera ne vienoj nuotraukoj.
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2012 09 05, 14:20)
Neste, pati nuotrauka (fotografuojami objektai, jų poza) man nelabai... neturi kitos panašios? blikiukai tai faini. Įdomu, atsitiktinai gavosi, ar daugiau yra foto vien su jais? ar čia koks heliošas?  rolleyes.gif Dar įdomu, ar tie blikiukai nėra kaip trukdis gražiai nuotraukai? ar jie neturi kažkaip idėjiškai susikomponuoti?  g.gif

50tukas cia. Turiu dar kelias, bet panasios
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2012 09 05, 12:20)
Neste, pati nuotrauka (fotografuojami objektai, jų poza) man nelabai... neturi kitos panašios? blikiukai tai faini. Įdomu, atsitiktinai gavosi, ar daugiau yra foto vien su jais? ar čia koks heliošas?  rolleyes.gif Dar įdomu, ar tie blikiukai nėra kaip trukdis gražiai nuotraukai? ar jie neturi kažkaip idėjiškai susikomponuoti?  g.gif
Užskaitau  4u.gif

Merginos, paburbėsiu. Jūs sakot - kelkit namų darbus, užskaitykit. Bet pačios jų nesivarginat užskaitinėti  doh.gif kame reikalas? kodėl ignoras? gal naujokai čia nepageidaujami?  smile.gif

As jau keturis kartus prasiau atkreipt demesi i mano nd, kol kas tik is Svajones musu gavau uzskaityma...
Tiesiog keista, kad pamoralizuot ir pamatyt, ka Rk ne taip daro visos turi laiko, o i svarbesnius dalykus neatkreipiama demesio;) susikonsentruojam, liaudis, cia mes mokytis atejom, o ne pyktis:)
Atsakyti
bumbasi, užskaitau.

kristalines, nu tai nebesikankink; nesuprantu, kam kankinatės, jei čia taip blogai. pasaulis juk kupinas nuostabių forumų 4u.gif bicycle.gif

wow, be paklodės apsiėjau blink.gif

bet kad kažkokia pavėluota pilnatis, privalau konstatuoti cool.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 09 05, 13:53)
bumbasi, užskaitau.

kristalines, nu tai nebesikankink; nesuprantu, kam kankinatės, jei čia taip blogai. pasaulis juk kupinas nuostabių forumų 4u.gif bicycle.gif

wow, be paklodės apsiėjau blink.gif

bet kad kažkokia pavėluota pilnatis, privalau konstatuoti cool.gif

išgint nori? vient dėl Tavęs nežadu aš iš čia kojos kelti cool.gif biggrin.gif
kas kankinasi? ir kas kam blogai? o Tu man pasakyk, ar ne taip ir yra? pofik visiems viskas smile.gif ir tiek.
žiū čia tuoj išvis pasiskayti nebegalės smile.gif bet čia jūs vadovaujat gi, pagal jus ir šokam. Bet maišto neišvengsit naujokių karts nuo karto rolleyes.gif hah.gif box.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristalines: 05 rugsėjo 2012 - 13:06
QUOTE(Savory @ 2012 09 05, 13:51)
As jau keturis kartus prasiau atkreipt demesi i mano nd, kol kas tik is Svajones musu gavau uzskaityma...

Aš neužskaičiau dėl to, jog tai jau ne pirmasis namų darbas ir galima ką nors įdomiau pasieškoti, kad ir tam pačiam gėlyne. Kažkaip man tas namų darbas toks tekšt ir padariau. smile.gif Aišku fokusas yra, skirtumas matosi, bet man to neužtenka.
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2012 09 05, 13:03)
išgint nori? vient dėl Tavęs nežadu aš iš čia kojos kelti  cool.gif  biggrin.gif
kas kankinasi? ir kas kam blogai? o Tu man pasakyk, ar ne taip ir yra? pofik visiems viskas smile.gif ir tiek.
žiū čia tuoj išvis pasiskayti nebegalės smile.gif bet čia jūs vadovaujat gi, pagal jus ir šokam. Bet naišto neišvengsit naujokių karts nuo karto  rolleyes.gif

jėzus, žinok, apgailėtinai skamba. maištas, pasisakyt negalima, pofig visiems viskas. ak.. leiskite nualpti doh.gif ir užversti akis į viršų.

išgint nenoriu, noriu, kad atsipeikėtum ir savo blogos nuotaikos nelietum ant kitų. nes tas pasikartojantis aukos sindromas ir zyzimas, kaip čia niekas niekam nerūpi, kaip niekas niekam nesvarbu, kokios čia visos nuskriaustos, tai nu jadryštvaijrūtos, kaip užknisa. jeigu kas kartą, kai kyla noras pasiskųsti dėl dėmesio trūkumo ar naujokių ignoravimo, visos eitų pafotkint tas kelias minutes, progresas būtų ryškus. garantuoju.

taip, ne kartą sakyta, kad kas gali, turi laiko ir jėgų, tas temą stebi ištisą parą, nepaiso riešo skausmo ir klikina kas pusę minutės, o ko nespėja dienos metu - miego sąskaita padaro. ironizuoju, bet bliiiiiin, aš pavyzdžiui šiuo metu esu pavargusi su pirmoku daug lakstyti. nenoriu į bendrą toną skųstis, nes nesijaučiu nuskriausta, tiesiog gyvenime toks etapas, kai negaliu ištisai kabėti temoje, tai ką man dabar daryt?

o ir užknisa, vienas per tą patį.

eikit fotografuot geriau, bus naudos, o ne čia eilinį sykį kipišą kelt, kai ši tema yra iki apsivarymo išnarstyta.
Atsakyti
Sveikos, aš po trumpų atostogų.
Perbėgsiu ką praleidau vėliau.
user posted image

paprasta foto su labai nuoširdžia emocija biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 09 05, 14:17)
jėzus, žinok, apgailėtinai skamba. maištas, pasisakyt negalima, pofig visiems viskas. ak.. leiskite nualpti doh.gif ir užversti akis į viršų.

išgint nenoriu, noriu, kad atsipeikėtum ir savo blogos nuotaikos nelietum ant kitų. nes tas pasikartojantis aukos sindromas ir zyzimas, kaip čia niekas niekam nerūpi, kaip niekas niekam nesvarbu, kokios čia visos nuskriaustos, tai nu jadryštvaijrūtos, kaip užknisa. jeigu kas kartą, kai kyla noras pasiskųsti dėl dėmesio trūkumo ar naujokių ignoravimo, visos eitų pafotkint tas kelias minutes, progresas būtų ryškus. garantuoju.

taip, ne kartą sakyta, kad kas gali, turi laiko ir jėgų, tas temą stebi ištisą parą, nepaiso riešo skausmo ir klikina kas pusę minutės, o ko nespėja dienos metu - miego sąskaita padaro. ironizuoju, bet bliiiiiin, aš pavyzdžiui šiuo metu esu pavargusi su pirmoku daug lakstyti. nenoriu į bendrą toną skųstis, nes nesijaučiu nuskriausta, tiesiog gyvenime toks etapas, kai negaliu ištisai kabėti temoje, tai ką man dabar daryt?

o ir užknisa, vienas per tą patį.

eikit fotografuot geriau, bus naudos, o ne čia eilinį sykį kipišą kelt, kai ši tema yra iki apsivarymo išnarstyta.

nu kam dabar taip, ne tu viena ironizuoji, tai poto ir nesusikalbam smile.gif
ir žinok, dėmesio stokos nejaučiu, nu nors užmušk, nejaučiu g.gif
ir mano nuotaika nepasakyčiau kad bloga, su ja viskas normaliai.
Išvis čia kažkaip, aš apie vieną, o tu apie kitą.
Atsakyti