Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

Kristalines, uzsidek ignora, nematysi mano zinuciu, gaila tavo nervu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2012 09 05, 12:54)
kad fotkintum gerai, tikrai nereikia

na kad ismoktum fotkinti gerai, tai reikia.
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2012 09 05, 12:54)
kad fotkintum gerai, tikrai nereikia

Mes cia kazkaip snekejom ne apie fotkinima, o apie nuotrauku tvarkyma.
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 09 05, 12:54)
Kristalines, uzsidek ignora, nematysi mano zinuciu, gaila tavo nervu 4u.gif

ne tame esme, kad užsidėk ignorą. Tu bent kartą įsiklausyk kas tau sakoma, išmok išgirsti. Nes tavęs paskaičius, atrodo, kad tikrai buka esi (nors tikiu, kad nesi).
Atsakyti
labai laukčiau komentarų mastau.gif karsta.gif

user posted image

user posted image

Atsakyti
Kristalines, nepradek virt katilo smile.gif

Geros dienos, lekiu i miesta.
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 09 05, 11:06)
Labai daug odos "susigarbanoje" krenta i akis, nes smakras labai palenktas cool.gif

o kai tu palenktum taip galvą - pas tave nebūtų? Techninių dalykų/turinio/minties komentavimas yra viena, bet kai pradedama narstyti žmogaus odą, kūną ar užpakalį FOTOGRAFAVIMO AKIMIRKĄ taip atrodantį, tai sorry. Žmogus sėdi - rinkė susimeta, tai ranka blogai "stovi", tai smakras. Aš pabūsiu nepopuliari, bet man modelinės nuotraukos be raukšlių, jo kūno "stovio" nei gražios, nei įdomios. tai dabar fotografuoji reportažą, fiksuoji EMOCIJĄ ir sakai žmogui "ei, pasilygink kaklą?"Glamiūūūr. fe.

Pačios foto jb man atrodo per daug kontrastingas, ypač balta šaukianti. Nors pati fotkė miela, ypač blikiukai like smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo solo: 05 rugsėjo 2012 - 12:00
QUOTE(mamagute @ 2012 09 05, 12:57)
labai laukčiau komentarų  mastau.gif  karsta.gif

man mergyte kaip iklijuota. nekabina isvis. o j/b isvis neee schmoll.gif

Rytine Kava 10 ooooj, beviltiškas reikalas su tavimi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2012 09 05, 12:59)
o kai tu palenktum taip galvą - pas tave nebūtų? Techninių dalykų/turinio/minties komentavimas yra viena, bet kai pradedama narstyti žmogaus odą, kūną ar užpakalį FOTOGRAFAVIMO AKIMIRKĄ taip atrodantį, tai sorry. Žmogus sėdi - rinkė susimeta, tai ranka blogai "stovi", tai smakras. Aš pabūsiu nepopuliari, bet man modelinės nuotraukos be raukšlių, jo kūno "stovio" nei gražios, nei įdomios. tai dabar fotografuoji reportažą, fiksuoji EMOCIJĄ ir sakai žmogui "ei, pasilygink kaklą?"Glamiūūūr. fe.

Pačios foto jb man atrodo per daug kontrastingas, ypač balta šaukianti.

solo, man atrodo reik ir kritika moket isgirst wink.gif Kiekvienas mygtuko paspaudimas yra fotografavimo akimirka, bet gi nuotraukas atrenkam ir pratrinam, ar ne? Nes kazkas kazkodel vienoj ar kitoj nuotraukoj negerai.
Atsakyti
Pareinu vėl su ketvirtu namų darbu...
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bumbasi: 05 rugsėjo 2012 - 12:11
QUOTE(neiste @ 2012 09 05, 12:03)
biggrin.gif

Atnesu viena kadriuka:
http://farm9.staticf...8b26c45d8_z.jpg

Man jis mielybe, bet del jb neesu tikra.

Neste, pati nuotrauka (fotografuojami objektai, jų poza) man nelabai... neturi kitos panašios? blikiukai tai faini. Įdomu, atsitiktinai gavosi, ar daugiau yra foto vien su jais? ar čia koks heliošas? rolleyes.gif Dar įdomu, ar tie blikiukai nėra kaip trukdis gražiai nuotraukai? ar jie neturi kažkaip idėjiškai susikomponuoti? g.gif

QUOTE(bumbasi @ 2012 09 05, 13:10)
t.com/albums/bb110/bumbasi/foto/namu%20darbai/IMG_3999s.jpg[/img]

Užskaitau 4u.gif

Merginos, paburbėsiu. Jūs sakot - kelkit namų darbus, užskaitykit. Bet pačios jų nesivarginat užskaitinėti doh.gif kame reikalas? kodėl ignoras? gal naujokai čia nepageidaujami? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bumbasi @ 2012 09 05, 13:10)

aš tai žliba šiandien, su fokusu man neaišku g.gif
gal kas kitas pažiūrės smile.gif
Atsakyti