Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

QUOTE(Savory @ 2012 09 04, 14:10)

man idomu, dabar ziurineju VV foto, ar imanoma tik su fotoaparatu tokias nuotraukas isgaut, ar cia tikrai apdirbta su fotosopu? pvz. http://www.facebook....9...e=3
nu taip palengvetu, jei pasakytumet, kad tas visas bluras fotosopu padarytas biggrin.gif nu bent ne visas, bet apacia tai tikrai...

aišku, kad ne su ps, spalvos nebent , bet visa kita tai manau fotografija tikrai
Atsakyti
Rytine Kava, jau ziuriu tampa populiarus klausimas: "ar instrukcija skaitei" biggrin.gif
jo, skaitau siuo metu, ir ne tik ja, nes man neuztenka tik perskaityt, norisi viska ir gyvai pabandyti, kol kas esu pastrigusi vidury instrukscijos, nes nemegstu visko daryt pavirsutiniskai mirksiukas.gif

Stikline, jo, spalvos tai tikrai paryskintos, bet va bluras tooooks grazus wub.gif matyt, dar ir atitinkamu ziniu reikia ir technikos, nes su mano canon 18-55mm kol kas nieko panasaus neisgavau...vis bandau bandau, ir man negrazu...

R.i.R. tikrai taip, o ypac kaifas, kai ka nors naujo perpranti drinks_cheers.gif tiesiog kai norisi cia ir dabar, tas informacijos srautas tiesiog zudo mane, nekantria doh.gif
Atsakyti
kankinu j/b... ar visai ne į tą pusę g.gif

susipažinkime smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 09 04, 15:25)
klausiama, kaip vaišvilaitė fotkina, nu tai blin doh.gif

sorry, jei piktokai, mane tas paviršutiniškumas diorgina smile.gif blush2.gif

lotuliukas.gif aš jau antrą dieną apie tai mąstau lotuliukas.gif Bet argi tai nuodėmė? lotuliukas.gif Dabar sužinojau apie de Meyer'į, tai mąstysiu apie jį lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 09 04, 14:25)
Savory, Tu dabar labai blaškaisi ir koncentruojiesi į mažiau reikšmingus dalykus - blurą, fotošopą, vaišvilaitę, raw ir pan.

Tu namų darbus blizgančiai padaryk, būsi jau TIEK išmokus, kad... doh.gif  o tada pereisi prie kito etapo - kompozicijos gerinimas, šviesos analizė ir ieškojimai. turinio ieškojimai.

o jau tada vėliau pradėkit gilintis į tas visas guru vaišvilaites ir volkovas. nes dabar man tai net pikta būna, kaip taip nesuprantat, kas svarbiausia, ko blaškotės? smile.gif visko vienu ypu neapžiosit, tai neįmanoma. neslyskit paviršutiniškai paviršiumi, kaip dauguma daro, pasigilinkit į vieną dalyką vienu metu; būkit japonai nors akimirką - ištobulinkit maksimaliai tai, ką darot šiuo metu, susikoncentruokit.

nes kai namų darbai neatsiskaityti, o jau klausiama, kaip vaišvilaitė fotkina, nu tai blin doh.gif

butent del to, kad nesinori pavirsutiniskai namu darbus padaryti, del to ju kol kas cia ir nekeliu...o fotografuoju tai kasdien namu darbus, jau pilni folderiai zoominimo lotuliukas.gif bet baisu ir ka nors ikelt, nes jei paciai ne iki galo patinka, tai ir jums tikriausiai neitiks. O Vaisvilaite ir visa kita - cia atgaiva sielai, reik gi atsigaut biski ir i grazius vaizdelius pavepsoti wub.gif

nesidiorgink, Sayonara 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Laba diena,

atsiprašau, už poster_offtopic.gif , bet gal kuri turit ar žinot kur būtų galima rasti Canon EOS 40D instrukciją lietuvių kalbą??? blush2.gif

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2012 09 04, 14:31)
lotuliukas.gif aš jau antrą dieną apie tai mąstau  lotuliukas.gif Bet argi tai nuodėmė?  lotuliukas.gif Dabar sužinojau apie de Meyer'į, tai mąstysiu apie jį  lotuliukas.gif

Tu ND atsiskaičius, eksperimentuoti bandai, Tau biškį galima biggrin.gif

ne, nu aš iš tikro nelabai piktai, aš tik skatinu iš eilės, metodiškai, nesiblaškant..smile.gif

nes paskui gausis, kad ND neatsiskaitę fotkina JAV prezidento inauguraciją. čia ironiškas palyginimas bigsmile.gif

Savory, teisingai išgirsk, ką aš bandau pasakyti. Supranti, Tau su ND kol kas ne medalis, o Tu klausi, kaip VV padaro tokį blurą. Va kai viską atsiskaitysi, greičiausiai suprasi, kad tai ne bluras su PS, o darbas su planais, komponavimas ir pan.
Todėl nu neklauskit kol kas tokių dalykų, per anksti apie tai klausinėt. Žiūrinėti - ok, pagirtina. Bet dar neklauskit, kaip VV TAI padaro smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 04 rugsėjo 2012 - 14:36
QUOTE(mamagute @ 2012 09 04, 14:30)
kankinu j/b... ar visai ne į tą pusę g.gif

susipažinkime smile.gif

originalą prieš tai reiktų pamatyt..
Atsakyti
QUOTE(akbr @ 2012 09 04, 15:34)
Laba diena,

atsiprašau, už  poster_offtopic.gif  , bet gal kuri turit ar žinot kur būtų galima rasti Canon EOS 40D instrukciją lietuvių kalbą???  blush2.gif

4u.gif

30D
Čia 30 D, bet daug kas tinka mirksiukas.gif
Papildyta:
Manau, nieks nesupyks, jei pasidalinsiu bigsmile.gif
fotografavimas prieš šviesą smile.gif ir šiaip daug gėrio. Iki šiol kažkaip neaptikau, tad dalinuosi.
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 09 04, 15:25)

nes kai namų darbai neatsiskaityti, o jau klausiama, kaip vaišvilaitė fotkina, nu tai blin doh.gif

Dabar jau as tave suprantu tongue.gif
Atsakyti
Assssss atejau girtis.Gavau dovanu juostini gera fotika.Buna geru zmoniu. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2012 09 04, 16:11)
Assssss atejau girtis.Gavau dovanu juostini gera fotika.Buna geru zmoniu. biggrin.gif

Kas tave taip pamylėjo? biggrin.gif
Atsakyti