Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

QUOTE(Zirzė @ 2012 09 04, 10:53)
Man Tavo nuotrauka labai miela rolleyes.gif atspindinti tikrove tokia kokia ji yra rolleyes.gif kadangi ir musu uz poros savaiciu laukia tas pats "dziaugsmas"  tai nuotrauka net suvirpino sirdi biggrin.gif Zinoma vietos truksta. Noretusi tu kriaukliu visa eile pamatyti rolleyes.gif bet man vis tiek patinka rolleyes.gif  Tik versciau i JB mirksiukas.gif taip ta "tarybine" emocija dar sustipretu

Ačiū biggrin.gif turiu ir vertimą į JB. Bet man grindų spalva čia labai patiko smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Jurzole @ 2012 09 04, 11:18)
As siandien negaliu atsiziureti i sita nuotrauka. Nors siaip lyg ir nesizaviu portretais, bet sitas kazkaip "prakalbo" i mane...  smile.gif

Gražu tikrai smile.gif
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 09 04, 11:19)
nesimato to veiduko, reikėjo palaukt momento, kai bent vos vos galvytę į tavo pusę pasuks..

Niu bus kitam kartui pamoka smile.gif Iš kiekvienos įdomesnės foto vis pasimokau. Tai bent tiek gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 09 04, 11:17)
nusistatyk 105mm, F mažiausią leidžiamą, ir išlaikymą ne ilgesnį nei 1/250 s , jei tamsu iso kelk, nu ir visas mokslas.. tada gaudai gaudai, kol pagauni smile.gif

O gal geriau iso ant auto ax.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 09 04, 10:33)
O gal geriau iso ant auto  ax.gif ?

gal,kaip kam patogiau
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 09 04, 08:15)

Jėga wub.gif ačiū, labai patiko smile.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif

as kuo giliau lendu i "miska", tuo daugiau "medziu"...siaube siaubeli, kiek as daug nezinau ir neaisku, kada suzinosiu, kasdien vis ka nors skaitau, ir kasdien vis daugiau ir daugiau naujo nesuprantamo atrandu.

Kad ir su tuo raw formatu...nu kokia geda, kad toki durna klausima vakar uzdaviau biggrin.gif bet speju dar ne vienas toks bus blush2.gif

man idomu, dabar ziurineju VV foto, ar imanoma tik su fotoaparatu tokias nuotraukas isgaut, ar cia tikrai apdirbta su fotosopu? pvz. http://www.facebook....9...e=3
nu taip palengvetu, jei pasakytumet, kad tas visas bluras fotosopu padarytas biggrin.gif nu bent ne visas, bet apacia tai tikrai...
Atsakyti
QUOTE(Savory @ 2012 09 04, 15:10)
Laba 4u.gif

as kuo giliau lendu i "miska", tuo daugiau "medziu"...siaube siaubeli, kiek as daug nezinau ir neaisku, kada suzinosiu, kasdien vis ka nors skaitau, ir kasdien vis daugiau ir daugiau naujo nesuprantamo atrandu.

Kad ir su tuo raw formatu...nu kokia geda, kad toki durna klausima vakar uzdaviau biggrin.gif bet speju dar ne vienas toks bus blush2.gif

man idomu, dabar ziurineju VV foto, ar imanoma tik su fotoaparatu tokias nuotraukas isgaut, ar cia tikrai apdirbta su fotosopu? pvz. http://www.facebook....9...e=3
nu taip palengvetu, jei pasakytumet, kad tas visas bluras fotosopu padarytas biggrin.gif nu bent ne visas, bet apacia tai tikrai...

Tik cia nesuzinosi, reikia daug skaityt ax.gif . O instrukcija skaitei fotiko?
Blurina atverta diafragma (kuo mazesnis f skaicius).
Atsakyti

Kažkaip nemanau, kad ten padaryta su PS...spalvos paryškintos tai tikrai su PS aišku biggrin.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif

as kuo giliau lendu i "miska", tuo daugiau "medziu"...

Man irgi taip pat bigsmile.gif bet žinok, mane tas "veža" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2012 09 04, 15:21)
Man irgi taip pat  bigsmile.gif bet žinok, mane tas "veža"  biggrin.gif

O man lightroom'as rankini uztrauke lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2012 09 04, 15:21)
Man irgi taip pat  bigsmile.gif bet žinok, mane tas "veža"  biggrin.gif

mane tai kartais tas "užknisa" cool.gif
Kuo daugiau žinai, tuo daugiau supranti, kad nieko nežinai doh.gif schmoll.gif biggrin.gif
Atsakyti
Savory, Tu dabar labai blaškaisi ir koncentruojiesi į mažiau reikšmingus dalykus - blurą, fotošopą, vaišvilaitę, raw ir pan.

Tu namų darbus blizgančiai padaryk, būsi jau TIEK išmokus, kad... doh.gif o tada pereisi prie kito etapo - kompozicijos gerinimas, šviesos analizė ir ieškojimai. turinio ieškojimai.

o jau tada vėliau pradėkit gilintis į tas visas guru vaišvilaites ir volkovas. nes dabar man tai net pikta būna, kaip taip nesuprantat, kas svarbiausia, ko blaškotės? smile.gif visko vienu ypu neapžiosit, tai neįmanoma. neslyskit paviršutiniškai paviršiumi, kaip dauguma daro, pasigilinkit į vieną dalyką vienu metu; būkit japonai nors akimirką - ištobulinkit maksimaliai tai, ką darot šiuo metu, susikoncentruokit.

nes kai namų darbai neatsiskaityti, o jau klausiama, kaip vaišvilaitė fotkina, nu tai blin doh.gif

sorry, jei piktokai, mane tas paviršutiniškumas diorgina smile.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 09 04, 15:24)
O man lightroom'as rankini uztrauke  lotuliukas.gif

oi, su programom tai atskira kalba doh.gif išmoksti vieną "fintą" ir jau jautiesi papuikintai brunette.gif Bet kuo toliau, tuo lengviau biggrin.gif
Atsakyti