Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

QUOTE(kristukass @ 2012 09 03, 18:31)
mamagute, jb siaubingas. Pilkas, "nesvarus", netvarkingas. O kadravimas... ? Tie apkarpymai nei kiek negelbsti.  smile.gif

blush2.gif ohmy.gif

j/b versti man dar mokytis ir mokytis, sutinku smile.gif O apkarpymas ... tiesiog norėjau sukoncentruot dėmesį tik į veidą smile.gif Juo j/b nenorėjau gelbėt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(viktorija09 @ 2012 09 03, 18:14)
Sveikinimai  4u.gif
O kaip į JB verti?

supranti, aš šiaip tą jb vertimą išmanau ir pasidarau taip, kaip man reikia biggrin.gif bet skundžiuos, kad su kita redagavimo programa Aperture, kurios tikriausiai be manęs čia niekas kitas gal nėra matęs, tai man bėda, nejuntu. bet tik ją vieną turiu namie, kol atostogauju doh.gif

ačiū, stefos smile.gif 4u.gif
Atsakyti
mamagute, tu gali ir nesutikti. smile.gif As tik parasiau tai ka mato mano akys smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristukass: 03 rugsėjo 2012 - 18:33
QUOTE(kristukass @ 2012 09 03, 19:22)
mamagute, tu gali ir nesutikti.  smile.gif As tik parasiau tai ka mato mano akys ir mano mano smegenys.  biggrin.gif

už visus komentarus esu dėkinga, visada jų laukiu. Ir ačiū, kas nepatingi parašyt tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 09 03, 19:07)
O man kaip tik fainiai  biggrin.gif
Sportini rezima nusistatyk  biggrin.gif

o tu ND padarei jau, kad reiskiesi? lotuliukas.gif

Say, sveikinu isleidus sunu i nauja gyvenimo etapa smile.gif
braukiau as siandien asara ta proga....Dukra pirmoke...
Atsakyti
QUOTE(Whatever? @ 2012 09 03, 19:53)
Say, sveikinu isleidus sunu i nauja gyvenimo etapa smile.gif
braukiau as siandien asara ta proga....Dukra pirmoke...

sveikinu ir Tave smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Savory @ 2012 09 03, 16:16)
kadangi visas dabar pleskinu raw formatu, tai kai kuriu tiesiog net neverta tvarkyti, o istrint nesinori, kaip brangiu prisiminimu, tai atsirinkau virs 100 foto, kuriu netvarkysiu, pabandziau verst visa ta folderi i jpeg, ir toooookias blankias ir keistu spalvu man padare, kad net nusigandau...

kai ikeli raw formatu jis nuima visus nustatymus ir pagražinimus kuriuos sukuria pats fotoaparatas, siūlyčiau pastumdyti nustatymus kad tau atrodytu geriau ir išaugoti jį, kad atidarydamas visad taip pakoreguotu foto

kristukass auto nepatiko, bet kita foto miela

QUOTE(sayonara @ 2012 09 03, 18:21)
supranti, aš šiaip tą jb vertimą išmanau ir pasidarau taip, kaip man reikia biggrin.gif bet skundžiuos, kad su kita redagavimo programa Aperture, kurios tikriausiai be manęs čia niekas kitas gal nėra matęs, tai man bėda, nejuntu. bet tik ją vieną turiu namie, kol atostogauju doh.gif
ačiū, stefos smile.gif 4u.gif

mate mate, kažkada dirbau su ja tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vienintelė: 03 rugsėjo 2012 - 19:58
Sveikinu visas mokinukų YPAČ pirmokų mamytes.. wub.gif

O aš tvarkau per dvi sek. pagautą drugelį... lotuliukas.gif su vaiku ant ranku.. Centravimas kliūna man lb ir nznau dėl tokių spalvų ir textūros, norėjosi va tokios, bet bandysiu ir spalvotą pamėgint.. blush2.gif Nu blyn ir tas šarpas, jop tvaj mat, kai tik Flikran sudedu išlenda, nu nedėjau išvis jo... 0,7 tik.. blink.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2012 09 03, 19:58)
mate mate, kažkada dirbau su ja tongue.gif

nu tai va tada papasakok man, kaip su ja susitart, nes ji mane nervina. neseniia turiu, bet nervina juodai. nepagaunu. nepatinka. tik klonuoja gerai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(isora @ 2012 09 03, 20:59)
Nu blyn ir tas šarpas, <...> , kai tik Flikran sudedu išlenda, nu nedėjau išvis jo... 0,7 tik..  blink.gif

Kažkaip prieštarauji pati sau.. biggrin.gif

Ir labai jau neskanu tai ko vietoje palikau <...> unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2012 09 03, 21:13)
Kažkaip prieštarauji pati sau..  biggrin.gif

Ir labai jau neskanu tai ko vietoje palikau <...>  unsure.gif

ok, nebesikeiksiu.. : blush2.gif blush2.gif biggrin.gif

nu man tas 0,7, kaip nieko, o va, pasirodo daug... doh.gif nesusidraugauju su juo.
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 09 03, 20:04)
nu tai va tada papasakok man, kaip su ja susitart, nes ji mane nervina. neseniia turiu, bet nervina juodai. nepagaunu. nepatinka. tik klonuoja gerai biggrin.gif

o kokia versija turi? radus laiko pabandysiu susirast ir prisimint kaip su ja draugauti smile.gif
Atsakyti