Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

Laba smile.gif

gal galit man padeti...bandziau versti visa folderi raw failu i jpeg ir gavosi baisus snipstas, nuotrauku kokybe blogesne nei telefonu daryta, o jei po viena verciu, viskas normaliai. Kame kampas? Negi tik po viena verciant imanoma nuotraukos grozi issaugot? Ar as kazkur nustatymu nesuprantu g.gif
aciu! 4u.gif

p.s. namu darbu neprisiruosiu perdaryt, bandziau kelma miske iamzint, bet veliau pamasciau, kad per mazai meno ten ideta lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Savory @ 2012 09 03, 16:24)
Laba smile.gif

gal galit man padeti...bandziau versti visa folderi raw failu i jpeg ir gavosi baisus snipstas, nuotrauku kokybe blogesne nei telefonu daryta, o jei po viena verciu, viskas normaliai. Kame kampas? Negi tik po viena verciant imanoma nuotraukos grozi issaugot? Ar as kazkur nustatymu nesuprantu g.gif
aciu! 4u.gif

p.s. namu darbu neprisiruosiu perdaryt, bandziau kelma miske iamzint, bet veliau pamasciau, kad per mazai meno ten ideta lotuliukas.gif

o tai tu tik tas foto verti i jpg, netvarkai pries tai?
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2012 09 03, 16:11)
o tai tu tik tas foto verti i jpg, netvarkai pries tai?

kadangi visas dabar pleskinu raw formatu, tai kai kuriu tiesiog net neverta tvarkyti, o istrint nesinori, kaip brangiu prisiminimu, tai atsirinkau virs 100 foto, kuriu netvarkysiu, pabandziau verst visa ta folderi i jpeg, ir toooookias blankias ir keistu spalvu man padare, kad net nusigandau...
Atsakyti
Kristuk, grazu 4u.gif
Atsakyti
dar keliu vieną 4u.gif Kaip čia su kadravimu? g.gif Apkirpau ir iš kairės, ir iš dešinės (matėsi tik siena) , ir šiek tiek apačios... Kaip j/b?

user posted image
Atsakyti
mamagute, jb siaubingas. Pilkas, "nesvarus", netvarkingas. O kadravimas... ? Tie apkarpymai nei kiek negelbsti. smile.gif
Papildyta:
isora, Stiklinė, Whatever?, malonu girdėti. wub.gif
Atsakyti
ne komentarams, o šiaip, mamiškai - pirmokiškai giriuosi smile.gif

user posted image

p.s. pastebėjau, kad jeigu foto apdirbu su Aperture, tai jb visada pilkšvas sad.gif neišgauno to mano mėgstamo kontrastingo jb.
Atsakyti
Labos 4u.gif

Sakykit kokius nustatymus renkatės greitai judantiems vaikams pagauti? Renkuosi A su maža diafragma, užrakto greitis būna didelis, turėtų gautis kaip ir padoriai, o va liejasi nors tu ką g.gif Nėra to ryškumo wub.gif Radau dar AF-A, AF-S, AF-C, renkuosi tęstinį, ale su auto geriau g.gif 4u.gif
Atsakyti
Kristukass, man patiko 4u.gif
Sayonara, sveikinimai pirmokui! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 09 03, 18:35)

sveikinimai, sveikinimai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2012 09 03, 18:31)
mamagute, jb siaubingas. Pilkas, "nesvarus", netvarkingas. O kadravimas... ? Tie apkarpymai nei kiek negelbsti.  smile.gif

O man kaip tik fainiai biggrin.gif

QUOTE(Suprem @ 2012 09 03, 18:43)
Labos  4u.gif

Sakykit kokius nustatymus renkatės greitai judantiems vaikams pagauti? Renkuosi A su maža diafragma, užrakto greitis būna didelis, turėtų gautis kaip ir padoriai, o va liejasi nors tu ką  g.gif Nėra to ryškumo  wub.gif Radau dar AF-A, AF-S, AF-C, renkuosi tęstinį, ale su auto geriau g.gif  4u.gif

Sportini rezima nusistatyk biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 09 03, 17:35)

user posted image

p.s. pastebėjau, kad jeigu foto apdirbu su Aperture, tai jb visada pilkšvas sad.gif neišgauno to mano mėgstamo kontrastingo jb.

Sveikinimai 4u.gif
O kaip į JB verti?
Atsakyti