Laba
gal galit man padeti...bandziau versti visa folderi raw failu i jpeg ir gavosi baisus snipstas, nuotrauku kokybe blogesne nei telefonu daryta, o jei po viena verciu, viskas normaliai. Kame kampas? Negi tik po viena verciant imanoma nuotraukos grozi issaugot? Ar as kazkur nustatymu nesuprantu
aciu!
p.s. namu darbu neprisiruosiu perdaryt, bandziau kelma miske iamzint, bet veliau pamasciau, kad per mazai meno ten ideta
QUOTE(Savory @ 2012 09 03, 16:24)
Laba
gal galit man padeti...bandziau versti visa folderi raw failu i jpeg ir gavosi baisus snipstas, nuotrauku kokybe blogesne nei telefonu daryta, o jei po viena verciu, viskas normaliai. Kame kampas? Negi tik po viena verciant imanoma nuotraukos grozi issaugot? Ar as kazkur nustatymu nesuprantu
aciu!
p.s. namu darbu neprisiruosiu perdaryt, bandziau kelma miske iamzint, bet veliau pamasciau, kad per mazai meno ten ideta
aciu!
o tai tu tik tas foto verti i jpg, netvarkai pries tai?
QUOTE(brumbrumai @ 2012 09 03, 16:11)
o tai tu tik tas foto verti i jpg, netvarkai pries tai?
kadangi visas dabar pleskinu raw formatu, tai kai kuriu tiesiog net neverta tvarkyti, o istrint nesinori, kaip brangiu prisiminimu, tai atsirinkau virs 100 foto, kuriu netvarkysiu, pabandziau verst visa ta folderi i jpeg, ir toooookias blankias ir keistu spalvu man padare, kad net nusigandau...
Kristuk, grazu
dar keliu vieną Kaip čia su kadravimu? Apkirpau ir iš kairės, ir iš dešinės (matėsi tik siena) , ir šiek tiek apačios... Kaip j/b?
mamagute, jb siaubingas. Pilkas, "nesvarus", netvarkingas. O kadravimas... ? Tie apkarpymai nei kiek negelbsti.
Papildyta:
isora, Stiklinė, Whatever?, malonu girdėti.
Papildyta:
isora, Stiklinė, Whatever?, malonu girdėti.
Kristukass, man patiko
Sayonara, sveikinimai pirmokui!
Sayonara, sveikinimai pirmokui!
QUOTE(sayonara @ 2012 09 03, 18:35)
sveikinimai, sveikinimai
QUOTE(kristukass @ 2012 09 03, 18:31)
mamagute, jb siaubingas. Pilkas, "nesvarus", netvarkingas. O kadravimas... ? Tie apkarpymai nei kiek negelbsti.
O man kaip tik fainiai
QUOTE(Suprem @ 2012 09 03, 18:43)
Labos
Sakykit kokius nustatymus renkatės greitai judantiems vaikams pagauti? Renkuosi A su maža diafragma, užrakto greitis būna didelis, turėtų gautis kaip ir padoriai, o va liejasi nors tu ką Nėra to ryškumo Radau dar AF-A, AF-S, AF-C, renkuosi tęstinį, ale su auto geriau
Sakykit kokius nustatymus renkatės greitai judantiems vaikams pagauti? Renkuosi A su maža diafragma, užrakto greitis būna didelis, turėtų gautis kaip ir padoriai, o va liejasi nors tu ką Nėra to ryškumo Radau dar AF-A, AF-S, AF-C, renkuosi tęstinį, ale su auto geriau
Sportini rezima nusistatyk
QUOTE(sayonara @ 2012 09 03, 17:35)
ne komentarams, o šiaip, mamiškai - pirmokiškai giriuosi
p.s. pastebėjau, kad jeigu foto apdirbu su Aperture, tai jb visada pilkšvas neišgauno to mano mėgstamo kontrastingo jb.
p.s. pastebėjau, kad jeigu foto apdirbu su Aperture, tai jb visada pilkšvas neišgauno to mano mėgstamo kontrastingo jb.
Sveikinimai
O kaip į JB verti?