Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 09 03, 10:20)
spalvos gražios, kadravimas nekliūna, veidas gražus smile.gif gražu smile.gif

bet man patinka daugiau kalbantys autoportretai wink.gif arba ne tokiu stambiu planu, aplinkoje, kad būtų ką žvilgsniui patyrinėti smile.gif

Man taip pat "kalbantys" patinka, bet labai nepatogu ieskot kur padet fotoaparata neturint stovo. Ir labai jau sunku save fotkint. Tad pakolkas dar tik su pries save istiestomis ir foto aparata laikancionis rankomis pasidarau viena ar kita auto. doh.gif Baisiai atsibodes budas. Bet objektyvo naujo laukiu, tad stovas dar tures siek tiek palaukti. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2012 09 03, 09:41)
Man taip pat "kalbantys" patinka, bet labai nepatogu ieskot kur padet fotoaparata neturint stovo. Ir labai jau sunku save fotkint. Tad pakolkas dar tik su pries save istiestomis ir foto aparata laikancionis rankomis pasidarau viena ar kita auto.  doh.gif  Baisiai atsibodes budas. Bet objektyvo naujo laukiu, tad stovas dar tures siek tiek palaukti.  cool.gif

taip taip, žinau, kad su Auto labai sunku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 09 02, 21:10)
Mamagutes foto man geras pavyzdys, kaip nemokant pateikti, sukadruoti sužiūrėti visko, prarandamas momentas, kuris tiesiog nuostabus.
Keista man, kad kai kurioms ši foto netinkama emocijų temai. O jūs pažiūrėkit be jokių trukdžių į  ją, spec. apkarpiau. Emocijos ne tik šypsenom ar ašarom išreiškiamos.
Na bet visiem skirtingai atrodo. Man tai čia galėjo būti nuostabiausia foto.
Mamagute, momentą pastebėjai, tai pajautimą turi, tereik pasimokinti teisingai perteikti, sužiūrėti. Pasistenk, mokinkis, tikrai verta.
http://farm9.staticf..._3c7bfef108.jpg[/img]

Bet tai kaip gerai... žiauriai geras pavyzdys, kaip kadravimas lemia daug ką... Visai kitaip į nuotrauką pažiūrėjau. Yvette -> tu nuostabi! smile.gif ir taip kur kas labiau patiko man tas pats vaikas, taip pat sėdintis...

kristukass -> Pritariu svajonei mūsų smile.gif graži smile.gif
Atsakyti
kristukass , aha graži, aš tai fotkinu ant kažko pasistačius, neturiu štatyvo dar, ir gaunasi.. blush2.gif nu gal dar ne kokie, bet gaunasi.. blush2.gif Nes dabartinio su viena ranka... doh.gif būtu pokšt ant žemės greit... lotuliukas.gif o tada kažkam pafotkint gerai būtu EMOCIJĄ mano... lotuliukas.gif
Atsakyti
kristukass, Tu tai labai graži, bet auto tai nžn, man atrodo, kartojiesi jau smile.gif

mamagutes foto labai patiko su Yvettes crop'inimu smile.gif

labas
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 09 02, 21:22)
Viena populiariausių klasifikacijų – Robert Plutchik aštuonios pagrindinės emocijos:

ačiū už info smile.gif

QUOTE(rG. @ 2012 09 02, 22:28)
Tam tikra emocinė būsena.

Susimąstyti galima dėl daugelio priežasčių - liūdint, mylint ar tiesiog jaučiant melancholiją. Bet vaikas nebus toks, jei pajus laimę. Nufotografuoti jausmo neįmanoma nenaudojant kūno kalbos, nebent tai būtų abstrakcija, kurią suvokti galima tik subjektyviai. Kalbant apie visų žmonių emocijas, subjektyvumas čia netinka. Todėl pasakymas, kad čia yra laimė -  įmanomas, bet tik tiek. O realiai niekas neatrodo liūdnas, būdamas linksmas. Net ir laimės ašaromis apipiltas veidas nėra toks, kaip kenčiančio žmogaus smile.gif
Taigi, susimąstymo būsena gali vaizduoti emociją arba būti vadinama emocine būsena. Pavyzdžiui,  tai melancholija-vienatvė smile.gif
Papildyta:
Čia buvo labiau mintys, nei opozicija smile.gif

labai įdomu paskaityt tavo mintis smile.gif

Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2012 09 03, 02:42)

Jau akys kad užryškintos wub.gif šiaip matyti, kad iš rankos fotografuota. Nelabai patinka šešėliai palei nosį, skruosto. Patinka, kad plaukai pereina į tamsų foną. Ausytė raunona - jei tai būtų mano selfportret ir mano ausytė, erzintų. Šviesos blysnis iš kitos veido pusės. Nžn. Ilgiau žiūrint imtų erzinti. (turiu tokią vaiko foto, kur už veido kapišonas atrodo kaip didelė ausis, tai tą pastebėjus pradėjo tas dalykas erzinti biggrin.gif ). O šiaip tai pritariu Kristalines - kartojiesi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R.i.R.: 03 rugsėjo 2012 - 12:17
Žinau, jog kartojuos šiek tiek. Nevaligai taip gaunas, nes bandau visą laiką iš savęs ką nors nauja išpešt. smile.gif smile.gif Ačiū visoms pritarusioms svajonei mūsų ir šiaip tiems kas pastebėjot. biggrin.gif

Kviečiu pasmalsauti mano dienoraštyje. blush2.gif http://photobykristina.blogspot.no/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristukass: 03 rugsėjo 2012 - 13:02
QUOTE(kristukass @ 2012 09 03, 14:00)
Žinau, jog kartojuos šiek tiek. Nevaligai taip gaunas, nes bandau visą laiką iš savęs ką nors nauja išpešt.  smile.gif  smile.gif Ačiū visoms pritarusioms svajonei mūsų ir šiaip tiems kas pastebėjot.  biggrin.gif

Kviečiu pasmalsauti mano dienoraštyje.  blush2.gif  http://photobykristina.blogspot.no/

antroji foto wub.gif ir šiaip visos tokios liuksinės. Labai šiltos ir labai persiduoda gera energija. Jaučiasi,kad geras žmogus esi.
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2012 09 03, 14:24)
antroji foto  wub.gif ir šiaip visos tokios liuksinės. Labai šiltos ir labai persiduoda gera energija. Jaučiasi,kad geras žmogus esi.

Ačiū tau. blush2.gif
Atsakyti
kristuk , tikrai nerealiai švelnios šiltos foto.. Nuostabu... Kaip R.I.R. , pasakė, matosi koks šiltas žmogutis esi.. wub.gif

O aš išsiboginau su vaiku ir fotiku kieman, po galais, galvojau pamiegos aš pamiškėj pafotkinsiu kanors.. doh.gif pvz vabalus... lotuliukas.gif šimtas metų jų nefotkinau.. Mhm... Vežimas sunkus, kol į kalną per akmenis užsitempiau, dar kuprinė su fotiku atgal traukia mane, nu jooo, nemiegojo, pro kitą galą kulniavom atgal.. doh.gif dar šalia ta sanitarinė gyvūnų tarnybą, šunys kaukia, uj.... doh.gif unsure.gif va ten pafotkint galim būtu siaubo filmui... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2012 09 03, 14:00)
Kviečiu pasmalsauti mano dienoraštyje.  blush2.gif  http://photobykristina.blogspot.no/

Kaip gražu wub.gif
Atsakyti