Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos sandėliukas

QUOTE(Pasišiaušęs @ 2012 09 27, 08:57)
friends.gif

kada pravažiuosi pro mane  mirksiukas.gif  suskraučiau visą mantą  4u.gif

Ryt iš ryto apie 8 tiktų,nes važiuosiu į neįgalumo komisiją,tai tuo pačiu prasukčiau mirksiukas.gif arba pirmadienį tuo pačiu laiku.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo merga: 27 rugsėjo 2012 - 09:37
QUOTE(merga @ 2012 09 27, 10:28)
Ryt iš ryto apie 8 tiktų,nes važiuosiu į neįgalumo komisiją,tai tuo pačiu prasukčiau  mirksiukas.gif arba pirmadienį tuo pačiu laiku.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos, ieskau mamytes is Kretingos arba rajono. Kuriai butu reikalingi mergaitiski ir berniukiski rubeliai. Lauksiu:)
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2012 09 27, 07:39)

Juk kaip bebūtų didžioji dalis Jūsų gyvenate pietinėje miesto dalyje šalia ar netoliese socialinių centrų ir savo dovanojamą maišelį galite su savo vaikučiais pasivaikščiojant užnešti priimančią įstaigą,[SIZE=1] taip ir savo vaikus mokydami gerumo. Visos įstaigos yra išvardintos pirmame puslapyje.
Tos valandos, kurias iš manęs atmetė minimas asmuo,aš su mano šeima buvome suplanavę mano tėčiui,kuris sunkiai serga aplankymui. Dėja  . Labai apmaudu ir skaudu cray.gif
Asmeniškai aš gyvenu tokiu principu: elgiuosi su kitu taip ,kaip norėčiau,kad su manimi elgtus".

merga, kaip as tave palaikau, visu 100% procentu. Ir suprantu pykti. Daznai skaitau sita skyreli ir viduje apima pyktis, kai mamos raso, kad neturi galimybiu nuvezt doh.gif Tikrai Klaipeda nera didelis ir sudetingas miestas, kad nebutu galimybiu nuvezt/nunest suruostus maiselius.
Ir cia didiziausia padeka tau, merga, ir xxxsaulytei, kurios malasi ir rankioja maiselius po visa miesta. Kuro sanaudos kartais gali but didesnes , nei gauta parama.
Labai tikiuosi, kad neatbaidysiu mamyciu noro ir toliau remt, padet, bet kartais tikrai pasakykit sau saziningai : ar tikrai negaliu nuvezt? Serga vaikas? Juk galima palaukt kol pasveiks. Dazniausias is argumentu - neturiu masinos - absoliuciai nesuprantamas, lyg mieste autobusai nevazinetu doh.gif O ir pasivaikscioti sveika mirksiukas.gif
Atsakyti
As suprantu kai negali nuvezt nes ir pati negalejau kelis kartus, aciu Mergai, Lexanai ir Saulytei ir dar vienai mamai (nepamenu niko blush2.gif ) kad atvaziuodavo paimti. Is tikruju sunku butu vilkti dideli ir sunku maisa (ne maximos maiseli) ar koki monitoriu pvz, dar vaikas vezime nes nebuvo kam palikt, o dar kai nevairuoji doh.gif
Ko nesuprantu tai kai praso padovanot rubeliu ir iskart arba per AZ paraso jog neturi masinos tai reikes privezti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sesyciukes @ 2012 09 27, 20:22)
Sveikos, ieskau mamytes is Kretingos arba rajono. Kuriai butu reikalingi mergaitiski ir berniukiski rubeliai. Lauksiu:)

Jūs pasiteiraukite Kretingos socialinių paslaugų centre telefonu (8 445) 78988 ar adresu Klaipėdos g. 133C. Manau,kad tikrai kokia socialinė darbuotoja ras Jums ką pasiūlyti mirksiukas.gif 4u.gif ,
Atsakyti
QUOTE(marina86 @ 2012 09 27, 22:22)
As suprantu kai negali nuvezt nes ir pati negalejau kelis kartus, aciu Mergai, Lexanai ir Saulytei ir dar vienai mamai (nepamenu niko blush2.gif ) kad atvaziuodavo paimti. Is tikruju sunku butu vilkti dideli ir sunku maisa (ne maximos maiseli) ar koki monitoriu pvz, dar vaikas vezime nes nebuvo kam palikt, o dar kai nevairuoji doh.gif
Ko nesuprantu tai kai praso padovanot rubeliu ir iskart arba per AZ paraso jog neturi masinos tai reikes privezti doh.gif

bet juk surinkt (atrusiuot) is savo spintos yra lengviausias darbas..... Visai kas kita vazinet su masina nuo vieno miesto galo iki kito viska rankiojant g.gif Jau nekalbu apie kura, laikas taip pat brangus. O kaip antros puses? Taip, mano vyras is pradziu keistai ziurejo i mano prasymus pagelbet blink.gif , bet sakau turi mane palaikyt. Lygiai taip pat (kaip dabar merga ar kita mamyte) jis gaiso laika po darbo, eme darbine masina , kad nuvezt stala ar kilima.
Negaliu labai girtis, pas mane xxxsaulyte irgi pries 6 metus vaziavo, bet tada buvau zalia ......dabar taip nevaikyciau zmoniu, susiprotejau.
Taigi, mamos, nieko pikto , tik pastebejimas 4u.gif
Atsakyti
Turiu 3 maišiukus rūbų berniukui 3-5 m maždaug. Riogso koridoriuje, jei kam reikia, rašykit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tatuskes @ 2012 09 26, 08:54)
Mums atidave pora maisu rubeliu 7-8 metu berniukui,mano vaikui dar daaaaug koses reik suvalgyt,ryskiai per dideli  biggrin.gif o sandeliuot neturiu kur  4u.gif
tai galetumem kazkam perleisti,gal kam reikia? tiks drozt po namus, kiema-soda  4u.gif
prasom,atsiimti patiems  mirksiukas.gif

Vis dar atiduodu,mergaites nerezervuoju rubeliu ,taip kad kas pirmesnis tas gudresnis sorry 4u.gif jeigu ka is tiesu domina skambinkit rasykit ,ir pasiimkite 4u.gif 863816266
QUOTE(java @ 2012 09 27, 20:27)
merga, kaip as tave palaikau, visu 100% procentu. Ir suprantu pykti. Daznai skaitau sita skyreli ir viduje apima pyktis, kai mamos raso, kad neturi galimybiu  nuvezt doh.gif  Tikrai Klaipeda nera didelis ir sudetingas miestas, kad nebutu galimybiu nuvezt/nunest suruostus maiselius.
Ir cia didiziausia padeka tau, merga,  ir xxxsaulytei, kurios malasi ir rankioja maiselius po visa miesta. Kuro sanaudos kartais gali but didesnes , nei gauta parama.
Labai tikiuosi, kad neatbaidysiu mamyciu noro ir toliau remt, padet, bet kartais tikrai pasakykit sau saziningai : ar tikrai negaliu nuvezt? Serga vaikas? Juk galima palaukt kol pasveiks. Dazniausias is argumentu - neturiu masinos - absoliuciai nesuprantamas, lyg mieste autobusai nevazinetu  doh.gif  O ir pasivaikscioti sveika  mirksiukas.gif

Man paciai irgi nera galimybes kaip nuvezti ir atiduoti,ir esu labai dekinga Mergai kad ji skiria savo brangu laika ir atvaziuoja pasiimti daiktelius,nes su dviejais mazais vaikais-vezimu tikrai butu per sudetinga tampyti didelius maisus su autobusais... doh.gif
Bet kaip bebutu visiems geras nebusi,visokiu zmoniu yra ,juolab cia Lietuva,cia lietus,lyja...
Atsakyti
QUOTE(Tatuskes @ 2012 09 28, 08:39)
Vis dar atiduodu,mergaites nerezervuoju rubeliu ,taip kad kas pirmesnis tas gudresnis sorry  4u.gif  jeigu ka is tiesu domina skambinkit rasykit ,ir pasiimkite 4u.gif  863816266

Parašiau jums į až, ir sms... g.gif
Atsakyti
QUOTE(java @ 2012 09 28, 07:40)
bet juk surinkt (atrusiuot) is savo spintos yra lengviausias darbas..... Visai kas kita vazinet su masina nuo vieno miesto galo iki kito viska rankiojant  g.gif  Jau nekalbu apie kura, laikas taip pat brangus.  O kaip antros puses? Taip, mano vyras is pradziu keistai ziurejo i mano prasymus pagelbet blink.gif , bet sakau turi mane palaikyt. Lygiai taip pat (kaip dabar merga ar kita mamyte) jis gaiso laika po darbo, eme darbine masina , kad nuvezt stala ar kilima.
Negaliu labai girtis, pas mane xxxsaulyte irgi pries  6 metus vaziavo, bet tada buvau zalia ......dabar taip nevaikyciau zmoniu, susiprotejau.
Taigi, mamos, nieko pikto , tik pastebejimas  4u.gif

Labai geras pastebejimas drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2012 09 28, 08:31)
Turiu 3 maišiukus rūbų berniukui 3-5 m maždaug. Riogso koridoriuje, jei kam reikia, rašykit 4u.gif

REZERVUOTA IKI RYTOJAUS RYTO
Atsakyti