QUOTE(Tatuskes @ 2012 09 26, 08:54)
Mums atidave pora maisu rubeliu 7-8 metu berniukui,mano vaikui dar daaaaug koses reik suvalgyt,ryskiai per dideli
o sandeliuot neturiu kur
tai galetumem kazkam perleisti,gal kam reikia? tiks drozt po namus, kiema-soda
prasom,atsiimti patiems
Vis dar atiduodu,
mergaites nerezervuoju rubeliu ,taip kad kas pirmesnis tas gudresnis sorry
jeigu ka is tiesu domina skambinkit rasykit ,ir pasiimkite
863816266
QUOTE(java @ 2012 09 27, 20:27)
merga, kaip as tave palaikau, visu 100% procentu. Ir suprantu pykti. Daznai skaitau sita skyreli ir viduje apima pyktis, kai mamos raso, kad neturi galimybiu nuvezt
Tikrai Klaipeda nera didelis ir sudetingas miestas, kad nebutu galimybiu nuvezt/nunest suruostus maiselius.
Ir cia didiziausia padeka tau, merga, ir xxxsaulytei, kurios malasi ir rankioja maiselius po visa miesta. Kuro sanaudos kartais gali but didesnes , nei gauta parama.
Labai tikiuosi, kad neatbaidysiu mamyciu noro ir toliau remt, padet, bet kartais tikrai pasakykit sau saziningai : ar tikrai negaliu nuvezt? Serga vaikas? Juk galima palaukt kol pasveiks. Dazniausias is argumentu - neturiu masinos - absoliuciai nesuprantamas, lyg mieste autobusai nevazinetu
O ir pasivaikscioti sveika
Man paciai irgi nera galimybes kaip nuvezti ir atiduoti,ir esu labai dekinga Mergai kad ji skiria savo brangu laika ir atvaziuoja pasiimti daiktelius,nes su dviejais mazais vaikais-vezimu tikrai butu per sudetinga tampyti didelius maisus su autobusais...
Bet kaip bebutu visiems geras nebusi,visokiu zmoniu yra ,juolab cia Lietuva,cia lietus,lyja...