Labas apniūkęs rytas. Esu pikta kaip kokia širšė.
Mielosios ir mielieji, širdingai dėkojame,kad prisidedate prie gerų darbų
. Bet nereikia iš mūsų dergtis, mes taip pat esame užsiėmusios,turinčios darbų iki kaklo, žmonos ir mamos, dukros Jei jau nusprendėte savo gerumu pasidalinti su kitais labai sveikintina
ypač šiais sunkiais laikais.
Vakar buvau suplanavusi 6 sakykim vietas,kuriose siūlė paramą. Aplankiusi kelias nuostabias šeimas
ačiū joms
.
Susidūriau su tokia situacija:sutarėm ,kad privažiuosiu 17,30. prieš važiuojant
VISADA perskambinu.Viskas suderinta viskas taip sakant čiki piki,o kai atvažiavau:- dabar negaliu su vaikais ruošiu pamokas, atvažiuokit už pusvalandžio.Po pusvalandžio dar negaliu,o po pusvalandžio. Po 40 min. skambinu-dar už pusvalandžio,o vėliau atmetinėjo skambučius. Panašiai buvo ir su kitu asmeniu su ,kuriuo dieną buvau telefonu suderinusį laiką.
Jei persigalvojot ar susidarė netinkamos aplinkybės,paskambinkit ar parašykite sms.
Šiais laikais kainuoja viskas. Mes ,kurios iš Jūsų paimame paramą,praktiškai visos gyvename už Klaipėdos toliau ar arčiau,o taip pat man labai brangus ir laikas.
Juk kaip bebūtų didžioji dalis Jūsų gyvenate pietinėje miesto dalyje šalia ar netoliese socialinių centrų ir savo dovanojamą maišelį galite su savo vaikučiais pasivaikščiojant užnešti priimančią įstaigą, taip ir savo vaikus mokydami gerumo. Visos įstaigos yra išvardintos pirmame puslapyje.
Tos valandos, kurias iš manęs atmetė minimas asmuo,aš su mano šeima buvome suplanavę mano tėčiui,kuris sunkiai serga aplankymui. Dėja . Labai apmaudu ir skaudu
Asmeniškai aš gyvenu tokiu principu: elgiuosi su kitu taip ,kaip norėčiau,kad su manimi elgtus".