Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos sandėliukas

QUOTE(Signa... @ 2012 09 25, 08:01)
Labas,
dovanoju televizoriu su DVD. Ne pirmos butinybes daigtai, bet vis kazkam gal reikalinga... Telikas samsungas, tas didelis, rodo idealiai, veikia puikiai.
user posted image

Signut, jei nesupyksi televizorių paimčiau vienai senučiukų porai,kuriem senasis sugedo,o naujo dėja nusipirkti tikrai neturi už ką, juolab, kad turiu gerą fėjiną, kuris priedėlį jiems jau turi nupirkęs. blush2.gif
Atsakyti
nežinau ar čia blush2.gif nepykit labai bet
Siulau natūrinius mainus.man reik isiūt 3 vaikškom striukutem užtrauktukus<senus isardžiau,naujus nupirkau>o už darba siūlau obuoliu,obuoliu sulčiu, cukiniju ir taip visokiu daržoviu<viskas auginta dėl savęs>gal ką sudomins tokie mainai?darbo tikrai nedaug .p.s. gal kas nori prisijungt prie obiuliu spaudimo.Šia savaite žadu spaust sultis Jakuose.jums tereiktu susimokėt už spaudima,berots 0,50lt už 1ltr.
Atsakyti
QUOTE(margustas @ 2012 09 25, 08:35)
nežinau ar čia blush2.gif nepykit labai bet
Siulau natūrinius mainus.man reik isiūt 3 vaikškom striukutem užtrauktukus<senus isardžiau,naujus nupirkau>o už darba siūlau obuoliu,obuoliu sulčiu, cukiniju ir taip visokiu daržoviu<viskas auginta dėl savęs>gal ką sudomins tokie mainai?darbo tikrai nedaug .p.s. gal kas nori prisijungt prie obiuliu spaudimo.Šia savaite žadu spaust sultis Jakuose.jums tereiktu susimokėt už spaudima,berots 0,50lt už 1ltr.

Tikrai čia. Nes ir aš iuvejėlės paslaugomis paslaugomis smile.gif
Atsakyti
Dovanoju

Smėlio žaislus+pripučiamas baseinas vaikiškas
Triratis ir dviratis paspirtukai
38-39 dydžio riedučiai

Medinių kaladėlių mažasis maximos maišas
Porą didelių žaislinių mašinų (viena su valdymu)

Merga atkreipk dėmesį biggrin.gif bo suvarysiu į konteinerį viską
Atsakyti
QUOTE(Pasišiaušęs @ 2012 09 25, 17:12)
Dovanoju
Smėlio žaislus+pripučiamas baseinas vaikiškas
Triratis ir dviratis paspirtukai
38-39 dydžio riedučiai

Medinių kaladėlių mažasis maximos maišas
Porą didelių žaislinių mašinų (viena su valdymu)

Merga atkreipk dėmesį  biggrin.gif bo suvarysiu į konteinerį viską

user posted image user posted image kreipiu biggrin.gif
jei sms atsiūsi man savo kontaktus( 861725644) bo tikrai visų nebeatmenu ryt iki 13 val. atvaryčiau.

Labai labai labai širdingai dėkoju bitutei palikusiai man pas Romą lauknešėlį labai netikėta pačiai gauti dovanų wub.gif AČIŪ
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo merga: 25 rugsėjo 2012 - 18:29
QUOTE(merga @ 2012 09 25, 19:27)

laugh.gif vos aparpalio negavau

ne, dar ryt palangoj sėdžiu - biuletenis.

Ir vėl pametei mano telefono numerį lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasišiaušęs @ 2012 09 25, 18:30)
laugh.gif vos aparpalio negavau

ne, dar ryt palangoj sėdžiu - biuletenis.

Ir vėl pametei mano telefono numerį  lotuliukas.gif

Prižadu ,kad tikrai įsivesiu į asmeninius kontaktus. bis.gif bis.gif
Klausai,susiplanuok,kad ateinančią savaitę galėčiau užlėkti,nes nuo spalio 9 dingstu kuriam laikui ax.gif

TUUURIIIUUUUUU RADAUUUU notworthy.gif notworthy.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo merga: 26 rugsėjo 2012 - 07:12
Mums atidave pora maisu rubeliu 7-8 metu berniukui,mano vaikui dar daaaaug koses reik suvalgyt,ryskiai per dideli biggrin.gif o sandeliuot neturiu kur 4u.gif
tai galetumem kazkam perleisti,gal kam reikia? tiks drozt po namus, kiema-soda 4u.gif
prasom,atsiimti patiems mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas vakaras mamytes.

Ieskom berniukams drabuzeliu smile.gif

vienam 7 metukai
antram jau 1 metukas ir 2 menesiukai
ir trecias uz keliu menesiu gims smile.gif tad reikia ir naujagimio drabuzeliu ir iki metuku.

Buciau labai dekinga
Atsakyti
QUOTE(klaidukomamyte @ 2012 09 26, 20:41)
Labas vakaras mamytes.

Ieskom berniukams drabuzeliu smile.gif

vienam 7 metukai
antram jau 1 metukas ir 2 menesiukai
ir trecias uz keliu menesiu gims smile.gif tad reikia ir naujagimio drabuzeliu ir iki metuku.
Buciau labai dekinga

kai Jums siūliau, Jūs neradote laiko jų priimti schmoll.gif
Atsakyti
Labas apniūkęs rytas. Esu pikta kaip kokia širšė. cool.gif
Mielosios ir mielieji, širdingai dėkojame,kad prisidedate prie gerų darbų 4u.gif . Bet nereikia iš mūsų dergtis, mes taip pat esame užsiėmusios,turinčios darbų iki kaklo, žmonos ir mamos, dukros Jei jau nusprendėte savo gerumu pasidalinti su kitais labai sveikintina 4u.gif ypač šiais sunkiais laikais.
Vakar buvau suplanavusi 6 sakykim vietas,kuriose siūlė paramą. Aplankiusi kelias nuostabias šeimas 4u.gif 4u.gif 4u.gif ačiū joms thumbup.gif .
Susidūriau su tokia situacija:sutarėm ,kad privažiuosiu 17,30. prieš važiuojant VISADA perskambinu.Viskas suderinta viskas taip sakant čiki piki,o kai atvažiavau:- dabar negaliu su vaikais ruošiu pamokas, atvažiuokit už pusvalandžio.Po pusvalandžio dar negaliu,o po pusvalandžio. Po 40 min. skambinu-dar už pusvalandžio,o vėliau atmetinėjo skambučius. Panašiai buvo ir su kitu asmeniu su ,kuriuo dieną buvau telefonu suderinusį laiką.
Jei persigalvojot ar susidarė netinkamos aplinkybės,paskambinkit ar parašykite sms.
Šiais laikais kainuoja viskas. Mes ,kurios iš Jūsų paimame paramą,praktiškai visos gyvename už Klaipėdos toliau ar arčiau,o taip pat man labai brangus ir laikas.
Juk kaip bebūtų didžioji dalis Jūsų gyvenate pietinėje miesto dalyje šalia ar netoliese socialinių centrų ir savo dovanojamą maišelį galite su savo vaikučiais pasivaikščiojant užnešti priimančią įstaigą, taip ir savo vaikus mokydami gerumo. Visos įstaigos yra išvardintos pirmame puslapyje.
Tos valandos, kurias iš manęs atmetė minimas asmuo,aš su mano šeima buvome suplanavę mano tėčiui,kuris sunkiai serga aplankymui. Dėja . Labai apmaudu ir skaudu cray.gif
Asmeniškai aš gyvenu tokiu principu: elgiuosi su kitu taip ,kaip norėčiau,kad su manimi elgtus".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo merga: 27 rugsėjo 2012 - 07:43
QUOTE(merga @ 2012 09 27, 08:39)

friends.gif

kada pravažiuosi pro mane mirksiukas.gif suskraučiau visą mantą 4u.gif
Atsakyti