Merga, turiu maišą batų metinukui. Palaikyt iki kol susitiksim? reik gi pagaliau planą b įgyvendint
QUOTE(Signa... @ 2012 09 16, 22:20)
Labas,
dovanoju televizoriu su DVD. Ne pirmos butinybes daigtai, bet vis kazkam gal reikalinga... Telikas samsungas, tas didelis, rodo idealiai, veikia puikiai.
dovanoju televizoriu su DVD. Ne pirmos butinybes daigtai, bet vis kazkam gal reikalinga... Telikas samsungas, tas didelis, rodo idealiai, veikia puikiai.
QUOTE(Storm @ 2012 09 14, 13:15)
Merga, turiu maišą batų metinukui. Palaikyt iki kol susitiksim? reik gi pagaliau planą b įgyvendint
Viskas atiduota dviem simpatukam .
Ne tik B,bet ir C jau bręsta
Sudaužiau kokteilinės" aurum" ąsotį. Gal pas ką nors yra kokia sudegusi kokteilinė ar kombainas ir užsilikęs ąsotis,(bandyčiau prisitaikyti. )
QUOTE(lly @ 2012 09 10, 13:55)
viena mamyte niekaip neprisiruosia ateiti pasimti, tad dovanoju:
turiu pririnkusi M dydzio rubeliu. gan neblogi, bet man nepritape. ir dar berniukui 2m kasdieniniu rubeiu. gal kas noretu?
turiu pririnkusi M dydzio rubeliu. gan neblogi, bet man nepritape. ir dar berniukui 2m kasdieniniu rubeiu. gal kas noretu?
nebera
Merga,a Merga ar mes dar Tau neatsibodom? uzsuk vaziuodama pro sali yra vel du diiiideli maisai prikrauti,gal paimsi,ka? nezinau is kur pas mus tie daiktai taip kaupiasi ryt iki 15 val busim namuose
merga,jei ąsočio nerasi,tai aš noriu pirkti tą likutį be ąsočio
QUOTE(mmergyte @ 2012 09 17, 18:54)
merga,jei ąsočio nerasi,tai aš noriu pirkti tą likutį be ąsočio
Acha, gudrutė, o kombainas dar veikiantis yr. Negausi
tatuskes, šiandien negaliu nekaip, ryt pasižadu tikrai iš ryto 8 val.prasuksiu
labas, jau kartą esu atidavusi kelias dėžes išaugtų rūbelių vaikaims. Paėmė gera mergina, nepamenu kuri.. Parašykite, prašau į AŽ tel numerį, kad vėl galėtų paiimti nebereikalingus rūbus. Duočiau Jūsų kontaktus rūbų prikaupusiam žmogui. ačiū. kaip supratau, rūbai bus mažamečiams vaikams
QUOTE(merga @ 2012 09 18, 07:56)
Aciu Tau!!!
na dabar kuri laika busiu rami,netrukdysiu...
merga,kombaino man nereik,tik vieno detalės
o gal kas turit pigiai kokteilinę parduoti?
o gal kas turit pigiai kokteilinę parduoti?
QUOTE(Dalmatija @ 2012 09 05, 12:37)
Laba diena,
dovanoju ciuzinuka i leliukiska lovyte, kaldryte su pagalveje, pora komplekteliu patalynes, taip pat turiu gera maisiuka visokio gerio berniukui nuo sliauztuku iki mazdau 2 metuku vaikinukui, kelios poros batuku (18-24 dydis), rudenine striukyte ir kt.
Taip pat turiu pririnkus ir moterisku rubeliu (M-L dydis). Ketinam daryti remontus, tai kraustau spintas ir vis randu ka atiduoti. Ilgai laikyti nelabai galiu ir turiu kur, prie konteinerio isnesti gaila. Geriau, kad dar geri daiktai atitektu tam, kam ju tikrai reikia
dovanoju ciuzinuka i leliukiska lovyte, kaldryte su pagalveje, pora komplekteliu patalynes, taip pat turiu gera maisiuka visokio gerio berniukui nuo sliauztuku iki mazdau 2 metuku vaikinukui, kelios poros batuku (18-24 dydis), rudenine striukyte ir kt.
Taip pat turiu pririnkus ir moterisku rubeliu (M-L dydis). Ketinam daryti remontus, tai kraustau spintas ir vis randu ka atiduoti. Ilgai laikyti nelabai galiu ir turiu kur, prie konteinerio isnesti gaila. Geriau, kad dar geri daiktai atitektu tam, kam ju tikrai reikia
VAIKISKI DAIKCIUKAI PADOVANOTI
QUOTE(simisimi84 @ 2012 09 19, 14:11)
labas, jau kartą esu atidavusi kelias dėžes išaugtų rūbelių vaikaims. Paėmė gera mergina, nepamenu kuri.. Parašykite, prašau į AŽ tel numerį, kad vėl galėtų paiimti nebereikalingus rūbus. Duočiau Jūsų kontaktus rūbų prikaupusiam žmogui. ačiū. kaip supratau, rūbai bus mažamečiams vaikams
Parašiau
Ieškau šeimai skalbyklės