Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos sandėliukas

QUOTE(Euforija123 @ 2013 09 17, 23:28)
as jau jai daug ko pririnkau, jos broliukams taip pat, dar laukiu keliu mamu surinktu daigtu...
Papildyta:

vezimeli jau turi.

labai šaunu kai yra kas padeda thumbup.gif

apie vežimėlį nesupratau blush2.gif jei tai klausymas tai lopšinį vežimą turi, o ar jis su sportiniu nežinau. Turi ir kudikiui nešynę.
Atsakyti
QUOTE(virgutej @ 2013 09 18, 15:59)
labai šaunu kai yra kas padeda  thumbup.gif

apie vežimėlį nesupratau  blush2.gif  jei tai klausymas tai lopšinį vežimą turi, o ar jis su sportiniu nežinau. Turi ir kudikiui nešynę.

Nekreipkit demesio del vezimelio, ne taip parasiau, nebesugebejau istrinti biggrin.gif o ka turi jau zinau, svarbiausia gauti ko neturi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Euforija123 @ 2013 09 18, 00:37)
jeigu kas ka turite mano seimynai remiamai, rasykite i az kontaktus, rytoj mano vyras paimtu  drinks_cheers.gif

Tai gal ir iki manęs atvažiuotų blush2.gif arba kur galim susitikti ,tada perduočiau viską.
tik man sms iki 22.00 parašyk.
Taip pat norėčiau sužinoti koks yra pačios mamos drabužių dydis. Nes dabar mano trioba užversta gėriais,tai gal tada paiškočiau ax.gif .

Beje. P.S.
Mamyte iš Minijos g. Jūs man nedarašėte vieno tel.skaičiaus. ,šiandien aplink tą namą šlaiužiojau ,bet naudos 0
Atsakyti
Aciu JUms labai.
Papildyta:
QUOTE(lly @ 2013 09 16, 10:32)
kol kas rezervuota

ACIU JUMS
Atsakyti
user posted image

Atiduodu tokias uzuolaidas,iki radijatoriaus kazkur ilgis, du gabalai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pakalnute_klp: 19 rugsėjo 2013 - 10:04
labukas, 4u.gif

merga,

laukdama pririnkau dar visa maisa savo rubu. blush2.gif jie normalus,bet kai kuriu neuzsivilkau daugiau kaip metus. blush2.gif vieta tik uzima... golfai ,bliuskutes ir pan.- 38/40 dydzio, striukes ivairios (tos tai ir mazesnes,kazkur 36/38,plonesnei moteriskaitei ar ir kokiai paauglei tiktu).dabar kaip tik tokiam orui...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TheAngel: 19 rugsėjo 2013 - 11:37
Merga ,gal prasuktum ir pro Pilies gatve kuria diena ,vel valiausi spinta,tai prikroviau daikteliu,gal kam pravers... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(TheAngel @ 2013 09 19, 12:36)
labukas, 4u.gif

merga,

laukdama pririnkau dar visa maisa savo rubu. blush2.gif jie normalus,bet kai kuriu neuzsivilkau daugiau kaip metus. blush2.gif vieta tik uzima... golfai ,bliuskutes ir pan.- 38/40 dydzio, striukes ivairios (tos tai ir mazesnes,kazkur 36/38,plonesnei moteriskaitei ar ir kokiai paauglei tiktu).dabar kaip tik tokiam orui...

Angeliuška,ryt puse devynių būsiu pas tave
Papildyta:
QUOTE(Tatuskes @ 2013 09 19, 16:34)
Merga ,gal prasuktum ir pro Pilies gatve kuria diena  ,vel valiausi spinta,tai prikroviau daikteliu,gal kam pravers... 4u.gif

Prasuksiu bet,po dešimtos
Atsakyti
Sveiki,
norėčiau kam nors padovanot keleta smulkmenėlių. dovanų maišelis nedidelis bet gal kam dar pravers. 4u.gif

1. NUK vandens termometras
2. Canpol babies žirklutės kūdikių nagučiams
3. AVENT žindukas (3 vnt. 1 nr., 2 nr. ir 4 nr.) (nenaudoti)
4. AVENT antspeniai standartiniai (nenaudoti )

user posted image
Atsakyti
QUOTE(flysky @ 2013 09 17, 23:38)
Dovanoju rudeninius batelius. abi poros odines, puikios bukles, mazai devetos. dydis 36.
user posted image
user posted image

vis dar dovanoju
Atsakyti
Sveikos, mielosios smile.gif Krausčiau savo spintas, atradau nebenešiojamų, bet dar gerų rūbelių, batų... Kaip supratau, čia Debreceno gatvėje kažkur priima? Aš netoli gyvenu, atneščiau, tik adresą parašykit tikslų smile.gif. Yra keli vasariniai, keli žieminiai (tame tarpe 42-44 dydžio moteriškas trumpas paltukas, 41-42 dydžio moteriški žieminiai šilti batai) daiktai, bet man patogiau visus į vieną vietą atnešti smile.gif. Parašykit, kokiu adresu Debreceno gatvėje (arba arčiau Žardės kad būtų). Ačiū ir sėkmės jums! smile.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Ieškom vaikiškos lovytės.
Atsakyti