Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos sandėliukas

QUOTE(lly @ 2013 09 15, 14:59)
dovanoju siltus, suvarstomus berniukui 25d batus rudeniui - ziemai. yra dar maiselis 104-116cm ugiui siltesniu rubu

kol kas rezervuota
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2013 09 13, 11:45)
Socialinių paslaugų centras Taikos pr.76 vaikų poliklinikos patalpose. soc.darbuotoja Tatjana tel.puslapių prieš jos kontaktai

perskaiciau beveik visa tema, kol radau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Contessa: 17 rugsėjo 2013 - 06:59
QUOTE(Contessa @ 2013 09 17, 07:51)
perskaiciau beveik visa tema, kol radau  4u.gif

Visa informacija sudėta tiek pirmame puslapyje,tiek papildomoje temoje mirksiukas.gif
Atsakyti
LABAS,merginos.
4u.gif

Nepasiturinciai seimai ar pan. dovanoju kompo monitoriu LG FLATRON F9000P. Istrizaine apie 45 cm. Viskas su juo normaliai ,veikia puikiai, tiesiog jis didelis ir neplokscias, na tokia didele deze blush2.gif ).Nusipirkom nauja plokscia ir sito kaip ir nebereikia. Bet gal kazkam jis dar praverstu?... 4u.gif

merga,jau esi pas mane karta buvusi Slengiuose, dovanojau sena skalbykle...sakiau,kad dar turbut pasimatysim... mirksiukas.gif

Lauksiulabai zineles i a.z.

Geros visoms dienos.
Atsakyti
QUOTE(TheAngel @ 2013 09 17, 12:43)
LABAS,merginos.
4u.gif

Geros visoms dienos.

Parašiau 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Ta mergaitė 14 metų mama yra mano kaimynė labai simpatiška mergytė. Labai džiaugiasi savo kūdikėliu. Gaila neturiu kuo jai labai padėti nes mažų berniukiškų rūbelių nelabai turiu. Kai kalbėjau su ja sakė šiuo metu reikėtų žaisliukų ant lovytės ir vežimėlio, bei šiltesnių rūbelių leliukui. Žieminį kombinzoną turi. Apie kitus šeimos narius nesikalbėjom.
Atsakyti
Dovanoju rudeninius batelius. abi poros odines, puikios bukles, mazai devetos. dydis 36.
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(virgutej @ 2013 09 17, 21:59)
Sveikos  4u.gif

Ta mergaitė 14 metų mama yra mano kaimynė labai simpatiška mergytė. Labai džiaugiasi savo kūdikėliu. Gaila neturiu kuo jai labai padėti nes mažų berniukiškų rūbelių nelabai turiu. Kai kalbėjau su ja sakė šiuo metu reikėtų žaisliukų ant lovytės ir vežimėlio, bei šiltesnių rūbelių leliukui. Žieminį kombinzoną turi. Apie kitus šeimos narius nesikalbėjom.

as jau jai daug ko pririnkau, jos broliukams taip pat, dar laukiu keliu mamu surinktu daigtu...
Papildyta:
QUOTE(virgutej @ 2013 09 17, 21:59)

vezimeli jau turi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Euforija123: 17 rugsėjo 2013 - 22:28
QUOTE(Euforija123 @ 2013 09 17, 23:28)
as jau jai daug ko pririnkau, jos broliukams taip pat, dar laukiu keliu mamu surinktu daigtu...
Papildyta:

vezimeli jau turi.

jau turiu pririnkusi maisa daiktu ,kas galetu juos paimti is manes ,gal tu merga ,jei euforija negali
Atsakyti
QUOTE(ritka68 @ 2013 09 18, 00:12)
jau turiu pririnkusi maisa  daiktu ,kas galetu juos paimti is manes  ,gal tu merga ,jei euforija  negali

rytoj vyras gali i az parasykit kontaktus
Atsakyti
jeigu kas ka turite mano seimynai remiamai, rasykite i az kontaktus, rytoj mano vyras paimtu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(lly @ 2013 09 15, 14:59)
dovanoju siltus, suvarstomus berniukui 25d batus rudeniui - ziemai. yra dar maiselis 104-116cm ugiui siltesniu rubu

viskas atiduota smile.gif
Atsakyti