Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos sandėliukas

QUOTE(merga @ 2013 09 12, 22:01)
Siaubas kažkoks blink.gif  blink.gif  blink.gif

tu man gali išsamiai į AŽ parašyti kokiuose soduose gyvena,gal mažu galėsiu malkomis padėti

labai butu gerai... dabar ketino to vyro masina parduoti, kad malku galetu nusipirkti, bet be jo negali pardavineti...
Atsakyti
QUOTE(Euforija123 @ 2013 09 12, 20:49)
sveikos merginos,

Turiu baisia situacija, yra jauna mergina 14m, isprievartauta patevio, to pasekmes 2men sunus, berniuka pasieme globai jos mama, kad paaugle galetu eiti i mokykla. Bet pati mama turi savo 2m ir 11m sunus... gyvena sodo namelyje apie 9kv kambarelyje, moteris moka 800lt paskola bankui uz soda..., pries kazkiek laiko ta soda pirko tas vyras, kuris arestuotas.... dar blius moka anstoliams... gyvena minuse... neturi nei malku, nieko...

LABAI REIKIA MERGINAI PRATYBU, AVALYNES, RUBU, PAMPERSU.... GAL KAS ZINO KAIP GALIMA ATSIKRATYTI TUO SODU, NORI ISEITI IS TEN, NEBENORI TU DIDELIU PINIGU MOKETI...

14m, mamyte (mokine) nori spausdintuvo mokslams, gal kas kompiuteri turite, interneto jie neturi, bent jau mokslams... taip pat avalyne 42d ir rubai mazesnio dydzio, nepasakysiu koks tiksliai raidem S smile.gif

2m berniukui rubeliu ir avalynes 23-24d

11m berniukui 33-34d ir rubeliu i mokykla labai reikia labai smulkus yra...

gal kas sasiuviniu turit ar dar ko, kas reikalinga mokslams...

Sima,ar mano rubeliai tiktu tam 2 metu berniukui ( tuos,kuriuos siandien matei) .
Atsakyti
QUOTE(vitalij@ @ 2013 09 12, 22:10)
Sima,ar mano rubeliai tiktu tam 2 metu berniukui ( tuos,kuriuos siandien matei) .

ten kazkas ir didelio butu, bet manau priaugtu, o tas berniukas panasiai kaip maniskis, tai manau tiktu.
Atsakyti
QUOTE(Euforija123 @ 2013 09 12, 21:49)
sveikos merginos,

Turiu baisia situacija, yra jauna mergina 14m, isprievartauta patevio, to pasekmes 2men sunus, berniuka pasieme globai jos mama, kad paaugle galetu eiti i mokykla. Bet pati mama turi savo 2m ir 11m sunus... gyvena sodo namelyje apie 9kv kambarelyje, moteris moka 800lt paskola bankui uz soda..., pries kazkiek laiko ta soda pirko tas vyras, kuris arestuotas.... dar blius moka anstoliams... gyvena minuse... neturi nei malku, nieko...

LABAI REIKIA MERGINAI PRATYBU, AVALYNES, RUBU, PAMPERSU.... GAL KAS ZINO KAIP GALIMA ATSIKRATYTI TUO SODU, NORI ISEITI IS TEN, NEBENORI TU DIDELIU PINIGU MOKETI...

14m, mamyte (mokine) nori spausdintuvo mokslams, gal kas kompiuteri turite, interneto jie neturi, bent jau mokslams... taip pat avalyne 42d ir rubai mazesnio dydzio, nepasakysiu koks tiksliai raidem S smile.gif

2m berniukui rubeliu ir avalynes 23-24d

11m berniukui 33-34d ir rubeliu i mokykla labai reikia labai smulkus yra...

gal kas sasiuviniu turit ar dar ko, kas reikalinga mokslams...

blink.gif verysad.gif
printeri ir keleta rubeliu merginai tikrai galetume perleist 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kleckiuxs_r @ 2013 09 12, 23:26)
blink.gif  verysad.gif
printeri ir keleta rubeliu merginai tikrai galetume perleist 4u.gif

jeigu iseina rytoj mano vyras paimtu, tik kontaktus i az
Atsakyti
Ruosiames apvalyti spintas - kur geriau, patikimiau pristatyti nebereikalingus ivairius daigtus ?
Nes vska isvardinti butu sudetinga ax.gif Vyriski, berniukiski ir moteriski drabuziai, gal keli zaislai kokie... gal ir indu keli...
tiesa, kazkada anksciau esam veze ir palike maisus prie Jono kalnelio, turgaus gatveje. Nebeatmeno pavadinimo, lyg ir gausios seimos centras...
Atsakyti
QUOTE(Contessa @ 2013 09 13, 01:25)
Ruosiames apvalyti spintas - kur geriau, patikimiau pristatyti nebereikalingus ivairius daigtus ?
Nes vska isvardinti butu sudetinga  ax.gif  Vyriski, berniukiski ir moteriski drabuziai, gal keli zaislai kokie... gal ir indu keli...
tiesa, kazkada anksciau esam veze ir palike maisus prie Jono kalnelio, turgaus gatveje. Nebeatmeno pavadinimo, lyg ir gausios seimos centras...

Socialinių paslaugų centras Taikos pr.76 vaikų poliklinikos patalpose. soc.darbuotoja Tatjana tel.puslapių prieš jos kontaktai
Atsakyti
euforija 123,ar reikia dar pagalbos seimai gyvenanciai soduose ,turiu kruva sasiuviniu ,dar galeciau pripirkti kanceliariniu prekiu ,manau ir drabuzeliu merginai pririnkciau ar butu kas paimtu is manes daiktus kita savaite ....
Atsakyti
QUOTE(ritka68 @ 2013 09 14, 08:38)
euforija 123,ar reikia dar pagalbos  seimai  gyvenanciai soduose ,turiu kruva sasiuviniu ,dar galeciau pripirkti kanceliariniu prekiu ,manau ir drabuzeliu  merginai pririnkciau ar butu kas paimtu is manes  daiktus kita savaite ....

Prasukčiau tik sakyk kada,nes jau ir aš turiu šio to mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ritka68 @ 2013 09 14, 08:38)
euforija 123,ar reikia dar pagalbos  seimai  gyvenanciai soduose ,turiu kruva sasiuviniu ,dar galeciau pripirkti kanceliariniu prekiu ,manau ir drabuzeliu  merginai pririnkciau ar butu kas paimtu is manes  daiktus kita savaite ....

antradieni gali mano vyras paimti, dar kol kas nieko neturiu unsure.gif man i az tel nr.
Atsakyti
antradienis man visai netinka ,gal ketvirtadieni tada ,vakare po darbo ,iki to laiko pririnkciau daiktu ,kaip jau sakiau sasiuviniu turiu ,dar kanceliariniu mokykliniu prekiu vaikams dapirksiu,euforija parasysiu tau i a.z.

merga ,i savaites pabaiga tiktu ....jei euforija negales
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ritka68: 14 rugsėjo 2013 - 21:32
dovanoju siltus, suvarstomus berniukui 25d batus rudeniui - ziemai. yra dar maiselis 104-116cm ugiui siltesniu rubu
Atsakyti