Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos sandėliukas

QUOTE(merga @ 2013 09 09, 11:57)
Sveikos mamikės  4u.gif
Sendvario seniūnijos soc.darbuotoja Silvija labai prašo Mūsų visų pagalbos.
Gruodį viena labai jauna panikė susilauks sūnaus. Mergina tiek skurdžiai gyvena,kad iš jos gaunamų lėšų teišgali susimokėti už būsto nuomą, todėl
PRAŠOME,  visų kas gali prisidėti prie  leliuko kraitelio rinkimo Gims berniukas. Reikalingas viskas

Taip pat labai širdingai dėkoja už siuntinukus iš Panevėžio ir Širvintų .AČIŪ  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Pagarbiai soc. darbuotoja Silvija

pavyko gauti vezimuka ir nemaza kruvele rubeliu bei visokiu smulkmenu mazyliui smile.gif kaip merga tau perduoti?
Atsakyti
QUOTE(Euforija123 @ 2013 09 09, 19:08)
pavyko gauti vezimuka ir nemaza kruvele rubeliu bei visokiu smulkmenu mazyliui smile.gif kaip merga tau perduoti?

Trečiadienį iš ryto būsiu Gargžduose, sakyk kur ir kada susitinkam mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2013 09 09, 21:27)
Trečiadienį iš ryto  būsiu Gargžduose, sakyk kur ir kada  susitinkam mirksiukas.gif

treciadieni nelabai doh.gif dar gal ne viska busiu paemusi is zmoniu, nes dar atsirado prisidejusiu ax.gif gal as kazkaip prie taves privesciau blush2.gif tavo tel nr turiu gal nepasikeite ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Euforija123 @ 2013 09 09, 21:40)
treciadieni nelabai  doh.gif  dar gal ne viska busiu paemusi is zmoniu, nes dar atsirado prisidejusiu  ax.gif  gal as kazkaip prie taves privesciau blush2.gif  tavo tel nr turiu gal nepasikeite  ax.gif

Ne,nepasikeitęs mano tel gali rasti ir @, o jei ką tavo nr.galiu duoti socialinei ir susitksite. Na,žodžiu eigoje susitarsim mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pupenelis @ 2013 09 09, 08:18)
Sveiki,

Turiu nemažai rūbelių (yra ir sijonėlių ir megztukų ir bliuzelių):
* mergaitei apie 6-12 mėn
* mergaitei apie 3-7 metus
* paauglei 14-15 metų (smulkesnei)

Norėčiau atiduoti viską į vienas rankas (būtų idialiausia, kad pasiimtų iš namų, nes turiu mažą kūdikėlį)

Niekam nereikia?
Kitą savaitę tada vešiu į Debreceną.
Atsakyti
Merga, pas mane bagažinėj guli rūbeli mažiukui keli maišai. tik man nustatyt kokiam amžiuj jie skirti jau sunkokoka smile.gif Bet labai mažiukai. Vyro kolega perdavė...
Atsakyti
QUOTE(pupenelis @ 2013 09 10, 09:44)
Niekam nereikia?
Kitą savaitę tada vešiu į Debreceną.

14-15 m. paauglei, globojamos šeimos Kristinos Viktorijai paimčiau. O kitus galiu tada perduot į centrą, nes jau maišą vieną irgi turiu ten vežimui...

susirašom per AŽ kokioj vietoj jūs gyvenate, paimsiu. Tik tuos tada paauglei atskirai paruoškite, nes aš niekada nieko nerūšiuoju, perduodu kam reikia ir viskas.
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2013 09 09, 10:57)
Sveikos mamikės  4u.gif
Sendvario seniūnijos soc.darbuotoja Silvija labai prašo Mūsų visų pagalbos.

Ar dar reikia? Aš turiu dėvėtų rūbelių maišą, galiu atiduoti.
Atsakyti
gal kas Nidoje guminius batukus turite 26-27 dydzio?
ir kokia striukyte mergaitei 98 cm...

greitai atsalo, o apsiziurejome kad viska isaugome
Atsakyti
QUOTE(O'Hara @ 2013 09 10, 14:36)
Ar dar reikia? Aš turiu dėvėtų rūbelių maišą, galiu atiduoti.

Paimčiau, bet tik Rytoj būsiu Klaipėdoje .Parašykit į Až savo kontaktus mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Storm @ 2013 09 10, 11:48)
Merga, pas mane bagažinėj guli rūbeli mažiukui keli maišai. tik man nustatyt kokiam amžiuj jie skirti jau sunkokoka smile.gif Bet labai mažiukai. Vyro kolega perdavė...

Šiandien ni kaip ,o vat rytoj aš tavo biggrin.gif
Atsakyti
sveikos merginos,

Turiu baisia situacija, yra jauna mergina 14m, isprievartauta patevio, to pasekmes 2men sunus, berniuka pasieme globai jos mama, kad paaugle galetu eiti i mokykla. Bet pati mama turi savo 2m ir 11m sunus... gyvena sodo namelyje apie 9kv kambarelyje, moteris moka 800lt paskola bankui uz soda..., pries kazkiek laiko ta soda pirko tas vyras, kuris arestuotas.... dar blius moka anstoliams... gyvena minuse... neturi nei malku, nieko...

LABAI REIKIA MERGINAI PRATYBU, AVALYNES, RUBU, PAMPERSU.... GAL KAS ZINO KAIP GALIMA ATSIKRATYTI TUO SODU, NORI ISEITI IS TEN, NEBENORI TU DIDELIU PINIGU MOKETI...

14m, mamyte (mokine) nori spausdintuvo mokslams, gal kas kompiuteri turite, interneto jie neturi, bent jau mokslams... taip pat avalyne 42d ir rubai mazesnio dydzio, nepasakysiu koks tiksliai raidem S smile.gif

2m berniukui rubeliu ir avalynes 23-24d

11m berniukui 33-34d ir rubeliu i mokykla labai reikia labai smulkus yra...

gal kas sasiuviniu turit ar dar ko, kas reikalinga mokslams...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Euforija123: 12 rugsėjo 2013 - 20:50
QUOTE(Euforija123 @ 2013 09 12, 21:49)
sveikos merginos,

Turiu baisia situacija, yra jauna mergina 14m, isprievartauta patevio, to pasekmes 2men sunus, berniuka pasieme globai jos mama, kad paaugle galetu eiti i mokykla. Bet pati mama turi savo 2m ir 11m sunus... gyvena sodo namelyje apie 9kv kambarelyje, moteris moka 800lt paskola bankui uz soda..., pries kazkiek laiko ta soda pirko tas vyras, kuris arestuotas.... dar blius moka anstoliams... gyvena minuse... neturi nei malku, nieko...

LABAI REIKIA MERGINAI PRATYBU, AVALYNES, RUBU, PAMPERSU.... GAL KAS ZINO KAIP GALIMA ATSIKRATYTI TUO SODU, NORI ISEITI IS TEN, NEBENORI TU DIDELIU PINIGU MOKETI...

14m, mamyte (mokine) nori spausdintuvo mokslams, gal kas kompiuteri turite, interneto jie neturi, bent jau mokslams... taip pat avalyne 42d ir rubai mazesnio dydzio, nepasakysiu koks tiksliai raidem S smile.gif

2m berniukui rubeliu ir avalynes 23-24d

11m berniukui 33-34d ir rubeliu i mokykla labai reikia labai smulkus yra...

gal kas sasiuviniu turit ar dar ko, kas reikalinga mokslams...

Siaubas kažkoks blink.gif blink.gif blink.gif

tu man gali išsamiai į AŽ parašyti kokiuose soduose gyvena,gal mažu galėsiu malkomis padėti
Atsakyti