Išganymo Armija Lietuvoje, Tiltų g. 18, 2 aukštas
( SENAMIESTYJE, PRIE PAGRINDINĖS GATVĖS) bus prekiaujama padėvėtais rūbais
rugpjūčio 9 d. nuo 11-17 val.dėvėti rūbai po - 5 Lt.
rugpjūčio 10 d. nuo 10-15 val. visi dėvėti rūbai po 3 Lt.
Surinktos lėšos bus panaudotos paramai
sveiki, dovanojame geltoną vaikišką vonelę (ilgis kažkur ~100 cm.). stovis kaip ir geras, tik turi defektuką - yra įskilymas, bet vyras užklijavo (su superklijais ir lipnia juosta), vandens tikrai nepraleidžia, patikrinta ne vieną kartą)
temos praktiškai neseku, todėl rašykit a.ž., jeigu ką sudomino. Klaipėda.
temos praktiškai neseku, todėl rašykit a.ž., jeigu ką sudomino. Klaipėda.
Šeima iš klaipėdos priemesčio ieško kas padovanotų 3 litrų stiklinių.
QUOTE(merga @ 2013 08 03, 11:07)
Šeima iš klaipėdos priemesčio ieško kas padovanotų 3 litrų stiklinių.
Pas mane yra 3 vnt. 3L ir 1L apie 10
Sveikos
Galiu KLAIPĖDOJE padovanoti arba už šokoladą atiduoti visą maišą rūbelių paauglei mergaitei. Dydis xs-m. Vieni visai kaip nauji, kiti jau patrinti, tačiau nešioti galima. Yra ir vasariškų ir šiltesnių.
Norėčiau, kad atsirastų žmonės, kuriems tikrai to reikia, o ne tokie, kurie juos imtų vardan smalsumo "gal rasiu ką gero".
Jei ką pažįstat, rašykit!
Galiu KLAIPĖDOJE padovanoti arba už šokoladą atiduoti visą maišą rūbelių paauglei mergaitei. Dydis xs-m. Vieni visai kaip nauji, kiti jau patrinti, tačiau nešioti galima. Yra ir vasariškų ir šiltesnių.
Norėčiau, kad atsirastų žmonės, kuriems tikrai to reikia, o ne tokie, kurie juos imtų vardan smalsumo "gal rasiu ką gero".
Jei ką pažįstat, rašykit!
QUOTE(taatjana @ 2013 08 07, 21:22)
Jei važiuotum į miestą pro mano kraštus tai būtų , nes šiomis dienomis dėl kaitros esu dyyydelis pončikas
QUOTE(merga @ 2013 08 08, 14:23)
Jei važiuotum į miestą pro mano kraštus tai būtų , nes šiomis dienomis dėl kaitros esu dyyydelis pončikas
Ok
QUOTE(Myliu ♥ @ 2013 08 09, 09:45)
atiduodu( salia Signalo)
-ranksluosciu kruvele ( naudoti, tvarkingi)
- 2 kaldras ( naudotas)
- kiek jegos leis apsitvarkyti idesiu rubeliu mot ir vyr. rubu.
-ranksluosciu kruvele ( naudoti, tvarkingi)
- 2 kaldras ( naudotas)
- kiek jegos leis apsitvarkyti idesiu rubeliu mot ir vyr. rubu.
Pirmadienį iš ryto būsiu Klaipėdoje,tad jei niekam bus nereikalingi daiktai parašykit man sms užvažiuosiu ,paimsiu į soc.centrą
QUOTE(taatjana @ 2013 08 10, 21:21)
Merga, yra toks daiktas (tik naudotas) ar reik
jau neatiduoda