Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos sandėliukas

QUOTE(La pluie @ 2013 02 12, 09:15)
Lygintuvas padovanotas.

Sakė perduoti, bet atgal nevažiuosiu,tai perduodu taip DDYYYYDDELIISSS AAAČČČIŪŪŪŪ.
4u.gif biggrin.gif

O taip labai širdingai dėkavoju juodukei. Viskas tiesiog idealiai tiko( o aš stradalinau,kad mano bičo koja didelė doh.gif ),vaikinas jau treniruotėje AČIŪ,AČIŪ, AČIŪ 4u.gif 4u.gif
Atrodo mažmožis,o kaip smagu matyti nuostabos ir laimės pilnas akis ir iš laimės spindintį veidą, todėl dar syk visas ir visus raginu, nemeskite lauk savo nebereikalingų, nebenešiojamų daiktų, drabužių ir t.t. tai kas mums būna įparastai kasdieniška ir natūralu ir kartais nereikalinga, kažkam tai tiesiog "aukso puodas" ar svajonės 4u.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo merga: 12 vasario 2013 - 17:01
QUOTE(merga @ 2013 02 12, 17:58)
Sakė perduoti, bet atgal nevažiuosiu,tai perduodu taip  DDYYYYDDELIISSS AAAČČČIŪŪŪŪ.
4u.gif  biggrin.gif

Nera uz ka - man didelis malonumas kam nors pagelbeti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2013 02 12, 18:58)
Sakė perduoti, bet atgal nevažiuosiu,tai perduodu taip  DDYYYYDDELIISSS AAAČČČIŪŪŪŪ.
4u.gif  biggrin.gif

O taip labai širdingai dėkavoju juodukei. Viskas tiesiog idealiai tiko( o aš stradalinau,kad mano bičo koja didelė  doh.gif ),vaikinas jau treniruotėje AČIŪ,AČIŪ, AČIŪ  4u.gif  4u.gif
Atrodo mažmožis,o kaip smagu matyti nuostabos ir laimės pilnas akis ir iš laimės spindintį veidą, todėl dar syk visas ir visus raginu, nemeskite lauk savo nebereikalingų, nebenešiojamų daiktų, drabužių ir t.t. tai kas mums būna įparastai kasdieniška ir natūralu ir  kartais nereikalinga, kažkam tai tiesiog "aukso puodas"  ar svajonės  4u.gif

Ačiū  4u.gif

Oi merga,kaip man dabar gera sirdy,kad viskas tiko ir patiko vaikinui, nu jausmas tai nerealus, kai kam ispildai svajone,ar siap padedi, kai zmogus laimingas....
smile.gif
Atsakyti
Ieskau lyginimo lentos,gal kam nebereikalinga ir gali padovanoti?klaipeda,iaz.
Atsakyti
Panos, gal kuri namuose duonytę kepat ir pasidalintumėte raugu ax.gif
Atsakyti
Atiduodu:
30 dydzio odiniai bateliai ir basutes, tiks po kiema duotis.
user posted image

36dydzio nedaug aveti odiniai zieminukai, su kailiuku, mazdaug 22.5-23cm pedutei.
user posted image
user posted image

Pataline gofruota, kurios nereikia lyginti: 2 paklodes (1.5 lovai), pora antklodziu uzvalkalu (1.5 ir dvigulis, jei gerai pamenu), 5 pagalviu uzvalkalai. Plius viena didele pukine/plunksnine pagalve (kazin, ar reikia dar tokiu kam g.gif ) Daiktai buvo naudoti, taciau nedaug ir dar tikrai patarnaus.
user posted image

Zaislai - pliusinukai, MacDonaldo ir kitokie, visokieriopos bukles. Mielai istremciau i kaima, deja, tokio neturime.
user posted image

27 dydzio češkutės:
user posted image

28/29dydzio kojines su odiniu paduku:
user posted image

QUOTE(merga @ 2013 02 14, 15:03)
Panos, gal kuri namuose duonytę kepat ir pasidalintumėte raugu  ax.gif

Man regis, IKI parduotuves (kur Laukininku g. randasi) konditerijos skyriuje maciau skelbima, kad jie parduoda g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AJ_Lt: 14 vasario 2013 - 16:14
Zaisliukai ir patalyne pazadeti 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Dar turiu:
30 dydzio odiniai HIP bateliai ir ECCO basutes, tiks po kiema duotis.
user posted image

27 dydzio češkutės:
user posted image

28/29dydzio kojines su odiniu paduku:
user posted image

Herlitz kuprine, naudota. Turi defektuka - iskiles plastmasinis padas.
user posted image
user posted image

Supynes
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AJ_Lt: 15 vasario 2013 - 12:27
nepasiturinciai seimai ieskau vystimo lentos unsure.gif
gal kas kur uzmatete ?
Atsakyti
kepu duoną, galiu duoti raugo 4u.gif , ale kaip jį perduoti? Jei savaitgalį važiuotumėt keliu -Klaipėda-Dauparai-Gargždai, tai namiebūsiu, o šiaip į darbą J. Janonio g. galiu atsivežti. Mano tel. 865279555.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo red40: 19 vasario 2013 - 16:08
QUOTE(lly @ 2013 02 19, 15:50)
nepasiturinciai seimai ieskau vystimo lentos  unsure.gif
gal kas kur uzmatete ?

JAU RADAU smile.gif
Atsakyti
Kadangi jau surinkau turta nepasiturinciai mamytei tai musu 3-6men rubelius mergytei galiu kam nors padovanoti. Labai neblogam stovy. Dar pridesiu pora paprastu devetu vidutiniu ranksluosciu,jei kam reikia. 4u.gif i az,tik pasiimti reiktu patiem,neturiu galimybes dabar niekur atvezti.
Atsakyti