Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos sandėliukas

Stambiam (195 cm. ūgio, 110 cm. liemens apimtis)18-likmečiui labai labai reikialingos džinsinės ir treninginės kelnės. doh.gif .
( į mano sūnaus kelnes neitelpa doh.gif )
Atsakyti
Kretingalės soc.darbuotojos labai apsidžiaugtų jei kas šeimai padovanotų šaldytuvą.

Stambiam (195 cm. ūgio, 110 cm. liemens apimtis)18-likmečiui labai labai reikialingos džinsinės ir treninginės kelnės. .

Šeima apsidžiaugtų gavusi kompiuterį ( monitorių ir visus kitus pričendalus turiu).

Taip pat reikalinga dujinė viryklė.
Atsakyti
Dovanojam rūbelių, batukų mergaitėms (nuo gimimo iki kokių 3 m.) - kai kurie rūbeliai dėvėti, yra ir visai naujų.

Atsakyti
1metų ir 2 mėn. 85 cm ir 18 kg. vaikinukui labai reikia drabužių ir apavo. O taip pat jam labai praverstų maitinimo kėdutė.

O paauglė labai apsidžiaugtų gavusi kėdę prie kompo,nes mano dovanotai 4 m.atgal nulūžo nepataisomai ratukas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo merga: 29 sausio 2013 - 16:20
QUOTE(merga @ 2013 01 29, 17:18)
1metų ir 2 mėn. 85 cm ir 18 kg. vaikinukui labai reikia drabužių ir apavo. O taip pat jam labai praverstų maitinimo kėdutė.

Labas vakaras,

Oho koks vyras biggrin.gif kokio dydzio batuku jam reikia? Turiu dukrytes juodus batukus, bet jie berods 22 ar 23 dydzio.
Turim maitinimo kedute taip pat, ji sena bet tinkama naudoti.
Dar turiu savo dukrytes rubeliu isaugtu, kai kurie gal ir berniukui tiktu. Manoji nesiojo iki 1.5 ar 2 metu.
Jei kam reikia rasykit.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vavute11: 31 sausio 2013 - 19:56
QUOTE(vavute11 @ 2013 01 31, 19:52)
Labas vakaras,

Oho koks vyras  biggrin.gif  kokio dydzio batuku jam reikia? Turiu dukrytes juodus batukus, bet jie berods 22 ar 23 dydzio.
Turim maitinimo kedute taip pat, ji sena bet tinkama naudoti.
Dar turiu savo dukrytes rubeliu isaugtu, kai kurie gal ir berniukui tiktu. Manoji nesiojo iki 1.5 ar 2 metu.
Jei kam reikia rasykit.

Reikalinga viskas tik dabar ir mus"nenugalimąsias blush2.gif biggrin.gif " gripas išguldė kaip silkes į lėkštes,tad luktelkit truputuka.AČIŪ
Atsakyti
dovanoju mergaitei 145-152cm ugiui keleta rubeliu
http://public.fotki....s/sam-1210.html
Atsakyti
Dovanoju rūbelių leliukui iki 6 mėn. (buvau gavusi per šį skyrelį iš geros mamytės.kadangi mano vaikinas jau išaugo - perleidžiu kitam vaikiukui)

O pati ieškau kas galėtų už simbolišką kainą parduoti ar padovanoti 1 metukų amžiaus berniukui rūbelių po namus šliaužioti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astalavista: 05 vasario 2013 - 09:29
QUOTE(Jurgita Decor @ 2013 01 28, 15:14)
Dovanojam rūbelių, batukų mergaitėms (nuo gimimo iki kokių 3 m.) - kai kurie rūbeliai dėvėti, yra ir visai naujų.

Vis dar laisvi - nepadovanoti.
Atsakyti
Mano soc. darbuotoja prašo pagelbos: Gal kas turi nereikalingą seną,kad ir " ne glamūrinės išvaizdos hihihi.gif " platėsnį ar pusantrinį fotelį-lovą? ( Medžiagos restauravimo darbams ar medienos atrasiu).
Labai pravęrstų vienai apkūnaus sudėjimo merginai. Nes dabar mergica naktis leidžia labai siaurame foteliuky gulėdama tik šonu doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Jurgita Decor @ 2013 02 05, 11:44)
Vis dar laisvi - nepadovanoti.

Jūsų skelbimuką įmesiu į dovanojimo temą mirksiukas.gif
Papildyta:
Gal kam reikalinga:

Parduotuvės "IRIS" 1000lt vertės litų kuponas,kuriuo galima apmokėti 20 % pirkinio vertės.

"Gintaro baldai " 10 % nuolaidų kuponas visiems "Gintaro baldai " baldamas.

Kuponai galioja iki 03,31 mėn.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo merga: 05 vasario 2013 - 11:47
Turiu 2-3 metu mergaitišku rubų pora maximos maišelių.
Atsakyti
Gal kas turite senas kambarines duris su stiklu arba patį stiklą iš durų?
Atsakyti