Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos sandėliukas

aš turiu mikrobangę veikiančią, tik grilis ten neveikia, gan didelė. Dar turiu brita filtrą. Klaipėda - Gargždai. Galiu atvežti jei pakeliui ax.gif 4u.gif DOVANOJU
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo virgutej: 14 gruodžio 2012 - 16:39
QUOTE(virgutej @ 2012 12 14, 16:31)
aš turiu mikrobangę veikiančią, tik grilis ten neveikia, gan didelė. Dar turiu brita filtrą. Klaipėda - Gargždai. Galiu atvežti jei pakeliui  ax.gif  4u.gif DOVANOJU

Sveika.
visą, tamstos, gėrį nuvežkite į Kvietinių seniūniją( Žemaitės 10, Gargžduose) seniūnei Aušrai, ji paims mirksiukas.gif slaptažodis Olga biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2012 12 14, 22:35)
Sveika.
visą, tamstos, gėrį nuvežkite į Kvietinių seniūniją( Žemaitės 10, Gargžduose) seniūnei Aušrai, ji paims  mirksiukas.gif slaptažodis Olga  biggrin.gif

Gerai 4u.gif
Atsakyti
Padovanotume vezimeli. Ne naujas, bet tikrai dar viena vaikuti butu galima paveziot smile.gif Jei ka sudomins, galesiu smulkiau aprasyt ar kokia nuotraukyte suradus atsiust.
Telsiai. Az.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurratike: 15 gruodžio 2012 - 11:46
Gal kas turi padovanoti ar pigiai parduoti diržus bebe confort omega maitinimo kėdutei? Arba gal tikrų ir nuo kitos kėdutės 4u.gif
Atsakyti
Laba diena,
siandien i duris pasibelde Kaledu Senelis. Jis dovanoja dulkiu siurbli!!! jaunai mamytei, kuri svajoja ir turi kaledu nora gauti siurbli dovanu

merga, gal zinai kam galetume padovanoti ???
Aciu
Atsakyti
QUOTE(natur @ 2012 12 18, 14:31)
Laba diena,
siandien i duris pasibelde Kaledu Senelis. Jis dovanoja dulkiu siurbli!!! jaunai mamytei,  kuri svajoja ir turi kaledu nora gauti siurbli dovanu
merga, gal  zinai kam galetume padovanoti ???
Aciu

Žinau, aš bigsmile.gif , topsecret.gif savo sudeginau schmoll.gif netyčia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2012 12 18, 17:28)
Žinau, aš  bigsmile.gif , topsecret.gif savo sudeginau schmoll.gif  netyčia blush2.gif

Taigi dosnus Kaledu Senelis pasiruoses padovanoti, pasirodo stebuklai pildosi ir pries Kaledas.
Atsakyti
labai reikia šiltų pirštinyčiu 3m berniukui.

Atiduodu geros bukles rubus M ir L dydžio, kai kurie rubai tinka ir į miestą išeiti. Gargždai
Atsakyti
Gal kam reikia lyginimo lentos? 4u.gif
Dovanoju!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agnieska111: 20 gruodžio 2012 - 13:31
QUOTE(Euforija123 @ 2012 12 20, 08:55)
labai reikia šiltų pirštinyčiu 3m berniukui.

Atiduodu geros bukles rubus M ir L dydžio, kai kurie rubai tinka ir į miestą išeiti. Gargždai

turiu tokias merginos likusias (mano pacanui didokos lygtai g.gif )bet jos nera 100proc. nedrekstancios t.y. nepraleidziancios dregmes, dar tureciau rasti keleta paprastu pamauti po apacia. Tokiu dalyku turiu po kelis komplektus nes esam isisblaske ir taip jau yra doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnieska111 @ 2012 12 20, 13:30)
Gal kam reikia lyginimo lentos?  4u.gif
Dovanoju!

Jau sakiau centrui Debereceno 48 mirksiukas.gif
Atsakyti