aš turiu mikrobangę veikiančią, tik grilis ten neveikia, gan didelė. Dar turiu brita filtrą. Klaipėda - Gargždai. Galiu atvežti jei pakeliui DOVANOJU
QUOTE(virgutej @ 2012 12 14, 16:31)
aš turiu mikrobangę veikiančią, tik grilis ten neveikia, gan didelė. Dar turiu brita filtrą. Klaipėda - Gargždai. Galiu atvežti jei pakeliui DOVANOJU
Sveika.
visą, tamstos, gėrį nuvežkite į Kvietinių seniūniją( Žemaitės 10, Gargžduose) seniūnei Aušrai, ji paims slaptažodis Olga
QUOTE(merga @ 2012 12 14, 22:35)
Sveika.
visą, tamstos, gėrį nuvežkite į Kvietinių seniūniją( Žemaitės 10, Gargžduose) seniūnei Aušrai, ji paims slaptažodis Olga
Gerai
Padovanotume vezimeli. Ne naujas, bet tikrai dar viena vaikuti butu galima paveziot Jei ka sudomins, galesiu smulkiau aprasyt ar kokia nuotraukyte suradus atsiust.
Telsiai. Az.
Telsiai. Az.
Gal kas turi padovanoti ar pigiai parduoti diržus bebe confort omega maitinimo kėdutei? Arba gal tikrų ir nuo kitos kėdutės
Laba diena,
siandien i duris pasibelde Kaledu Senelis. Jis dovanoja dulkiu siurbli!!! jaunai mamytei, kuri svajoja ir turi kaledu nora gauti siurbli dovanu
merga, gal zinai kam galetume padovanoti ???
Aciu
siandien i duris pasibelde Kaledu Senelis. Jis dovanoja dulkiu siurbli!!! jaunai mamytei, kuri svajoja ir turi kaledu nora gauti siurbli dovanu
Aciu
QUOTE(natur @ 2012 12 18, 14:31)
Laba diena,
Aciu
Aciu
Žinau, aš , savo sudeginau netyčia
QUOTE(merga @ 2012 12 18, 17:28)
Žinau, aš , savo sudeginau netyčia
Taigi dosnus Kaledu Senelis pasiruoses padovanoti, pasirodo stebuklai pildosi ir pries Kaledas.
labai reikia šiltų pirštinyčiu 3m berniukui.
Atiduodu geros bukles rubus M ir L dydžio, kai kurie rubai tinka ir į miestą išeiti. Gargždai
Atiduodu geros bukles rubus M ir L dydžio, kai kurie rubai tinka ir į miestą išeiti. Gargždai
Gal kam reikia lyginimo lentos?
Dovanoju!
Dovanoju!
QUOTE(Euforija123 @ 2012 12 20, 08:55)
labai reikia šiltų pirštinyčiu 3m berniukui.
turiu tokias merginos likusias (mano pacanui didokos lygtai )bet jos nera 100proc. nedrekstancios t.y. nepraleidziancios dregmes, dar tureciau rasti keleta paprastu pamauti po apacia. Tokiu dalyku turiu po kelis komplektus nes esam isisblaske ir taip jau yra
QUOTE(Agnieska111 @ 2012 12 20, 13:30)
Jau sakiau centrui Debereceno 48