Gal kas turi nereiklaingus šiuos daiktus ir mielai padovanotų:
Šeimai iš Klaipėdos, ieškau pusinės skalbyklės ( 3-3,5 kg)
15-metei labai praverstų 41 dydžio prastesni bačiokai (gyvena kaime ir iki pagrindinio kelio galiokas geras žvyrkeliu eiti yra,tad svarbu,kad neleistų vandens)...
Simpatiškam 4 metų vaikinukui kombinezono ūgis 1,16-1,20cm.
Šeimai gavusiai soc.būstą labai praverstų pusantrinis fotelis-lova.
Tarpininkauju aš pati.
[b]Šilutėje sunkiai besiverčiančiai šeimai dovanojamas geros būklės šaldytuvas "Minsk" išsivežti patiems
Padovanosiu Wirpool skalbimo masina.10.5m senumo, bet niekad nebuvo sugedus. Issivezti reiktu is Palangos patiems. Uz maisto prduktus :-). Nesvarbu kiek. Atiduociau dykais, bet noriu valgyt :-). Tik i AZ.
QUOTE(aferizmas @ 2012 11 15, 22:47)
Padovanosiu Wirpool skalbimo masina.10.5m senumo, bet niekad nebuvo sugedus. Issivezti reiktu is Palangos patiems. Uz maisto prduktus :-). Nesvarbu kiek. Atiduociau dykais, bet noriu valgyt :-). Tik i AZ.
kokie maisto produktai domina
Sveiki,
Merga gal zinai, kam labai reikia isskleidziamos lovos?
Merga gal zinai, kam labai reikia isskleidziamos lovos?
QUOTE(Tatuskes @ 2012 11 25, 19:55)
Gal pametėti kaip atrodo. Nes aš ištiesiamos fotelio (pusantinės lovos) ištiesiamos ieškau
QUOTE(merga @ 2012 11 26, 10:33)
Gal pametėti kaip atrodo. Nes aš ištiesiamos fotelio (pusantinės lovos) ištiesiamos ieškau
stai tokia,su patalynes deze,dvigule
Drauges prasymu,skubiai atiduodam dvigule lova-tachta ,su patalynes deze.
vietomis yra apdraskyta kates,defektai matosi nuotraukoje , ilgis 2m.plotis ,,neistiestos 82cm ,iskleistos 160cm,
patogi miegoti,issiardyti,ir issivezti patiems ,skubiai.
Lova Klaipedoje,salia Saturno.
QUOTE(Tatuskes @ 2012 11 28, 11:17)
Su tavim susisieks viena formuietė.
QUOTE(merga @ 2012 11 29, 07:47)
Su tavim susisieks viena formuietė.
Susisieke,kaip supratau persigalvojo ir jiems nebereikia
gal dar yra norinciu,nes atkeliauja nauji baldai,tai ta lova greiciausiai keliaus prie konteinerio
QUOTE(Tatuskes @ 2012 11 29, 10:49)
Susisieke,kaip supratau persigalvojo ir jiems nebereikia
gal dar yra norinciu,nes atkeliauja nauji baldai,tai ta lova greiciausiai keliaus prie konteinerio
Duok žinoti,nes jri ką dar keliems studentams įmesiu