QUOTE(Joryte85 @ 2014 03 07, 18:23)
Sherbet, galiu sakyti tik is patirties. Sveriu 52kg, man dar nera trisdesimties, bet po nestumo skaudejo visus metus vienos kojos venas kol nenusipirkau kompresiniu kojiniu. Net nezinau kokios kompresijos manosios, ytariu trecios maxis firmos. Bet dabar galiu nueiti ilgiausius atstumus ir vakare atsigulusi nesimuistau nuo koju skausmo. Tik ateina vasara, o as nesioju tik sijonus, juk karsta su tomis kojinemis bus (nesioju iki keliu, nes skauda koja zemiau kelio). Ka daryti
? Nebesisivaizduoju kasdienos be ju.
Ačiū, kad pakomentavote. Aš nepasakyčiau, kad man labai skaudėjo, tiesiog su metais vena vis vertėsi daugiau ir daugiau, ir estetinis vaizdas buvo ne koks.
Kai išoperavo, savaime aišku, jaučiasi tempimas, o dar ir nedaug laiko praėjo.
Gydytojas neminėjo apie jokio matmens kompresines kojines, todėl netgi norėdama nežinau kokias rinktis. Pažiūrėjus jau šioje temoje pareklamuotų pėdkelnių sudėtį nematau skirtumo tarp paprastoje kojinių parduotuvėje ir vaistinėje parduodamų kojinių todėl ir klausiu ar dar yra kokių skirtumų, išskyrus kainą?
P.S. aš kalbu apie paprastas pėdkelnes, bet su 20 proc. elastano. Paprastai būna (10-14 elastano).