bet ekraniukas kuris rodo laika ir pan issijungia
QUOTE(shaimon @ 2012 10 12, 18:38)
bet ekraniukas kuris rodo laika ir pan issijungia
Tai gal tada nustatot tik tešlos darymą
QUOTE(nataliuncik @ 2012 10 10, 12:04)
Kaip aš supratau jus kalbat apie džiovinta duonele, kuria reikia džiovint, ne kept, 40-50'C
aš tokia dariau
aš tokia dariau
Taip tokia turejau omeny.. jei ne paslaptis- pasidalinkite receptuku
Is anksto dekoju
QUOTE(laurechka @ 2012 10 13, 00:14)
Tai gal tada nustatot tik tešlos darymą
Nustatau 1 programa, tada kaip ir sakiau ismaiso tesla ir issijungia, arba ekranelyje pasirodo tas pats laikas t.y 3:15
QUOTE(joda @ 2012 10 12, 23:43)
Taip tokia turejau omeny.. jei ne paslaptis- pasidalinkite receptuku
Is anksto dekoju
Trapučiai duonelė Is anksto dekoju
QUOTE(shaimon @ 2012 10 13, 10:57)
Nustatau 1 programa, tada kaip ir sakiau ismaiso tesla ir issijungia, arba ekranelyje pasirodo tas pats laikas t.y 3:15
kaip įdomiai šiaip pirma programa čia visus standartinė eina Normal, ji ir trunka apie 3,15-3,45min, taip, ji pirma užminko tešla, tada ja kildina, dar kelis kartus pamaišo, pakildina ir kepa. O kaip jus aprašėt daugiau panašu š tešlos minkymo programa. Gal pastudijuokit instrukcija, ten gale turi būt kiekvienos programos aprašymas kiek užtrunka maišymas, kildinimas, pašildinimas ir kepimas, tada ir bus aišku
QUOTE(nataliuncik @ 2012 10 13, 14:24)
Trapučiai duonelė
kaip įdomiai šiaip pirma programa čia visus standartinė eina Normal, ji ir trunka apie 3,15-3,45min, taip, ji pirma užminko tešla, tada ja kildina, dar kelis kartus pamaišo, pakildina ir kepa. O kaip jus aprašėt daugiau panašu š tešlos minkymo programa. Gal pastudijuokit instrukcija, ten gale turi būt kiekvienos programos aprašymas kiek užtrunka maišymas, kildinimas, pašildinimas ir kepimas, tada ir bus aišku
tai va kad instrukcija anglu kalba, o as su ja nelabai draugauju, i paveikslelius ziurint atrodo kad viskas ok gal kas turi tokia pacia duonkepe ir gali padeti? beja, o gal tai pacios masinos problema?
QUOTE(shaimon @ 2012 10 13, 14:21)
tai va kad instrukcija anglu kalba, o as su ja nelabai draugauju, i paveikslelius ziurint atrodo kad viskas ok gal kas turi tokia pacia duonkepe ir gali padeti? beja, o gal tai pacios masinos problema?
čia radau rusų kalba, tai kaip matau, 1 programa 1kg kepaliukui ir trunka 3,15val. gal pabandykit išlaukt tą laiką QUOTE(nataliuncik @ 2012 10 13, 18:36)
čia radau rusų kalba, tai kaip matau, 1 programa 1kg kepaliukui ir trunka 3,15val. gal pabandykit išlaukt tą laiką
bet tas laikas neina, niekas nevyksta, nei maiso, nei sildo nieko... manau kad reik nesti atgal i parduotuve, kad pakeistu, nas man regis cia masinos problema... aciu mergaites uz pagalba
QUOTE(shaimon @ 2012 10 13, 19:42)
bet tas laikas neina, niekas nevyksta, nei maiso, nei sildo nieko... manau kad reik nesti atgal i parduotuve, kad pakeistu, nas man regis cia masinos problema... aciu mergaites uz pagalba
nu jo, jeigu nešildo ir t.t. tai neškit į garantinį QUOTE(shaimon @ 2012 10 13, 19:42)
Sveika,
man atrodo, kad neteisingai įjungiat probramą. Pažiūrėkit šią pamokėlę, gal padės:
http://www.youtube.c...h?v=UwiLnEgkuD8
Sukrito duona . Kokia gali būt priežastis? Pluta iškylus, visa duona atitruko ir sukrito , tokia kaip neiškepus. Kepiau virš valandos. Gal tešla per skysta
QUOTE(shaimon @ 2012 10 13, 20:42)
na stai, jau turiu normaliai kepancia duonkepe pirmas blynas neprisvilo, tad dabar noreciau ko nors rimtesnio dauguma jusu kepate orkaiteje, ar butu galima pritaikyti tuos receptus duonkepei? ar galima naudoti rauga? P.S. gal zinot kur gauti salyklo, jei gyvenu Uk aciu