Įkraunama...
Įkraunama...

Duonelės kepėjos renkasi čia

Apklausa: Kodėl valgote duoną (arba nevalgote)? (135 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
bet ekraniukas kuris rodo laika ir pan issijungia g.gif
Atsakyti
QUOTE(shaimon @ 2012 10 12, 18:38)
bet ekraniukas kuris rodo laika ir pan issijungia  g.gif

Tai gal tada nustatot tik tešlos darymą g.gif
Atsakyti
QUOTE(nataliuncik @ 2012 10 10, 12:04)
Kaip aš supratau jus kalbat apie džiovinta duonele, kuria reikia džiovint, ne kept, 40-50'C
aš tokia dariau
user posted image

Taip tokia turejau omeny.. jei ne paslaptis- pasidalinkite receptuku ax.gif
Is anksto dekoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laurechka @ 2012 10 13, 00:14)
Tai gal tada nustatot  tik tešlos darymą g.gif

Nustatau 1 programa, tada kaip ir sakiau ismaiso tesla ir issijungia, arba ekranelyje pasirodo tas pats laikas t.y 3:15
Atsakyti
QUOTE(joda @ 2012 10 12, 23:43)
Taip tokia turejau omeny.. jei ne paslaptis- pasidalinkite receptuku  ax.gif
Is anksto dekoju  4u.gif
Trapučiai duonelė

QUOTE(shaimon @ 2012 10 13, 10:57)
Nustatau 1 programa, tada kaip ir sakiau ismaiso tesla ir issijungia, arba ekranelyje pasirodo tas pats laikas t.y 3:15
g.gif kaip įdomiai g.gif šiaip pirma programa čia visus standartinė eina Normal, ji ir trunka apie 3,15-3,45min, taip, ji pirma užminko tešla, tada ja kildina, dar kelis kartus pamaišo, pakildina ir kepa. O kaip jus aprašėt daugiau panašu š tešlos minkymo programa. Gal pastudijuokit instrukcija, ten gale turi būt kiekvienos programos aprašymas kiek užtrunka maišymas, kildinimas, pašildinimas ir kepimas, tada ir bus aišku mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nataliuncik @ 2012 10 13, 14:24)
Trapučiai duonelė
g.gif kaip įdomiai  g.gif šiaip pirma programa čia visus standartinė eina Normal, ji ir trunka apie 3,15-3,45min, taip, ji pirma užminko tešla, tada ja kildina, dar kelis kartus pamaišo, pakildina ir kepa. O kaip jus aprašėt daugiau panašu š tešlos minkymo programa. Gal pastudijuokit instrukcija, ten gale turi būt kiekvienos programos aprašymas kiek užtrunka maišymas, kildinimas, pašildinimas ir kepimas, tada ir bus aišku  mirksiukas.gif

tai va kad instrukcija anglu kalba, o as su ja nelabai draugauju, i paveikslelius ziurint atrodo kad viskas ok smile.gif gal kas turi tokia pacia duonkepe ir gali padeti? beja, o gal tai pacios masinos problema?
Atsakyti
QUOTE(shaimon @ 2012 10 13, 14:21)
tai va kad instrukcija anglu kalba, o as su ja nelabai draugauju, i paveikslelius ziurint atrodo kad viskas ok smile.gif gal kas turi tokia pacia duonkepe ir gali padeti? beja, o gal tai pacios masinos problema?
čia radau rusų kalba, tai kaip matau, 1 programa 1kg kepaliukui ir trunka 3,15val. g.gif gal pabandykit išlaukt tą laiką g.gif
Atsakyti
QUOTE(nataliuncik @ 2012 10 13, 18:36)
čia radau rusų kalba, tai kaip matau, 1 programa 1kg kepaliukui ir trunka 3,15val.  g.gif gal pabandykit išlaukt tą laiką  g.gif

bet tas laikas neina, niekas nevyksta, nei maiso, nei sildo nieko... manau kad reik nesti atgal i parduotuve, kad pakeistu, nas man regis cia masinos problema... aciu mergaites uz pagalba smile.gif
Atsakyti
QUOTE(shaimon @ 2012 10 13, 19:42)
bet tas laikas neina, niekas nevyksta, nei maiso, nei sildo nieko... manau kad reik nesti atgal i parduotuve, kad pakeistu, nas man regis cia masinos problema... aciu mergaites uz pagalba smile.gif
nu jo, jeigu nešildo ir t.t. tai neškit į garantinį
Atsakyti
QUOTE(shaimon @ 2012 10 13, 19:42)

Sveika,
man atrodo, kad neteisingai įjungiat probramą. Pažiūrėkit šią pamokėlę, gal padės:
http://www.youtube.c...h?v=UwiLnEgkuD8
Atsakyti
Sukrito duona doh.gif . Kokia gali būt priežastis? Pluta iškylus, visa duona atitruko ir sukrito doh.gif , tokia kaip neiškepus. Kepiau virš valandos. Gal tešla per skysta g.gif
Atsakyti
QUOTE(shaimon @ 2012 10 13, 20:42)

na stai, jau turiu normaliai kepancia duonkepe mirksiukas.gif pirmas blynas neprisvilo, tad dabar noreciau ko nors rimtesnio 4u.gif dauguma jusu kepate orkaiteje, ar butu galima pritaikyti tuos receptus duonkepei? ar galima naudoti rauga? P.S. gal zinot kur gauti salyklo, jei gyvenu Uk blush2.gif aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shaimon: 17 spalio 2012 - 00:53