Sveikos kepejėlės,
Aš jau duonele kepu daugiau nei 2 metai, tačiau tik šiemet uošviai prikalbinti užaugino rugių ir jau šiemet susimalam savo miltų...tik gaila kad ne su girnomis...ten paprastas ūkininko malūnėlis...bandžiau ieškotis namūdinio malūnėlio, tačiau jų kainos mane šiektiek atbaidė...Tačiau dabar kepu tikrai pilno grūdo duoną, miltai stambaus malimo, skanu tikrai
daug skaniau nei pirktiniai miltai
ir galiu pasakyti, kad tikrai duonos "kokybė" priklauso nuo kepėjos vidinės būsenos...tad duoną stengiuosi kepti tada kai esu tam nusiteikusi...
Ir man labai keista, kai žmonės sako ai čia tiek darbo, kai iš tikro nematau jokio vargo visame šitame reikale...man tai malonumas, tik kaskart ji man kitokia gaunasi
Sunku man prie pc prisėsti laiko trūkumas, tačiau pasistengsiu dažniau aplankyti