Įkraunama...
Įkraunama...

Duonelės kepėjos renkasi čia

Apklausa: Kodėl valgote duoną (arba nevalgote)? (135 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Doviand @ 2013 03 20, 09:46)
Šitą aš žinau, kadangi raugą jau pasidariau, na o paskui kokių reikia ingridientų, kad iškepti skanų pyragą? blush2.gif

Sveika, gal koki recepteli jau isbandei su kvietiniu raugu? As irgi toki pasigaminau, bandysiu ka nors siandien meistarvoti, idomu butu ir kitu nuomone , o ir jau isbandyti receptukai su kvietiniu raugu. smile.gif
Atsakyti
mamytės 4u.gif , gal kurios turi per daug raugo ir galėtu pasidalinti? neišeina nekaip padaryti schmoll.gif Vilnius, labai ačiū.
Atsakyti
QUOTE(MRU @ 2013 03 25, 22:33)
mamytės 4u.gif , gal kurios turi per daug raugo ir galėtu pasidalinti? neišeina nekaip padaryti  schmoll.gif Vilnius, labai ačiū.


aš galiu, jei jums centras tinka.
(darbo metu)
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
Jei iškeptos duonos vidus lipnus prie rankų, tai vadinasi neiškepusi duona? Ar galima vėl įdėti ir kepti?
Atsakyti
QUOTE(Cocacola28 @ 2013 03 29, 10:09)
Labas rytas smile.gif
Jei iškeptos duonos vidus lipnus prie rankų, tai vadinasi neiškepusi duona? Ar galima vėl įdėti ir kepti?

Rytoj nebus lipni. Karšta duona visada limpa ir prie peilio, ir prie rankų. Tikriausiai šiek tiek per skysta tešla buvo ? O pabarbenus pirštais per apačią, jaučiasi iškepus ?
Atsakyti
QUOTE(sivita @ 2013 03 29, 12:19)
Rytoj nebus lipni. Karšta duona visada limpa ir prie peilio, ir prie rankų. Tikriausiai šiek tiek per skysta tešla buvo ? O pabarbenus pirštais per apačią, jaučiasi iškepus ?


Duona jau vakar iškepta, o pjaunu visada atvėsusią. Gal dėl tešlos skystumo.
O dėl pabarenimo , tai nesuprantu, kaip žinoti ar iškepusi smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Cocacola28 @ 2013 03 29, 12:24)
Duona jau vakar iškepta, o pjaunu visada atvėsusią. Gal dėl tešlos skystumo.
O dėl pabarenimo , tai nesuprantu, kaip žinoti ar iškepusi smile.gif



pabeldus girdisi duslus garsas, as beldziu visada per virsu, nes is formos sunku isimti. niekada neapsirikau.
Atsakyti
QUOTE(Cocacola28 @ 2013 03 29, 10:09)
Labas rytas smile.gif
Jei iškeptos duonos vidus lipnus prie rankų, tai vadinasi neiškepusi duona? Ar galima vėl įdėti ir kepti?
karšta duona dažniausia būna lipni, bet jei atvėsusi-tada neišsikepė. Aišku galit bandyt vėl kept, bet geriau supjaustykit į orkaitei apkepinkit su druskyte ir prieskoniukais, o kitą kartą padidinkit kepimo laiką smile.gif
Atsakyti
Kaip smagu, kad namuose kepama duonele. thumbup.gif As ir jau ne vienus metus praktikuoju duonos kepima namuose.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anestute: 06 balandžio 2013 - 02:18
8 dalių baltos duonos pynė thumbup.gif

http://bakingsecrets...uonos-pyne.html

user posted image
Atsakyti
Bandau daryti rauga (1 stikline miltu + 1 stikline vandens), siandien suejo 24 valandos ir jis stipriai auga, greit pasieks talpos virsu, ar butu galima dali jo nuimti? Bet kaip tada daryti su maitinimu? Padekit prasau
Atsakyti
QUOTE(shaimon @ 2013 04 14, 19:58)
Bandau daryti rauga (1 stikline miltu + 1 stikline vandens), siandien suejo 24 valandos ir jis stipriai auga, greit pasieks talpos virsu, ar butu galima dali jo nuimti? Bet kaip tada daryti su maitinimu? Padekit prasau

nebijokit pamaišyt, taip nusodinsit tiesiog. O ir kokį šaukštą miltų įmaišyti miltų su tiek pat vandens galima. Gal laikote per šiltai?
Atsakyti