Ačiū už info
Nuo ko duonoje galėtų rastis tokios didelės skylės? Kaip kokiame sūryje... Anksčiau gražiai iškildavo ir porėtumas buvo tolygus, dabar - pavienės didelės skylės. Gal per daug išminkau? Jėgos trūkumu nesiskundžiu, tešla gerai pukši minkoma, pabaigoje dar gerai šaukštu išsuku, gal nereikia taip stengtis?
Klausimelis kepejoms
patys jau senokai kepame duona, esame isbande ir ne viena recepta is sios temos. dabar esame apsistoje ties duona su raugu is rupesniu miltu.
Ne vienerius metus stebiu kaip daugeja namines duonos kepeju todel artimiausiu metu planuoju pasiulyti ivairiu miltu ir visu priedu reikalingu duonos kepimui su pristatymu.
Noreciau suzinoti jusu nuomone ar butu paklausus toks produktas?
Kokioje pakuoteje Jums butu patogu pirkti miltus nes pavyzdziui pilstant i mazas pakuotes po 2kg kaina butu didesne, o maisais po 10 kg ar didesniais kaina butu geresne. Manau galima butu daryti 5,10,25 kg pakuotes, aisku esant poreikui ir mazesnes.
Taipogi butu visi priedai reikalingi duonos kepimui: sausos mieles, kmynu, linu, kalendru, saulegrazu seklos, sausas salyklas, raugas, skaldyti grudai ir kt.
Kaina butu konkurencinga, pristatymas perkant daugiau nemokamas.
Cia nera komercinis skelbimas, siuo metu nieko nesiulau, tik prasau pareiksti savo nuomone, kad palengvinti musu galima bendradarbiavima ateityje.
Aciu.
patys jau senokai kepame duona, esame isbande ir ne viena recepta is sios temos. dabar esame apsistoje ties duona su raugu is rupesniu miltu.
Ne vienerius metus stebiu kaip daugeja namines duonos kepeju todel artimiausiu metu planuoju pasiulyti ivairiu miltu ir visu priedu reikalingu duonos kepimui su pristatymu.
Noreciau suzinoti jusu nuomone ar butu paklausus toks produktas?
Kokioje pakuoteje Jums butu patogu pirkti miltus nes pavyzdziui pilstant i mazas pakuotes po 2kg kaina butu didesne, o maisais po 10 kg ar didesniais kaina butu geresne. Manau galima butu daryti 5,10,25 kg pakuotes, aisku esant poreikui ir mazesnes.
Taipogi butu visi priedai reikalingi duonos kepimui: sausos mieles, kmynu, linu, kalendru, saulegrazu seklos, sausas salyklas, raugas, skaldyti grudai ir kt.
Kaina butu konkurencinga, pristatymas perkant daugiau nemokamas.
Cia nera komercinis skelbimas, siuo metu nieko nesiulau, tik prasau pareiksti savo nuomone, kad palengvinti musu galima bendradarbiavima ateityje.
Aciu.
Labai norėčiau Man pakuote nesvarbi
Vyckaju, jei kaina būtų gera, tai man patiktų O pabandžius, aišku, būtų l. svarbi kokybė.
QUOTE(Miaška @ 2013 03 02, 18:56)
Nuo ko duonoje galėtų rastis tokios didelės skylės?
O man tai patinka tokios skyles tik ne visose duonose gaunas. Man asmeniskai tokios gaunas, kai tesloje per daug skyscio t.y. Tesla per dregna ir atsitinka dar taip, kai duona per nakti saldytuve kildinama
Papildyta:
QUOTE(Vyckaju @ 2013 03 02, 20:04)
Klausimelis kepejoms
As perkuos pati taip pat ekologiskus is maluno, tai po 2,5 kg ir galiu pasakyti jog priimtiniausias kiekis tu miltu namie kokia netoli 10 rusiu, tad didesniais kiekiais labai jau didelias sandeliavimo galimybes reikia tureti.o as dar kai bijau, jog kokie gyvuneliai neisiveistu tai ir didesniais kiekiais neperku.
Aguonėle, ačiū, mėginsiu mažiau vandens įminkyt.
QUOTE(Miaška @ 2013 03 03, 12:21)
Aguonėle, ačiū, mėginsiu mažiau vandens įminkyt.
Gal čia dėl to, kad minkydama dažnai mirkai rankas vandeny? Aš kai minkau, tai prie rankų limpa, bet kiek beminkyčiau neaplimpa rankos labiau nei iš pat pradžių, tai visą laiką tiesiog minkau aplipusiom rankom, paskui nuvalau tešlos likučius su šaukštu. Žodžiu, nemirkau rankų
Dar dėl tos kameros man neaišku, jei iškepiau du kepalus, vieną valgau, o kitą noriu pasaugoti, tai dėti jį į kamerą? Paskui, kai norėsiu valgyti, išimti ir palaukti, kol atitirps?
Vyckaju, man tai patogu būtų sandarūs plastikiniai kibiriukai, jei didesni kiekiai
QUOTE(Amarcord @ 2013 03 03, 16:56)
Gal čia dėl to, kad minkydama dažnai mirkai rankas vandeny? Aš kai minkau, tai prie rankų limpa, bet kiek beminkyčiau neaplimpa rankos labiau nei iš pat pradžių, tai visą laiką tiesiog minkau aplipusiom rankom, paskui nuvalau tešlos likučius su šaukštu. Žodžiu, nemirkau rankų
Dar dėl tos kameros man neaišku, jei iškepiau du kepalus, vieną valgau, o kitą noriu pasaugoti, tai dėti jį į kamerą? Paskui, kai norėsiu valgyti, išimti ir palaukti, kol atitirps?
Dar dėl tos kameros man neaišku, jei iškepiau du kepalus, vieną valgau, o kitą noriu pasaugoti, tai dėti jį į kamerą? Paskui, kai norėsiu valgyti, išimti ir palaukti, kol atitirps?
Taip, rankas vis šlapinu, tešla pastebimai suskystėja beminkant. Bet ir anksčiau tą patį darydavau, o tos skylės tik paskutinius tir kepimus atsirado
Raugas pablūdo ar ką?
Nelaikau kameroj, nes kepu tik vieną kepaliuką sau, man skaniau šviežia duona. Bet jei laikyčiau - tai taip, paskui išėmus duočiau atitirpt, ir tada jau šaldytuvan.
QUOTE(Amarcord @ 2013 03 03, 16:56)
Dar dėl tos kameros man neaišku, jei iškepiau du kepalus, vieną valgau, o kitą noriu pasaugoti, tai dėti jį į kamerą? Paskui, kai norėsiu valgyti, išimti ir palaukti, kol atitirps?
As dazniausiai is kameros issiimu is vakaro, kad atsileistu. Be problemu galima tada 10 min visa kepaliuka dar orkaitej pakepti jei noris, kad plutele traskesne butu
Papildyta:
QUOTE(Miaška @ 2013 03 03, 18:13)
Raugas pablūdo ar ką?
Nelaikau kameroj, nes kepu tik vieną kepaliuką sau, man skaniau šviežia duona. Bet jei laikyčiau - tai taip, paskui išėmus duočiau atitirpt, ir tada jau šaldytuvan.
Nelaikau kameroj, nes kepu tik vieną kepaliuką sau, man skaniau šviežia duona. Bet jei laikyčiau - tai taip, paskui išėmus duočiau atitirpt, ir tada jau šaldytuvan.
Tikrai nepabludo man tiek su senu raugu pasitaiko tiek su svieziu.
O Jus laikot duona saldytuve?
Beje, is kameros isimta duonele kaip sviezia net kvepia taip pat arba jau as isivaizduoju... Nors kepu viena karta savaitej ir saldaus jau atvesusia ir supjaustyta.
QUOTE(aguonele @ 2013 03 03, 18:18)
Tikrai nepabludo man tiek su senu raugu pasitaiko tiek su svieziu.
O Jus laikot duona saldytuve?
Beje, is kameros isimta duonele kaip sviezia net kvepia taip pat arba jau as isivaizduoju... Nors kepu viena karta savaitej ir saldaus jau atvesusia ir supjaustyta.
O Jus laikot duona saldytuve?
Beje, is kameros isimta duonele kaip sviezia net kvepia taip pat arba jau as isivaizduoju... Nors kepu viena karta savaitej ir saldaus jau atvesusia ir supjaustyta.
Tikiuosi
Anksčiau laikydavau, dabar nebe. Jei per savaitę nesuvalgau - tada pjaustau plonomis riekutėmis ir džiovinu orkaitėje, vaikai dar karštą tokią sugraužia, o ir aš pati labai mėgstu - vaikystės skanėstas
Mama laiko šaldytuve, ji viena gyvena, tai to kepaliuko per savaitę neįveikia, skonis tas pats, tik, sako, duona kietesnė. Bet jai ir tas patinka, nes gali atsipjauti ploną riekę.