Įkraunama...
Įkraunama...

Duonelės kepėjos renkasi čia

Apklausa: Kodėl valgote duoną (arba nevalgote)? (135 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Ačiū už info smile.gif
Atsakyti
Nuo ko duonoje galėtų rastis tokios didelės skylės? g.gif Kaip kokiame sūryje... doh.gif Anksčiau gražiai iškildavo ir porėtumas buvo tolygus, dabar - pavienės didelės skylės. Gal per daug išminkau? Jėgos trūkumu nesiskundžiu, tešla gerai pukši minkoma, pabaigoje dar gerai šaukštu išsuku, gal nereikia taip stengtis? g.gif
Atsakyti
Klausimelis kepejoms smile.gif
patys jau senokai kepame duona, esame isbande ir ne viena recepta is sios temos. dabar esame apsistoje ties duona su raugu is rupesniu miltu.
Ne vienerius metus stebiu kaip daugeja namines duonos kepeju todel artimiausiu metu planuoju pasiulyti ivairiu miltu ir visu priedu reikalingu duonos kepimui su pristatymu.
Noreciau suzinoti jusu nuomone ar butu paklausus toks produktas?
Kokioje pakuoteje Jums butu patogu pirkti miltus nes pavyzdziui pilstant i mazas pakuotes po 2kg kaina butu didesne, o maisais po 10 kg ar didesniais kaina butu geresne. Manau galima butu daryti 5,10,25 kg pakuotes, aisku esant poreikui ir mazesnes.
Taipogi butu visi priedai reikalingi duonos kepimui: sausos mieles, kmynu, linu, kalendru, saulegrazu seklos, sausas salyklas, raugas, skaldyti grudai ir kt.
Kaina butu konkurencinga, pristatymas perkant daugiau nemokamas.
Cia nera komercinis skelbimas, siuo metu nieko nesiulau, tik prasau pareiksti savo nuomone, kad palengvinti musu galima bendradarbiavima ateityje.
Aciu.
Atsakyti
Labai norėčiau smile.gif Man pakuote nesvarbi smile.gif
Atsakyti
Vyckaju, jei kaina būtų gera, tai man patiktų smile.gif O pabandžius, aišku, būtų l. svarbi kokybė.
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2013 03 02, 18:56)
Nuo ko duonoje galėtų rastis tokios didelės skylės? g.gif 

O man tai patinka tokios skyles blush2.gif tik ne visose duonose gaunas. Man asmeniskai tokios gaunas, kai tesloje per daug skyscio t.y. Tesla per dregna ir atsitinka dar taip, kai duona per nakti saldytuve kildinama 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Vyckaju @ 2013 03 02, 20:04)
Klausimelis kepejoms smile.gif

As perkuos pati taip pat ekologiskus is maluno, tai po 2,5 kg ir galiu pasakyti jog priimtiniausias kiekis 4u.gif tu miltu namie kokia netoli 10 rusiu, tad didesniais kiekiais labai jau didelias sandeliavimo galimybes reikia tureti.o as dar kai bijau, jog kokie gyvuneliai neisiveistu tai ir didesniais kiekiais neperku.
Atsakyti
Aguonėle, ačiū, mėginsiu mažiau vandens įminkyt.
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2013 03 03, 12:21)
Aguonėle, ačiū, mėginsiu mažiau vandens įminkyt.

Gal čia dėl to, kad minkydama dažnai mirkai rankas vandeny? Aš kai minkau, tai prie rankų limpa, bet kiek beminkyčiau neaplimpa rankos labiau nei iš pat pradžių, tai visą laiką tiesiog minkau aplipusiom rankom, paskui nuvalau tešlos likučius su šaukštu. Žodžiu, nemirkau rankų g.gif

Dar dėl tos kameros man neaišku, jei iškepiau du kepalus, vieną valgau, o kitą noriu pasaugoti, tai dėti jį į kamerą? Paskui, kai norėsiu valgyti, išimti ir palaukti, kol atitirps?


Vyckaju, man tai patogu būtų sandarūs plastikiniai kibiriukai, jei didesni kiekiai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2013 03 03, 16:56)
Gal čia dėl to, kad minkydama dažnai mirkai rankas vandeny? Aš kai minkau, tai prie rankų limpa, bet kiek beminkyčiau neaplimpa rankos labiau nei iš pat pradžių, tai visą laiką tiesiog minkau aplipusiom rankom, paskui nuvalau tešlos likučius su šaukštu. Žodžiu, nemirkau rankų g.gif

Dar dėl tos kameros man neaišku, jei iškepiau du kepalus, vieną valgau, o kitą noriu pasaugoti, tai dėti jį į kamerą? Paskui, kai norėsiu valgyti, išimti ir palaukti, kol atitirps?

Taip, rankas vis šlapinu, tešla pastebimai suskystėja beminkant. Bet ir anksčiau tą patį darydavau, o tos skylės tik paskutinius tir kepimus atsirado g.gif
Raugas pablūdo ar ką? biggrin.gif

Nelaikau kameroj, nes kepu tik vieną kepaliuką sau, man skaniau šviežia duona. Bet jei laikyčiau - tai taip, paskui išėmus duočiau atitirpt, ir tada jau šaldytuvan.
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2013 03 03, 16:56)

Dar dėl tos kameros man neaišku, jei iškepiau du kepalus, vieną valgau, o kitą noriu pasaugoti, tai dėti jį į kamerą? Paskui, kai norėsiu valgyti, išimti ir palaukti, kol atitirps?

As dazniausiai is kameros issiimu is vakaro, kad atsileistu. Be problemu galima tada 10 min visa kepaliuka dar orkaitej pakepti jei noris, kad plutele traskesne butu wink.gif
Papildyta:
QUOTE(Miaška @ 2013 03 03, 18:13)
Raugas pablūdo ar ką? biggrin.gif

Nelaikau kameroj, nes kepu tik vieną kepaliuką sau, man skaniau šviežia duona. Bet jei laikyčiau - tai taip, paskui išėmus duočiau atitirpt, ir tada jau šaldytuvan.

Tikrai nepabludo lotuliukas.gif man tiek su senu raugu pasitaiko tiek su svieziu.

O Jus laikot duona saldytuve?
Beje, is kameros isimta duonele kaip sviezia 4u.gif net kvepia taip pat blush2.gif arba jau as isivaizduoju... Nors kepu viena karta savaitej ir saldaus jau atvesusia ir supjaustyta.
Atsakyti
QUOTE(aguonele @ 2013 03 03, 18:18)
Tikrai nepabludo  lotuliukas.gif  man tiek su senu raugu pasitaiko tiek su svieziu.

O Jus laikot duona saldytuve?
Beje, is kameros isimta duonele kaip sviezia  4u.gif  net kvepia taip pat  blush2.gif arba jau as isivaizduoju... Nors kepu viena karta savaitej ir saldaus jau atvesusia ir supjaustyta.

Tikiuosi biggrin.gif

Anksčiau laikydavau, dabar nebe. Jei per savaitę nesuvalgau - tada pjaustau plonomis riekutėmis ir džiovinu orkaitėje, vaikai dar karštą tokią sugraužia, o ir aš pati labai mėgstu - vaikystės skanėstas wub.gif
Mama laiko šaldytuve, ji viena gyvena, tai to kepaliuko per savaitę neįveikia, skonis tas pats, tik, sako, duona kietesnė. Bet jai ir tas patinka, nes gali atsipjauti ploną riekę.
Atsakyti
O dėl ko duonos viduriukas gali įdubti? Kai kyla, tai iškyla gražiai, bet kažkuriuo momentu kepant viduriukas truputį nusileidžia, kraštai lieka aukščiau.
Atsakyti