QUOTE(Amarcord @ 2013 02 27, 11:30)
Šaldytuve ar kameroj?
Kiek kepimo laikas priklauso nuo tešlos kiekio? Jei kepčiau kepalą iš 1,5 arba 2 normos, tai reikėtų ilgiau kepti?
kameroj
nežinau kokios pas jus normos, bet pvzd. 1,5kg kepalas iškepa per 1val.-1,20val.
QUOTE(Cocacola28 @ 2013 02 27, 12:01)
Raugui keturios paros. O ką reiškia nesubrendęs?
raugas dar visai jaunas, reikia ji pabrandint arba maišyt į šiltą tešlą ir kildint šiltai, kiti dar deda apsidraudimui ir truputuka mielių
QUOTE(Amarcord @ 2013 02 28, 09:03)
Merginos, gal turite patirties, ar kepant duoną špižinėje formoje ji neprilimpa? Ar reikia kepimo popieriaus? Tas pats klausimas dėl emaliuotos formos
jei jūsų forma prieš tai buvo jau paruošta (įkaitinta ir aptepta riebalais) tai nieko daryt nereikia, išsikepa ir gražiai išsiima ir be popieriaus.
Gyvenime visada bus problemų. Bet jūsų teisė rinktis: galite skųstis, o galite jas spręsti.