QUOTE(sivita @ 2013 02 25, 00:39)
O receptas Iš pradžių nesupratau, kur pakliuvau...
Mes čia visos vargstam, aiškinamės, kaip geriausia kyla/neskyla duona ..... su visokiais raugais
O šitą Jūsų duoną aš vadinčiau apvaliu batonu. Man su mielėm jau baigia praeiti šis etapas. Bandau kepti kuo daugiau gaminių su natūraliais raugais, na, dar bandelės su mielėm.
Bet vistiek šaunu, kad kepat namie. Vis mažiau cheminių priedų. O ir ši tema tikriausia ne tik apie duoną su raugu.
Mes čia visos vargstam, aiškinamės, kaip geriausia kyla/neskyla duona ..... su visokiais raugais
O šitą Jūsų duoną aš vadinčiau apvaliu batonu. Man su mielėm jau baigia praeiti šis etapas. Bandau kepti kuo daugiau gaminių su natūraliais raugais, na, dar bandelės su mielėm.
Bet vistiek šaunu, kad kepat namie. Vis mažiau cheminių priedų. O ir ši tema tikriausia ne tik apie duoną su raugu.
Nu čia dabar? Aš kepu ir su raugu, ir su mielėm, ir duonas, ir batonus, ir visokias ciabatta bandeles ir t.t. Tai čia jau nebegalima apie nieką kitą padiskutuot, tik apie duoną su raugu?