QUOTE(Slanka @ 2013 02 06, 19:43)
Toks ir asortimentas: Kauno grūdų ir Malsenos. Atrodo turėtų būti vienodi. Bet iš Kauno grūdų gaunasi normali tešla, o iš Malsenos kaip molis. Įdomu koks skirtumas?
Na, aš naudoju visokius ruginius miltus, tiek rupius, tiek viso grūdo, netgi namie maltus dar rupesnius. Visada gaunu norimą rezultatą, visada gerai kyla, nebuvo "molis". Tik pastebėjau, kad raugas geriausiai gaunasi iš rupių ruginių (nesvarbu, koks malūnas). Nors, kai pritrūkau, esu darius raugą ir iš naminių labai rupių.
O kaip manot (čia aš kreipiuosi į visas šeimininkes), o jei paprašytume kokio prekybos tinklo, pateiktume jiems pasiūlymą prekiauti, pvz., pasijotais ruginiais miltais, gal ir įvestų į asortimentą? Juk dabar tiek daug kas kepa duoną namie