Sveikos, Norėjau paklaust, gal kuri išsiaiškinus yra, ką daro konkrečiai kiekviena programa? Pas mane bomann, man labai įdomu, kuo jos tarpusavyje skiriasi.
1. NORMAL (Normali) baltai, kvietinei ir ruginei duonai, naudojama dažniausiai
2. WEISSBROT (Balta duona) ruošti itin šviesiai baltai duonai
3. VOLLKORN (Rupi duona) rupiai duonai (nesijotu miltu)
4. SCHNELL (Greita) greitam baltos rugins ar kvietins duonos ruošimui
5. SÜSSES BROT (Saldi duona) Saldžiai mielinei tešlai ruošti
6. ULTRA SCHNELL I (Labai greita) minkyti ir kepti kepalams iki 750 g
7. ULTRA SCHNELL II (Labai greita) minkyti ir kepti kepalams iki 1000 g
8. TEIG (Tešla) ruošti tešlai
9. MARMELADE (Marmeladas) ruošti marmeladams ir džemams
10. KUCHEN (Pyragai) ruošti pyragams su kepimo milteliais
11. SANDWICH (Sumuštiniai) ruošti baltai sumuštiniu duonai
12. BACKEN (Skrudinimas) apskrudinti duona arba pyraga
Pvz parinkus I arba II dydį, programos laikas skiriasi tik 5min, tai koks skirtumas?
Arba, kuri iš tokių geriausiai tiktų prancūziškai duonai (mačiau receptų, kur rekomenduojama kepti su pranc. duonos programa). Žodžiu, begalė klausimų pas mane daugiau apie aparatą, nei apie pačią duoną
Gal kuri turit kokį receptą pyragui su kepimo milteliais kepti duonkepėje? Kad ir paprasčiausią biskvitą eitų ten išsikepti man jau būtų šventė, tik nežinau, kaip čia daryt reiktų. Su kepimo milteliais tai gal nekildina paprasčiausiai, pamaišo ir kepa...?