Įkraunama...
Įkraunama...

Duonelės kepėjos renkasi čia

Apklausa: Kodėl valgote duoną (arba nevalgote)? (135 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Aišku, o aš maitinau kaip recepte - pusė stikl. miltų+pusė stikl. vandens.

O dabar man iš naujo raugą gamint? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo salduke: 07 lapkričio 2012 - 16:49
QUOTE(salduke @ 2012 11 07, 17:48)
Aišku, o aš maitinau kaip recepte - pusė stikl. miltų+pusė stikl. vandens.

O dabar man iš naujo raugą gamint?  blush2.gif

O kam iš naujo, gi viskas gerai, tik dabar tirščiau pamaitinkit (mažiau vandens pilkit) mirksiukas.gif .
Atsakyti
Raugui jau 4-ta d., dukart pamaitintas, ryt turėčiau kept, tai vėl jį maitint?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo salduke: 07 lapkričio 2012 - 17:59
QUOTE(salduke @ 2012 11 07, 18:31)
Raugui jau 4-ta d., dukart pamaitintas, ryt turėčiau kept, tai vėl jį maitint?
pamaitinkit, bus brandesnis mirksiukas.gif ir galit rytoj drąsiai kept
Atsakyti
Aišku, dėkui 4u.gif
Atsakyti
Na ką - šiandien penkta diena, pamaitinau tirščiau, masė tiršta, bet be jokio burbuliuko, kaip ką tik užmaišius raugą. Ko gero nerizikuosiu kept schmoll.gif teks vėl iš naujo viską pradėt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(salduke @ 2012 11 08, 08:05)
Na ką - šiandien penkta diena, pamaitinau tirščiau, masė tiršta, bet be jokio burbuliuko, kaip ką tik užmaišius raugą. Ko gero nerizikuosiu kept  schmoll.gif  teks vėl iš naujo viską pradėt  doh.gif

galit pabandyt, tik mielių dėkit dėl viso pikto. Tik prieš tai dalį raugo atsidėkit į šaldytuvą ir kokią savaitę palaikykit iki kito kepimo. Tada kai pamaitinsit matysit, ar jis taip jau tikrai neveikia.
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2012 11 08, 08:10)
galit pabandyt, tik mielių dėkit dėl viso pikto. Tik prieš tai dalį raugo atsidėkit į šaldytuvą ir kokią savaitę palaikykit iki kito kepimo. Tada kai pamaitinsit matysit, ar jis taip jau tikrai neveikia.

Mielių tai nenoriu dėt schmoll.gif o pabandymas kainuoja - orkaitė elektrinė. Gal užsimaišysiu iš naujo, vistiek kažkada tai išeis...
Atsakyti
QUOTE(salduke @ 2012 11 08, 08:50)
Mielių tai nenoriu dėt  schmoll.gif o pabandymas kainuoja - orkaitė elektrinė. Gal užsimaišysiu iš naujo, vistiek kažkada tai išeis...

jūsų valia 4u.gif
produktai irgi kainuoja rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(salduke @ 2012 11 08, 09:05)
Na ką - šiandien penkta diena, pamaitinau tirščiau, masė tiršta, bet be jokio burbuliuko, kaip ką tik užmaišius raugą. Ko gero nerizikuosiu kept  schmoll.gif  teks vėl iš naujo viską pradėt  doh.gif

Tai ir nenorėkit, kad burbulas iš karto būtų, turi pastovėti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2012 11 08, 08:54)
Tai ir nenorėkit, kad burbulas iš karto būtų, turi pastovėti mirksiukas.gif

dar penkias paras?
Atsakyti
QUOTE(salduke @ 2012 11 08, 10:20)
dar penkias paras?

Šiandien vakare bus burbuliukai ir maišykit tada jau tešlą mirksiukas.gif
Atsakyti