Aišku, o aš maitinau kaip recepte - pusė stikl. miltų+pusė stikl. vandens.
O dabar man iš naujo raugą gamint?
QUOTE(salduke @ 2012 11 07, 17:48)
Aišku, o aš maitinau kaip recepte - pusė stikl. miltų+pusė stikl. vandens.
O dabar man iš naujo raugą gamint?
O dabar man iš naujo raugą gamint?
O kam iš naujo, gi viskas gerai, tik dabar tirščiau pamaitinkit (mažiau vandens pilkit) .
Raugui jau 4-ta d., dukart pamaitintas, ryt turėčiau kept, tai vėl jį maitint?
QUOTE(salduke @ 2012 11 07, 18:31)
Raugui jau 4-ta d., dukart pamaitintas, ryt turėčiau kept, tai vėl jį maitint?
pamaitinkit, bus brandesnis ir galit rytoj drąsiai kept
Aišku, dėkui
Na ką - šiandien penkta diena, pamaitinau tirščiau, masė tiršta, bet be jokio burbuliuko, kaip ką tik užmaišius raugą. Ko gero nerizikuosiu kept teks vėl iš naujo viską pradėt
QUOTE(salduke @ 2012 11 08, 08:05)
Na ką - šiandien penkta diena, pamaitinau tirščiau, masė tiršta, bet be jokio burbuliuko, kaip ką tik užmaišius raugą. Ko gero nerizikuosiu kept teks vėl iš naujo viską pradėt
galit pabandyt, tik mielių dėkit dėl viso pikto. Tik prieš tai dalį raugo atsidėkit į šaldytuvą ir kokią savaitę palaikykit iki kito kepimo. Tada kai pamaitinsit matysit, ar jis taip jau tikrai neveikia.
QUOTE(keistuole @ 2012 11 08, 08:10)
galit pabandyt, tik mielių dėkit dėl viso pikto. Tik prieš tai dalį raugo atsidėkit į šaldytuvą ir kokią savaitę palaikykit iki kito kepimo. Tada kai pamaitinsit matysit, ar jis taip jau tikrai neveikia.
Mielių tai nenoriu dėt o pabandymas kainuoja - orkaitė elektrinė. Gal užsimaišysiu iš naujo, vistiek kažkada tai išeis...
QUOTE(salduke @ 2012 11 08, 08:50)
Mielių tai nenoriu dėt o pabandymas kainuoja - orkaitė elektrinė. Gal užsimaišysiu iš naujo, vistiek kažkada tai išeis...
jūsų valia
produktai irgi kainuoja
QUOTE(salduke @ 2012 11 08, 09:05)
Na ką - šiandien penkta diena, pamaitinau tirščiau, masė tiršta, bet be jokio burbuliuko, kaip ką tik užmaišius raugą. Ko gero nerizikuosiu kept teks vėl iš naujo viską pradėt
Tai ir nenorėkit, kad burbulas iš karto būtų, turi pastovėti
QUOTE(Maja Di @ 2012 11 08, 08:54)
Tai ir nenorėkit, kad burbulas iš karto būtų, turi pastovėti
dar penkias paras?
QUOTE(salduke @ 2012 11 08, 10:20)
dar penkias paras?
Šiandien vakare bus burbuliukai ir maišykit tada jau tešlą