Įkraunama...
Įkraunama...

2006m. klaipėdiečiai

Labuks,

kur dingot vel g.gif

kas i kokias mokyklas eis ,geriau rasykit ,mes dar nezinom ax.gif
Atsakyti
sveikute - esam esam mirksiukas.gif

Aš planuoju saviškį vest į Balsio menų gimnaziją, va tik reik pasiskambint, ten juk būna paruošimai kažkokie g.gif
Atsakyti
QUOTE(koposs @ 2012 09 17, 16:08)
Labuks,

kur dingot vel  g.gif

kas i kokias mokyklas eis ,geriau rasykit ,mes dar nezinom ax.gif

na,mūsų pasirinkimas niekam daugiau neaktualus cool.gif tik mes dar nežinom,nes mūsų darželyje yra pradinė mokykla-kas būtų labai patogu,nes 1) jis yra namo kieme 2) lengviau būtų iš ryto abi į vieną įstaigą nuvesti....bet kažkaip įtarimą man kelia mokykla darželyje g.gif nors sako,kad kitais metais labai gera mokytoja rinks 1 klasę....vienu žodžiu aš taip tos mokyklos nelaukiu,kad net galvoti nenoriu cool.gif
Atsakyti
Labas rytas ,

QUOTE(Larissa @ 2012 09 17, 22:15)
na,mūsų pasirinkimas niekam daugiau neaktualus  cool.gif tik mes dar nežinom,nes mūsų darželyje yra pradinė mokykla-kas būtų labai patogu,nes 1) jis yra namo kieme 2) lengviau būtų iš ryto abi į vieną įstaigą nuvesti....bet kažkaip įtarimą man kelia mokykla darželyje  g.gif nors sako,kad kitais metais labai gera mokytoja rinks 1 klasę....vienu žodžiu aš taip tos mokyklos nelaukiu,kad net galvoti nenoriu  cool.gif

as taip pat ziuariai jos nelaukiu,ir kur tas laikas bega....
Atsakyti
Labas

O aš kaip tik laukiu, kad kuo greičiau savarankiškesnės kasdien taptų ax.gif Kad nereiktų kasdien nuvest/parsivest iš tų daržų.
Na nežinau, aš pasiilgau laisvos kojos. Ir dar vienos kojos. Ir rankos būt gerai, kad būtų abi laisvos.
Ir išvis, man patinka dideli vaikai.

Išvada viena:
Motina kalė cool.gif
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vikuliukas @ 2012 09 18, 18:09)
Labas

O aš kaip tik laukiu, kad kuo greičiau savarankiškesnės kasdien taptų  ax.gif  Kad nereiktų kasdien nuvest/parsivest iš tų daržų.
Na nežinau, aš pasiilgau laisvos kojos. Ir dar vienos kojos. Ir rankos būt gerai, kad būtų abi laisvos.
Ir išvis, man patinka dideli vaikai.

Išvada viena:
Motina kalė  cool.gif
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

niu ką motina kale hihihi.gif

aš tai nelaukiu kt rugsėjo nes
1.G į šūlę
2.D į lopšį
3.pats baisiausias į Darbą biggrin.gif

mes gal vydūnkė,arba gilija,arba gedminai . .pirmumas vydūnkei smile.gif

Atsakyti
Aš tai tiksliai galiu pasakyt kur Ema eis irnesakyk.gif Pasirinkimo nėr laugh.gif

Į Minijos mokyklą laugh.gif

o mokyklos nebijau, nes:

1. Eglė lopšį JAU lanko
2. Emai priešmokyklinė kažkas toooooookio (tikiuos, pradinė irgi tokia pati bus laugh.gif Naivuolė cool.gif )
3. In darbas aš JAU išėjau prieš pusmetį, tai vienodai man žydi sodai laugh.gif

Tai tiek tatąąąąs biggrin.gif
Atsakyti
o aš mokyklos nebijau,bet baisiai nenoruuuuu,nes:
1.Uljana lopšio dar nelanko,bet nuo gruodžio jau turėtų pradėti...jei ji (neduok Dieve doh.gif doh.gif doh.gif ) pratinsis panašiai,kaip Kristina,tai iki kitų metų rugsėjo turėčiau būti grįžusi iš komos cool.gif
2. paruošiamoji grupė jai patinka,nes gali žaisti su vaikais,bet nepatinka pamokos,ypač lietuvių blink.gif nes neįdomiai pateikia doh.gif
3.į darbą turiu grįžti kuo greičiau,nors jo net neturiu doh.gif tai turiu dvigumą hemorojų-man jį reikia pirmą susirasti
Atsakyti
QUOTE(awiux @ 2012 09 18, 21:04)

mes gal vydūnkė,arba gilija,arba gedminai . .pirmumas vydūnkei smile.gif

Gedminai..... unsure.gif
Atsakyti
Labas rytas,

QUOTE(Larissa @ 2012 09 18, 22:44)
o aš mokyklos nebijau,bet baisiai nenoruuuuu,nes:
1.Uljana lopšio dar nelanko,bet nuo gruodžio jau turėtų pradėti...jei ji (neduok Dieve  doh.gif  doh.gif  doh.gif ) pratinsis panašiai,kaip Kristina,tai iki kitų metų rugsėjo turėčiau būti grįžusi iš komos  cool.gif
2. paruošiamoji grupė jai patinka,nes gali žaisti su vaikais,bet nepatinka pamokos,ypač lietuvių  blink.gif nes neįdomiai pateikia  doh.gif
3.į darbą turiu grįžti kuo greičiau,nors jo net neturiu  doh.gif tai turiu dvigumą hemorojų-man jį reikia pirmą susirasti

tu kaip visad lotuliukas.gif
kas Ramsiau g.gif ,ko nerasai kur tu ?
Atsakyti
oj vikuliuk biggrin.gif

larisa-vokiečių rauki gerai tikrai rasi wink.gif

ramsiau sakai gedminų su ? g.gif ? nu bet kuriuo atveju,ši mokykla pask.šansas jeigu ką biggrin.gif . .pirmumas vydūnkė smile.gif
Atsakyti
Labuka

Dėl mokyklos kitais metais,kurios baisiai nelaukiu, nors ir neturiu daug priežačių nelaukimo kaip kitos biggrin.gif
Mąstau apie:1 Balsio, Gilijos, Vydūno g.gif Jaučiu bus Gilija...

Larisa aš ir manau, kad rasi dar ir geresnį, kalbos mokėjimas + tavo patirtis dideli šansai geram darbui 4u.gif
Atsakyti