QUOTE(Ingėnas @ 2012 09 11, 10:06)
Tai
Charles R. Gross parašyta biografija apie Kurtą Cobainą
Sunkiau nei dangus.
Užsikrėtusi muzikinių biografijų virusu, užsimaniau paskaityti dar ir knygą apie Kiedį. Vėlgi - nesu Red Hot Chili Peppers gerbėja, bet va kažkaip norisi dar paskaityti apie tą muzikinį pasaulį.
Va tai nustebau. Taip kategoriškai pareiškei, kad Cobainas tavęs nedomina, bet vis tiek tą knygą perskaitei.
Ir smagu, kad knyga padėjo bent kelias jų dainas pamėgti. Aš daugumą jau anksčiau žinojau, bet kai kurios po knygos visai kitoj šviesoj nušvito.
Kai aš skaičiau, vis pagalvodavau, kad labai jau gražiai Courtney Love ir jos santykiai su Cobainu knygoj pavaizduoti (priešingai tam, ką anksčiau buvau apie juos skaičiusi). Bet kai pabaigusi skaitinėjau visokius atsiliepimus ir pan., pasirodė, kad ne viskas ta tema knygoj gali būti tiesa, nes autorius rašydamas daug kur rėmėsi pačios Courtney žodžiais, o toji, kaip dauguma ją pažįstančių teigia, yra mėgėja pameluoti.
Aš "Sunkiau nei dangus" ir "Randus" skaičiau paeiliui, tai man antroji po pirmosios niūrumos buvo tikra atgaiva (nors Kiediso gyvenime irgi visko būta). Beje, "Randuose", nors ir neilgam, irgi pasirodo Cobainas. Labai rekomenduoju tau ir ją perskaityti.
QUOTE(Germinė @ 2012 09 11, 12:24)
Nemėgstu Džeko Nikolsono,bet jo suvaidintas Makmerfis
.Filmas beveik lygiavertis knygai
QUOTE(Gegytė @ 2012 09 11, 19:49)
Vat mane filmas dėl Nicholson'o tik ir atbaido
Bet manau reiks pažiūrėt kada radus laisvesnę minutę.
Eikit jūs, Nicholsonas bet kurį filmą papuošia.
Ne išimtis ir šitas. Nors man, kai pagalvoju apie filmą, pirmiausia mintyse iškyla Vadas (arba Vožd, nes filmą rusiškai įgarsintą žiūrėjau). O knygą tai jau senokai turiu, bet vis kažko jos baidausi, greičiausiai dėl neigiamų emocijų.