Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos knygos knygos :)

Sveikos, mielosios,

Buvau dingusi, nes pasikeitė gyvenamoji vieta ir neturėjau interneto. Be to, skaičiau ir tebeskaitau dar nedaug: galva užimta kitais rūpesčiais. Kita vertus, jau pasiilgau skaitymo, tai kelionei į darbą įsimetu žurnalą, naudingesnių straipsnių paskaityti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katilina @ 2012 09 08, 23:00)
*Na ir puiku, faina knyga. Aš tai labai noriu dar kartą "Valkatas" perskaityti, bet žinau, kad jei dabar pasiimčiau, tai skaityčiau, o viduj būtų toks priekaištas sau, kad nemažinu dar neskaitytų skaičiaus. Nenormalu, bet taip yra.
**Gal tiktų kokia "Į pietus nuo sienos, į vakarus nuo saulės". Nestora, ir tų nusifantazavimų beveik nėra. Bet jei pirmos dvi neužkabino, tai gal tau su Murakami nepakeliui? (Nors kai prisimenu, po pirmos jo perskaitytos knygos "Prisukamo paukščio kronikos" pasakiau sau- gerai, susipažinau, patiko, bet daugiau nebenoriu. Kurį laiką nebenorėjau, bet paskui noras sugrįžo ir tebeskaitau iki šiol. smile.gif )
***O Eco romano nė vieno neskaitei? Nesinorėjo iki šiol?  g.gif Man atrodo, tau turėtų patikti (bent keli), juk nemažai sunkių knygų skaitai.

* Man tas pats su "Puikybe ir prietarais" buvo - jau kaip užsimaniau perskaityt, bet kad pažiūrėjau: lentynoj dar dvi Austen knygos neskaitytos, tai prabudo sąžinė ir perskaičiau "Protą ir jausmus".
**Tos, kurias skaičiau, man patiko, žinau ko tikėtis maždaug iš Murakamio biggrin.gif O kaip "Kafka pakrantėje"? Kažkuriais metais ji lyg ir į tavo topą papuolė g.gif
***Eco dar neskaičiau, bet reiks pasiimt kokią ax.gif

Pasiėmiau "Ponią Bovari".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nihilistė: 09 rugsėjo 2012 - 12:11
Oj, "Ponia Bovari" jau tiek laiko mane vilioja wub.gif

Aš pradėjau dabar skaityti F. Taunytės "7 nuodėmės ir 12 ligų". Pirmoji skaitoma jos knyga, nežinojau iki šiol ir jos stiliaus, bet pradžia patinka. Įtraukė taip, kad nusprendžiau įsimesti į lagaminą. Oro uoste viršijau leistiną svorį, žiū ta knyga vien 0,5kg sveria doh.gif Tai bijodama, kad nelieptų kažko išmesti, užsikišau knygą nugaroj už džinsų biggrin.gif Dabar būtų tikra nuodėmė jos neperskaityti biggrin.gif
Atsakyti
Ponia Bovari- labai patiko, studijų metais teko laimė perskaityti biggrin.gif Net sau asmeniškai nusipirkau, tik tokia gana seno leidimo ir keistoko vertimo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Agatė @ 2012 09 09, 11:12)

Šiaip esu didelė skandinavų autorių knygų gerbėja, šiuo metu esu pradėjusi knygą Užverstas dienoraštis, knyga įdomi, bet kažkaip lėtai skaitoma, nėra didelių intrigų, apimtis didelė -650p., dėl to toks kaip ir skaitymo graužtukas liko, bet, manau, pabaigsiu ją, anksčiau ar vėliau  biggrin.gif

Oi,šita man tai patiko,nors nėr kvapą užimančių įvykių rolleyes.gif

O aš skaitau R. J. Ellory "Tylus tikėjimas angelais" - gal du metus aš ją knygyne varčiau,vis atideliodama,bet kažkaip šįsyk neatsilaikiau ir nupirkau.Nu ir visai įdomiai rašo,,patinka man tas laikotarpis,aišku,kas vyksta su tom mergaitėm man nelabai ... skaitau toliau,ir bijau,kad nebūtų dar baisiau rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos. 4u.gif

Vis dar skaitau Babilono oro linijas doh.gif Na, ir iš namų atsivežiau pradėtą Aną Kareniną, kurios jau pasiilgau..

QUOTE(Dorifore @ 2012 09 08, 15:14)
Reikia pasistūmėti su knygų iššūkiu  rolleyes.gif

o aš tai jau nusiteikusi, kad jo nebeįveiksiu. Bet nesigraužiu labai, jei ką, perskaitysiu tas knygas ir be jokio iššūkio rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(laTulipe @ 2012 09 09, 14:39)
o aš tai jau nusiteikusi, kad jo nebeįveiksiu. Bet nesigraužiu labai, jei ką, perskaitysiu tas knygas ir be jokio iššūkio  rolleyes.gif

Kažkaip keista, rodės, dvylika knygų, vienas juokas, o pasirodo, visai nėra lengva skaityti pagal numatytą sąrašą. Reikia laukti noro, kol užeis, kol užsinorėsiu skaityti vieną ar kitą knygą, o tai gali ir užtrukti smile.gif

Jau minėjau, perskaičiau Diana Gabaldon. Svetimšalė: meilės labirinte. 4 knygą. Man patiko, va šaukiu, kaip atsibodo banalios AL knygos, o užsisakiau Svetimšalę ir visai įdomiau suskaičiau, nes veikėjų pasiilgusi buvau, ir protas visai gerai pailsėjo. Beje, kas tokias knygas skaito, visai man ji patiko, nebuvo jokios ten politikos per daug, ir pan., kaip čia kažkas rašė.

Dar perskaičiau Johan Theorin. Prieblanda. Šią labai seniai norėjau perskaityti ir paskutiniu metu labai keisti buvo atsiliepimai: arba laaabai geri, arba visiškai blogi. Bet man tikrai patiko, labai toks subtilus skandinaviškas detektyvas, tiesa, visiškai nemistinis. Gaila, mistika aš mėgstu. Patiko todėl, kad jis kitoks, nei amerikietiški, kuriuose tik upėmis liejasi kraujas ir prievartaujama, žudoma ir dar detaliai visas skrodimas aprašomas (čia aš apie paskutinį skaitytą Aklumą...). Čia toks subtilus - įtampos yra iki pabaigos, ir to veiksmo pakanka.
Skaitykit, tikrai neužmigsit iš nuobodulio smile.gif

Dabar skaitau iššūkio knygą Remarko „Triumfo arką“ - pradžioj tai labai pasibaisėjau pagrindine veikėja moterimi... Na jau mano ir amžius nebe tas, Remarką skaityti... Bet vistiek, na jau visiška nelaimė... doh.gif. Net norėjau mesti knygą į šoną, bet įsiskaičiau, smalsu perskaityti, juk Remarkas. Nors ankščiau skaityta „Naktis Lisabonoje“, kol kas tikrai daug geresnė.
Atsakyti
QUOTE(Skaitanti @ 2012 09 09, 16:45)
Kažkaip keista, rodės, dvylika knygų, vienas juokas, o pasirodo, visai nėra lengva skaityti pagal numatytą sąrašą. Reikia laukti noro, kol užeis, kol užsinorėsiu skaityti vieną ar kitą knygą, o tai gali ir užtrukti smile.gif

Dabar skaitau iššūkio knygą Remarko „Triumfo arką“ - pradžioj tai labai pasibaisėjau pagrindine veikėja moterimi... Na jau mano ir amžius nebe tas, Remarką skaityti... Bet vistiek, na jau visiška nelaimė...  doh.gif. Net norėjau mesti knygą į šoną, bet įsiskaičiau, smalsu perskaityti, juk Remarkas. Nors ankščiau skaityta „Naktis Lisabonoje“, kol kas tikrai daug geresnė.

drinks_cheers.gif Tai vat, ir noro reikia, o ir dažnai traukia visai kitos knygos (šiemet perskaičiau ne vieną iš tų, kurias norėjau į iššūkį rašyt, bet neįrašiau), arba, mano atveju, tai dar ir skaitau šiais metais palyginus pvz su praeitais žymiai mažiau..

Ooo, Remarque bigsmile.gif tikiuosi, kai skaitysiu šią knygą, mano nuomonė bus kitokia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Agatė @ 2012 09 09, 11:12)
Priimkite dar vieną knygę smile.gif Jūsų temelę vis aplankau, paskaitinėju, pasirenku minčių apie knygas, kurias verta, kurias gal nelabai, skaityti smile.gif

Priimam. smile.gif
Yra čia pas mus ir rytų tematikos, ir skandinavų literatūros gerbėjų.
QUOTE(nihilistė @ 2012 09 09, 13:10)
Tos, kurias skaičiau, man patiko, žinau ko tikėtis maždaug iš Murakamio biggrin.gif O kaip "Kafka pakrantėje"? Kažkuriais metais ji lyg ir į tavo topą papuolė g.gif

"Kafka pakrantėje" man turbūt labiausiai patikusi iš Murakami skaitytų. Nors fantastikos man ten gal kiek ir per daug, bet buvo kitų labai patikusių dalykų ir įdomūs veikėjai. Be to, skaitant kartais jausdavau pilve tokį jausmą, kurio nemoku nusakyti, bet kurį retai kuri knyga sukelia- už tai jai didelis pliusas. ax.gif

Kai baigsi "Ponią Bovari", parašyk, ar patiko.

QUOTE(Dorifore @ 2012 09 09, 13:19)
Tai bijodama, kad nelieptų kažko išmesti, užsikišau knygą nugaroj už džinsų  biggrin.gif

lotuliukas.gif

QUOTE(eliss @ 2012 09 09, 15:18)
O aš skaitau R. J. Ellory "Tylus tikėjimas angelais" - gal du metus aš ją knygyne varčiau,vis atideliodama,bet kažkaip šįsyk neatsilaikiau ir nupirkau.Nu ir visai įdomiai rašo,,patinka man tas laikotarpis,aišku,kas vyksta su tom mergaitėm man nelabai ... skaitau toliau,ir bijau,kad nebūtų dar baisiau rolleyes.gif

O, ir ko tik ten dar nebus. rolleyes.gif

QUOTE(Skaitanti @ 2012 09 09, 16:45)
Dabar skaitau iššūkio knygą Remarko „Triumfo arką“ - pradžioj tai labai pasibaisėjau pagrindine veikėja moterimi... Na jau mano ir amžius nebe tas, Remarką skaityti... Bet vistiek, na jau visiška nelaimė...  doh.gif. Net norėjau mesti knygą į šoną, bet įsiskaičiau, smalsu perskaityti, juk Remarkas. Nors ankščiau skaityta „Naktis Lisabonoje“, kol kas tikrai daug geresnė.

Nu mat kaip skirtingai- man daugiau mažiau visos skaitytos Remarko knygos labai patiko, išskyrus "Naktis Lisabonoje", šitą skaitant jautėsi kažkoks dirbtinumas.
Atsakyti
Per sostinės dienas nusipirkau:
Evangelija pagal Jėzų Kristų
Pievagrybių testamentas

Šiandien gavau dovanų „Stalino karvės“. Laukia daug gero skaitymo. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Skaitanti @ 2012 09 09, 15:45)
perskaičiau Diana Gabaldon. Svetimšalė 4 knygą. Man patiko, visai įdomiau suskaičiau, nes veikėjų pasiilgusi buvau, ir protas visai gerai pailsėjo. Beje, kas tokias knygas skaito, visai man ji patiko, nebuvo jokios ten politikos per daug, ir pan., kaip čia kažkas rašė.
Man meilės šiek tiek per daug,bet laukiu tęsinio ax.gif Tikrai geras poilsis
Atsakyti
aš galiausiai nutariau imti Zafon Angelo žaidimas smile.gif
Atsakyti