Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos knygos knygos :)

QUOTE(Creed @ 2012 11 26, 13:33)
Nu tikiuosi  "Gimtasis zodis " po kokiu metu ir naujausia isleis biggrin.gif

greičiau,po dviejų rolleyes.gif turėčiau gaut šią savaitę knygą,kaip nekantrauju skaityt smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Sonbahar @ 2012 11 26, 11:10)
Moris Farhi Young Turk

ir kokios tamstos pastabos:patiko,nepatiko rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2012 11 26, 13:54)
ir kokios tamstos pastabos:patiko,nepatiko rolleyes.gif

na visai patiko smile.gif jei būčiau perskaičius per kokią savaitę, tikrai sakyčiau, kad patiko, bet dabar skaičiau visą mėnesį (nes paskaitai reikia dalimis skaityt) tai man ji spėjo atsibosti smile.gif bet bendrai paėmus, tai patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Creed @ 2012 11 26, 11:33)
Nu tikiuosi  "Gimtasis zodis " po kokiu metu ir naujausia isleis biggrin.gif

As tuo net neabejoju, kad isleis, tik po kurio laiko sunku pasakyti. Juk gali buti, kad teises jau seniai nupirktos, belieka sulaukti kol isvers ir paruos, bei atspausdins smile.gif
Atsakyti
perskaiciau LOLITA, negaliu nesakyti, kad nepatiko, viena is idomesniu skaitytu knygu, bet kaip mane erzino rasymo maniera, tas super smulkiai aprasymas kai kuriu akimirku ar daiktu, bereikalingai pridetu detaliu, kad net gale kai atomazga atejo, turejau versti puse knygos atgal, nes per tas detales aprasomas nesugebejau isiminti kas tas per nieksas buvo kuris ja issiveze lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2012 11 27, 09:41)
perskaiciau LOLITA
išpūstas reikalas su tuo NaBokovu ...
O aš neturiu ką skaityti,tai išsitraukiau gražintiną "Lemties piršlys" Nu ne... schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Germinė: 27 lapkričio 2012 - 10:31
Ką tik užbaigiau M. Tveno "Gyvenimas sprie Misisipės", rašoma, kad jei kiekvienam jaunystėjė privaloma perskaityti Sojerio nuotykius, tai šitą knygą privaloma perskaityti suaugus. Na kaip autobiografiją vertinčiau gana kukliai, neradau aš ten kažko tokio užkabinančio, sudominančio, keletas idėjų apie asociacijų, aplamai apie organizacijų įtaką sudomino plačiąja prasme, bet jau nelyginti jos su M. Gorkio autobiografija, ypač pirmosiomis jo knygomis "Vaikystė", "Žmonese".
Atsakyti
QUOTE(laTulipe @ 2012 11 23, 16:12)
Taip pat prie sakitomų yra V. Endrius Palėpės gėlės, kuri labai jau vidutinė atrodo, spėju, kad kitų dalių neimsiu. Na, ir dar Jonas Gardell ,,Noriu namo'', kuri irgi visai nesiskaito (kitu atveju per kartą būčiau įveikusi), bet užbaigsiu kada nors. rolleyes.gif

Skaičiau kažkada "Palėpės gėlės", net ir "Žiedlapiai vėjyje" perskaičiau, bet antrą kartą neskaityčiau (tada neturėjau daugiau ką skaityti) ax.gif
Baigiau skaityti J. Picoult "Susitarimas", visai nieko, bet ne tokia kaip "Mano sesers globėjas" ar "Devyniolika minučių" (tos patiko labiausiai iš 5 jos knygų, kurias skaičiau) mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2012 11 27, 10:41)
perskaiciau LOLITA, negaliu nesakyti, kad nepatiko, viena is idomesniu skaitytu knygu, bet kaip mane erzino rasymo maniera, tas super smulkiai aprasymas kai kuriu akimirku ar daiktu, bereikalingai pridetu detaliu,

Skaitau "Mėnulio akmenį", va ten tai smulkmeniškumas rolleyes.gif
Atsakyti
aš Higins Klark Susidvejinimas pradėjau - įdomu ir baisu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2012 11 27, 15:57)
Skaitau "Mėnulio akmenį", va ten tai smulkmeniškumas rolleyes.gif

O man Mėnulio akmens smulkmeniškumas buvo labai patrauklus ir nenuobodus, nepalyginti pvz su Kuperio Locmanu, plaukė, gryžo ir vėl plaukė ir vėl gryžo doh.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Germinė @ 2012 11 27, 09:57)
išpūstas reikalas su tuo NaBokovu ...
O aš neturiu ką skaityti,tai išsitraukiau gražintiną "Lemties piršlys" Nu ne... schmoll.gif

o man patiko tiek knyga Lolita, tiek filmas smile.gif
ar kartais ne Irvingas labai smulkiai rašo? dar nieko jo neskaičiau, nors dvi knygas turiu, bet lyg ir čia yra kalbėta apie jo smulkmeniškumą g.gif

aš puikybę ir prietarus skaitau, labai nuobodžiai skaitos, tų charakterių daugybė.. dar reiktų šiom dienom morrison Mylima pradėt smile.gif
Atsakyti
Na va perskaiciau Kazuo Ishiguro
Neleisk man išeiti
buvo tokia atgaiva po Lolitos...noreciau pamatyti filma. Labai idomiai atrodo tas fantastika persipinanti su paprastu gyvenimu smile.gif
Atsakyti