Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos knygos knygos :)

QUOTE(Germinė @ 2012 11 23, 09:49)
Apie kokią sumą Kalėdinei knygai kalbam?Ir kuri man dovanojot "Moters galia"? ax.gif

Gal iki 25lt. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laTulipe @ 2012 11 23, 16:12)
Perskaičiau Erich Maria Remarque ,,Triumfo arka''. Puiki knyga wub.gif Patinka man Remarque knygose kuriama atmosfera, nuotaika, pagr. veikėjų požiūris į gyvenimą.. Tiesiog malonumas ją buvo skaityti.

man Remarkas isvis rasytojas nr. 1. Perskaiciusi turbut visas jo knygas ir turbut dar skaitysiu ne karta wub.gif
Atsakyti
Mečiau "mėlynakį berniuką" - visai ne mano skonio. Gerai, kad iš bibliotekos, o nepirkta. Tik 50psl pasistūmėjau.
Atsakyti
Vargstu su Elizabeth Gilbert "Piligrimais" .Gal kuri skaitėt?Paaiškintumėt,apie ką ax.gif Jei jos išgirtoji "V...M...M" tokia.......... mega_shok.gif
Atsakyti
QUOTE(Germinė @ 2012 11 24, 12:35)
Vargstu su Elizabeth Gilbert "Piligrimais" .Gal kuri skaitėt?Paaiškintumėt,apie ką  ax.gif Jei jos išgirtoji "V...M...M" tokia.......... mega_shok.gif

aš tebevargstu su jos "užkrito pavadinimas" biggrin.gif VMM buvau Indijoj užstrigusi, bet persilaužus iki pabaigos smagiai perskaičiau.
Atsakyti
baigiau „Netobuluosius“. patiko - rekomenduoju ypač tiems, kuriems teko ragauti žurnalisto duonos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Salomeja @ 2012 11 24, 13:08)
Mečiau "mėlynakį berniuką" - visai ne mano skonio. Gerai, kad iš bibliotekos, o nepirkta. Tik 50psl pasistūmėjau.

matai kaip,man tai patiko.

Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2012 11 24, 13:47)
matai kaip,man tai patiko.

man tai labiausiai nepatiko, nes atseit tinkalaraštis, atseit populiarus, bet kad visiškai ne taip žmonės internete rašo smile.gif Ne taip komentuoja smile.gif Na kažkoks ne toks smile.gif
Atsakyti
Moris Farhi Young Turk

Postkolonializmo laikotarpiui priklausantis kūrinys pasakojantis apie to meto (~1935-1960) Turkiją. Knygoje įvykius pasakoja 13 skirtingų pasakotojų, kurie vienas su kitu yra kaip nors susiję. Young Turk liečiamos daugiatautiškumo, subrendimo temos. Kai Europoje įsivyrauja Nacizmas, visos Turkijos mažumos (žydai, čigonai, kurdai ir kt.) yra priverstos mokėti turto mokestį, o tie, kurie negali jo sumokėti, yra sunčiami į koncentracijos stovyklas, kuriose dauguma neišgyvena.

Knygoje beveik visi pasakotojai yra vaikai, kurie per tam tikrus išgyvenimus subręsta tiek fiziškai, tiek psichologiškai. Jie visi labai skirtingi: vieni turkai, antri žydai, treti čigonai ir t.t. Tačiau jie visi puikiai vienas kitą supranta ir jiems nerūpi, kad dauguma jų yra “pusiau turkai”, “svečiai šalyje” kaip suaugę juos vadina. Taigi knygoje yra iškeliamas klausimas, kas yra Turkiškumas? Ar tai reiškia buvimas turku tarp kitų turkų ar daugiatautė valstybė, kurioje visi turi lygias teisias, puikiai jaučiasi ir sutaria? Kūrinyje taip pat yra liečiama vaiko ir mamos santykių tema. Kai kurie veikėjai buvo palikti mamų arba nejautė pilnavertės mamos meilės ir todėl jiems sunkiau tapti nepriklausomais, suaugusiais (S. Freud Edipo komplekas, S. Freud Mirror stage).
Atsakyti
Ka tik perskaiciau Kate Morton "Tolimos valandos"-labai labai patiko drinks_cheers.gif Senas dvaras, turintis daug paslapciu,praeitis ir dabartis,meile ir pareiga,protas ir beprotybe.O pats rasymo stilius,kalba tiesiog uzbure,jauciaus ne kaip knyga skaitydama,o filma ziuredama thumbup.gif Viena is tokiu knygu,kurias skaitai ir gaila,kad baigiasi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Creed: 26 lapkričio 2012 - 11:30
QUOTE(Creed @ 2012 11 26, 10:13)
Ka tik perskaiciau Kate Morton "Tolimos valandos"-labai labai patiko  drinks_cheers.gif Senas dvaras, turintis daug paslapciu,praeitis ir dabartis,meile ir pareiga,protas ir beprotybe.O pats rasymo stilius,kalba tiesiog uzbure,jauciaus ne kaip knyga skaitydama,o filma ziuredama thumbup.gif Viena is tokiu knygu,kurias skaitai ir gaila,kad baigiasi...

Skaiciau ja praeitos vasaros pradzioje, bet iki siol pamenu viska. Patiko irgi si istorija.
Dabar nekantrauju kada pradesiu skaityti pacia naujausia jos knyga "The secret keeper" (Paslapciu saugotoja). Visai neseniai gavau ja, bet vis niekaip neprisedu, nes atsiranda vis kazkokiu kitokiu skubesniu skaitiniu.
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2012 11 26, 12:53)
Skaiciau ja praeitos vasaros pradzioje, bet iki siol pamenu viska. Patiko irgi si istorija.
Dabar nekantrauju kada pradesiu skaityti pacia naujausia jos knyga "The secret keeper" (Paslapciu saugotoja). Visai neseniai gavau ja, bet vis niekaip neprisedu, nes atsiranda vis kazkokiu kitokiu skubesniu skaitiniu.

Nu tikiuosi "Gimtasis zodis " po kokiu metu ir naujausia isleis biggrin.gif
Atsakyti