Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos knygos knygos :)

Sveikutės,ar niekas nenorėsit dovanėlėmis keistis,bet viską reikėtų daryti žaibiškai,nes savaitgalį jamam per kurį galėtume nebrangiai nupirkti knygas. 4u.gif Jei taip,tai gal kokį sąrašiuką padarom? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2012 11 22, 19:42)
E.L. James Fifty Shades of Grey as laukiu kada ta knyga iseis i LT kalba smile.gif vien del bendro isprusimo idomu paskaityti tiek adgarsiu sulaukusia knyga smile.gif

įdomu būtų pamatyti, kaip lietuviškai atrodytų tos erotinės scenos, kaip jas išverstų smile.gif
Atsakyti
Gal kuri nors jau skaitėte "Angelologiją"?
Per JAMAM Maximoj bus 40% nuolaida knygoms, planuoju nusipirkti, nes kol kas protestatvau prieš 50Lt kainą doh.gif
Atsakyti
Aš už kalėdinį knygų dovanojimą bigsmile.gif 4u.gif

"Angelogolija" turiu, bet dar neskaičiau. Kiek skaičiau, atsiliepimai geri, jau nupirktos teiės ir ekranizuoti romaną.

Aš vakar baigiau S. Kingo "Kerė". Pagaliau jau susipažinau su Kingu biggrin.gif blush2.gif Šiandien bandžiau klausytis audio knygą S. Lem "Soliaris", bet nebaigiau, nusprendžiau, kad šią knygą reikia skaityti popieriniame variante. Tai dabar klausausi "Didysis traukinio apiplėšimas". Kol kas visai nieko ax.gif Ir toliau skaitau "Rožės vardas" bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dorifore: 22 lapkričio 2012 - 23:45
Sveikos 4u.gif

Angelologija as turiu ir skaiciau. Labai patiko thumbup.gif Lyg ir butu Da Vincio kodas,bet daug labiau intelektualesnis ir ,bent jau , paslaptingesnis rolleyes.gif Beje,leidykloj jos kaina 37lt

P.S. O i Jamam ,tai ,nebent ,kas sautuva i galva iremtu ir lieptu eit,tai gal ir surizikuociau biggrin.gif kai prisimenu pirma ir paskutini karta,kai buvau jamam,tai net bloga pasidaro doh.gif man nervai ir sveikata brangesni nei tos 40proc. nuolaidos
Atsakyti
Vakar baigiau "Fordo apygarda" Patiko du apsakymai:apie senelių namus ir apie aids sergantį.Jei Grišemas būtų juos išplėtojęs iki didesnės apimties knygos... wub.gif O čia-tik pradėjai įsijaust ir...pabaiga verysad.gif
Iš neskaitytų liko Piligrimai.Nenusprendžiu - eit šeštadienį į biblę,ar skaityt vėl doh.gif apsakymus.
Apie kokią sumą Kalėdinei knygai kalbam?Ir kuri man dovanojot "Moters galia"? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Twiggy @ 2012 11 22, 23:35)
Gal kuri nors jau skaitėte "Angelologiją"?
Per JAMAM Maximoj bus 40% nuolaida knygoms, planuoju nusipirkti, nes kol kas protestatvau prieš 50Lt kainą  doh.gif

Aš ką tik pardaviau už 22 su siuntimu smile.gif O pati knyga gera. Tikrai patiko. Toks lyg ir fantazy vampyrų tipo, bet daug ramesnis, gražiau, geriau parašytas.
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2012 11 22, 19:42)
E.L. James Fifty Shades of Grey as laukiu kada ta knyga iseis i LT kalba smile.gif vien del bendro isprusimo idomu paskaityti tiek adgarsiu sulaukusia knyga smile.gif

Nelaukiu, perskaičiau visas tris dalis originalo kalba. Nieko gero, turiu pasakyt.

Laba diena 4u.gif
Atsakyti
Oi, po jūsų komentarų dar labiau jos noriu, jei kuri norėsite parduoti, pirksiu už protingą kainą biggrin.gif Skaičiau, kad jau ir antra dalis rašoma smile.gif
Atsakyti
Sveikos.

Perskaičiau Erich Maria Remarque ,,Triumfo arka''. Puiki knyga wub.gif Patinka man Remarque knygose kuriama atmosfera, nuotaika, pagr. veikėjų požiūris į gyvenimą.. Tiesiog malonumas ją buvo skaityti.
Beje, su šia knyga baigiau Dori inicijuotą metų iššūkį. mirksiukas.gif

Taip pat prie sakitomų yra V. Endrius Palėpės gėlės, kuri labai jau vidutinė atrodo, spėju, kad kitų dalių neimsiu. Na, ir dar Jonas Gardell ,,Noriu namo'', kuri irgi visai nesiskaito (kitu atveju per kartą būčiau įveikusi), bet užbaigsiu kada nors. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 11 23, 12:20)
Nelaukiu, perskaičiau visas tris dalis originalo kalba. Nieko gero, turiu pasakyt.
Laba diena  4u.gif

drinks_cheers.gif skaitau rusu k. ir spjaudausi. Abejoju, ar baigsiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 11 23, 11:20)
Laba diena  4u.gif

drinks_cheers.gif aš dviejų likusių knygų net nežadu skaityt smile.gif
Atsakyti