Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos knygos knygos :)

atradau vietą nereikalingoms knygoms. senienų pardavimu užsiimti tingiu (visokia sena tarybinė mokslinė fantastika ir pan.), bibliotekos nepriima. bet rajono bibliotekoje pamačia lentyną, kur gali ir savo atvežti palikti, ir iš esamų pasirinkti. na, ir nuvežiau. tai dar ir darbuotoja atėjusi atsirinko kellias, ir sakė, kad greitai jų neliks - o užpildžiau dvi lentynas. ir ką - nuvažiuoju vakar vėl - nė vienos nelikę bigsmile.gif
sakė, žmonės perskaito, vėl atneša, kiti namie pasilieka.

tebeskaitau Sesuo - vis dėlto pasirinktas keistas pasakojimo būdas: pasakojama mirsiai seseriai.
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2012 11 21, 06:52)
atradau vietą nereikalingoms knygoms. senienų pardavimu užsiimti tingiu (visokia sena tarybinė mokslinė fantastika ir pan.), bibliotekos nepriima. bet rajono bibliotekoje pamačia lentyną, kur gali ir savo atvežti palikti, ir iš esamų pasirinkti. na, ir nuvežiau. tai dar ir darbuotoja atėjusi  atsirinko kellias, ir sakė, kad greitai jų neliks - o užpildžiau dvi lentynas. ir ką - nuvažiuoju vakar vėl - nė vienos nelikę  bigsmile.gif
sakė, žmonės perskaito, vėl atneša, kiti namie pasilieka.

labai grazi ir sveikintina iniciatyva thumbup.gif thumbup.gif 4u.gif thumbup.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2012 11 20, 21:56)
O aš perskaičiau "Erškėčių paukščiai", fantastiška knyga, labai, labai patiko  bigsmile.gif  dabar pradėjau "Rožės vardas" ax.gif

"Erškėčių paukščiai" ir "Altoriu seseliai" man tos dvi knygos turi bendra sakraline tematika, kuri labai uzkabina.
As vakar "Lolita" pradejau skaityti, puse knygos jau prarijau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ataka26: 21 lapkričio 2012 - 09:03
QUOTE(idea luxe @ 2012 11 21, 07:32)
labai grazi ir sveikintina iniciatyva  thumbup.gif  thumbup.gif  4u.gif  thumbup.gif 4u.gif  4u.gif

aciuks.gif labiau apsivalymas biggrin.gif mesti į konteinerį ranka nekilo, į maklatūrą - ašaras tegaučiau, plius dar viršelius nuplėšti reiktų... o dabar ir kažkas patenkinti, ir man vietos atsilaisvino naujoms knygoms, kurios krūvomis gulėjo.
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2012 11 21, 09:09)
aciuks.gif labiau apsivalymas biggrin.gif mesti į konteinerį ranka nekilo, į maklatūrą - ašaras tegaučiau, plius dar viršelius nuplėšti reiktų... o dabar ir kažkas patenkinti, ir man vietos atsilaisvino naujoms knygoms, kurios krūvomis gulėjo.
Va ir man ranka prieš knygą nekyla ax.gif Bet mūsų biblėj prašė senų sovietinių nenešt ...Tai aš sodo kaimynui pridovanojau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2012 11 21, 07:52)
atradau vietą nereikalingoms knygoms.

keletą knygų irgi esu atidavusi bibliotekai,negi išmesi smile.gif

Lucinda Riley "Orchideju namai"
- oi kaip laukiau šitos knygos,gavusi iškart čiupau skaityti smile.gif Patiko,nors nepasakyčiau ,kad buvo nuostabi ir negalėjau atsitraukt.Romantiška istorija apie kelių kartų likimą,meilę,nusivylimus ir atleidimą.Vorton Parko dvaras,antras pasaulinis karas,Tailando karštis.Tikrai įdomi knyga.

Galvoju ką dabar skaityti,gal reik 'Sofi pasirinkimą' g.gif norisi rimtos knygos kažkodėl rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Germinė @ 2012 11 21, 11:57)
Va ir man ranka prieš knygą nekyla  ax.gif Bet mūsų biblėj prašė senų sovietinių nenešt ...Tai aš sodo kaimynui pridovanojau  biggrin.gif

aš kokias penkiasdešimt nuvežiau. ne pačiai bibliotekai, o jos patalpose pastatyta nedidelė lentyna, į kurias gyventojai gali jiems nereikalingas atnešti ir palikti, kad kas nors pasiimtų. tai ir visokios sovietinės suėjo.
Atsakyti
Sveikos,

neparasiau - pries kuri laika skaniai perskaiciau knygas, kuriu ekranizacijas anksciau buvau macius: Talentingasis misteris Riplis ir Skandalo uzrasai/ Sakyciau, filmai labai vyke, man tikrai ne prastesni uz knygas smile.gif

Dabar skaitau Mirtininkės dienoraštis. Chadiža. Kazkodel atrode, kad bus toks lekstokas pavirsutiniskas popsiukas, bet gana itikinama, giliai kapstanti ji man tokia, liudna...
Atsakyti
Vis galvojau,kad versus.lt mažai knygų,jie gal puslapį pakeitė knygųmugė.lt g.gif
Atsakyti
E.L. James Fifty Shades of Grey

Taigi perskaičiau šiuo metu labai populiarią “erotinę” knygą. Na erotikos buvo, bet nieko stebuklingo, jos nėra labai daug ir daug kas kartojasi. Atrodo, kad autorė norėjo šokiruoti skaitytojus kai kuriomis erotinėmis scenomis. Tačiau ne tiek šokiravo, kiek privertė pasibjaurėti ir pagalvoti “Kas per..?”

Susipažinkime su knygos veikėjais: Anastasia Steele – gera, kukli mergaitė, niekada neturėjusi vaikino. Susipažįsta su labai turtingu ir garsiu didelės kompanijos savininku Christian’u Grey, kuris turi truputį kitokį požiūri į daugelį daugelį, ypač meilę ir seksą. Jis nori viskam vadovauti ir nori, kad visi jam paklustų. Taigi geroji Ana įsimyli, kaip ji pati jį vadina “control freak”, Christian’ą ir prasideda jų keisti Dominant/submissive santykiai. Nenoriu atskleisti smulkesnių knygos detalių ir įvykių, kad išliktų bent kiek paslapties. Tačiau, kas man labiausiai užkliuvo skaitant, tai, kad ji viskam paklūsta, ką Christian’as jai liepia daryti ir ko nedaryti. Ir jos žodynas, tiksliau trys frazės (“Holy shit!”/”Holy crap!”/”Holy ****!”), kurias ji sako nuolat, kai Christian’as pasako ką nors šokiruojančio ir šios frazės visiškai nesiderina prie kuklios ir paklusnios Anos charakterio.

Internete teko užtikti vieną labai įdomų faktą apie šią knygą, kad ji priklauso FanFiction ir yra parašyta remiantis Twilight saga. Taigi pasirodo, kad ši knyga yra erotiška Twilight versija. Plačiau apie tai Čia
Knygoje man įdomiausi buvo Anos ir Christian’o santykiai, nes jo gyvenimo istorija labai paslaptinga, tačiau abejoju ar skaitysiu kitas dvi šios knygos dalis 50 Shades Darker ir 50 Shades Freed, nes, nors ir knyga erotiška, tačiau dialogai, rašymo stilius gana vaikiškas.
Atsakyti
O man patinka www.sena.lt, perskaitytų knygų internetinis knygynas. Nemaža iš ten esu nusipirkusi gerų ir labai nebrangių knygų, paštu siunčiantis.
Atsakyti
E.L. James Fifty Shades of Grey as laukiu kada ta knyga iseis i LT kalba smile.gif vien del bendro isprusimo idomu paskaityti tiek adgarsiu sulaukusia knyga smile.gif
Atsakyti