Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos knygos knygos :)

Masako, na ir nustebinai, o tai kodėl pabėgai iš Vilniaus? bigsmile.gif Būtinai susimatom, bet aš galėčiau tik nuo gruodžio 5, tada jau būsiu Klaipėdoje.

O aš skaitau, skaitau, šį mėnesį jau 10 knygą baiginėju bigsmile.gif
Atsakyti
Pradejau Selindžerio "Rugiuose prie bedugnes".
Atsakyti
Sveikos,kreipiuosi su prašymu.Kažkada buvau gavusi iš al knygas po 2 vnt tų pačių knygų,tai nežinau ką daryti.Jie neatrašo nuo rugsėjo mėnesio doh.gif Kiek pamenu stikliukui taip buvo? 4u.gif
P.S Kalba eina apie projektą,ne apie pirkimą. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adžani: 16 lapkričio 2012 - 12:08
QUOTE(adžani @ 2012 11 16, 12:08)
Sveikos,kreipiuosi su prašymu.Kažkada buvau gavusi iš al knygas po 2 vnt tų pačių knygų,tai nežinau ką daryti.Jie neatrašo nuo rugsėjo mėnesio doh.gif Kiek pamenu stikliukui taip buvo?  4u.gif

Dėkit į sena.lt smile.gif Jie gi net savo blogo nebeatnaujina nuo liepos mėnesio.
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2012 11 16, 12:08)
Sveikos,kreipiuosi su prašymu.Kažkada buvau gavusi iš al knygas po 2 vnt tų pačių knygų,tai nežinau ką daryti.Jie neatrašo nuo rugsėjo mėnesio doh.gif Kiek pamenu stikliukui taip buvo?  4u.gif

Man niekas taip ir nepaaiškina... verysad.gif
Užpykau ir nepasakosiu,ką skaitau tease.gif
Atsakyti
Na dabar aš supykau, taip laukiau knygų siuntinuko,pasirodo ne tą knygą įdėjo doh.gif nesuprantu ,kaip taip neatsakingai daryt,tos knygos ir taip brangios,o kai prasideda visokie grąžinimai,tai išvis.Man čia pirmąkart taip,bet po tokių žioplinėjimų praeina noras daugiau ką sakytis schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2012 11 16, 13:44)
Na dabar aš supykau, taip laukiau knygų siuntinuko,pasirodo ne tą knygą įdėjo doh.gif nesuprantu ,kaip taip neatsakingai daryt,tos knygos ir taip brangios,o kai prasideda visokie grąžinimai,tai išvis.Man čia pirmąkart taip,bet po tokių žioplinėjimų praeina noras daugiau ką sakytis schmoll.gif

Čia iš kur? smile.gif
Atsakyti
Iš Tytoalba.Kas keisčiausia,dar pagalvojau,ar tik nesumaišys knygų ir še tau rolleyes.gif
Na ,nėra to blogo kas neišeitų į gera, paskambino ir atsiprašė,o knygą gavau dovanų smile.gif
Kažkaip nesiseka man pastaruoju metu su visokiais užsakymais,tai negaunu,tai grąžint reikia,tai dar kažkas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eliss: 16 lapkričio 2012 - 14:00
Sveikos 4u.gif

As rasyma apleidau,bet skaitymo ne biggrin.gif Paskutiniu metu skaiciau J.Nesbo rusu kalba,C.Lackberg ir T.Gerritsen,Ch.Link,S.Brown naujas knygas. Kai susikaupsiu ir atsiliepimus parasysiu blush2.gif Siaip patiko visos,isskyrus S.Brown rolleyes.gif dabar skaitau E.Shafak "Keturiasdesimt meiles taisykliu",o savo eiles laukia:
Liucinda Railey "Orchideju namai"
Kate Morton "Tolimos valandos"
Gina Viliune "Karuna be karaliaus"
Jodi Picoult "Is antro zvilgsnio"

Martynas Starkus "Karta Pietu Amerikoj"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Creed: 20 lapkričio 2012 - 17:59
Perskaiciau D. Chamberlain Musu melas, truputi nuvyle, pasirode neisbaigta pabaiga, o gal ne tokios norejau 4u.gif Dar pasirode, kad autore pritaria nepilnameciu santykiams ir vaiku gimdymui, o gal tiesiog norejo padrasint ryztis augint net neplanuotus vaikus.
Atsakyti
O aš perskaičiau "Erškėčių paukščiai", fantastiška knyga, labai, labai patiko bigsmile.gif dabar pradėjau "Rožės vardas" ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Germinė @ 2012 11 10, 15:24)
Neil Gaiman "Anansio vaikai" ; John Grisham "Teisėjo šaukimas" ir "Fordo apygarda" ; Elizabeth Gilbert "Piligrimai" ; Jodi Picoult  "Kitas gyvenimas" ; Judith McNaught  "Lemties piršlys"

Gal tik Picoult nenuvylė ax.gif Vakar naktį baigiau.Pasiėmiau Fordą,bet nelabai mėgstu apsakymus.Piligrimai irgi "ant z" atidėti.Anansis paliekamas amžinu graužtuku.Per 10 dienų perskaitytos tik dvi knygos,kurių viena-plona brošiūruota blush2.gif
QUOTE(Dorifore @ 2012 11 20, 22:56)
O aš perskaičiau "Erškėčių paukščiai", fantastiška knyga, labai, labai patiko  bigsmile.gif  dabar pradėjau "Rožės vardas" ax.gif
Ilgai spardžiausi dėl Paukščių,o paskui skaičiau ne kartą wub.gif Ir ekranizaciją mielai žiūrėjau.O Eco ne man...vingiai negilūs unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Germinė: 20 lapkričio 2012 - 23:59