Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos knygos knygos :)

QUOTE(Masako @ 2012 11 15, 09:54)
Labas, mergicos, pasveikinkit klaipediete, grizusia NAMO. Aisku, pirmu taikymu buvo nueita i biblioteka  biggrin.gif

Tai klaipedietes, ar priimsit dar viena meetininke kada prie progos? biggrin.gif
Papildyta:

bigsmile.gif aš ir žiūriu, kad pasikeitė gyvenamoji vieta smile.gif aš niekaip nesugebu susimytinti, nors šiais metais kaip niekad dažnai Klaipėdoje buvau.
Atsakyti
itariu ta trecia dalis gali ir nepasirodyti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2012 11 15, 10:57)
bigsmile.gif aš ir žiūriu, kad pasikeitė gyvenamoji vieta smile.gif aš niekaip nesugebu susimytinti, nors šiais metais kaip niekad dažnai Klaipėdoje  buvau.

Muminuk, davaj, pabandom su klaipedietem paderinti kada mirksiukas.gif
Atsakyti
dabar as cia biskiuka ne itema isiterpsiu, bet ar cia Klaipedieciu skaitytojos renkasi? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2012 11 15, 10:03)
dabar as cia biskiuka ne  itema isiterpsiu, bet ar cia Klaipedieciu skaitytojos renkasi?  blush2.gif

Ne vien, ivairiu miestu cia renkasi. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Moxe @ 2012 11 14, 16:20)
Perskaičiau "Mylimoji Sputnik" (man nepatiko) ir prasidėjo "neskaitadieniai". Teks kokį gerą detektyvą pradėti, žiūrinėju kas ką skaitote..  mirksiukas.gif

O kas nepatiko Murakamio knygoje?
Atsakyti
QUOTE(Masako @ 2012 11 15, 09:54)
Labas, mergicos, pasveikinkit klaipediete, grizusia NAMO. Aisku, pirmu taikymu buvo nueita i biblioteka  biggrin.gif
Tai klaipedietes, ar priimsit dar viena meetininke kada prie progos? biggrin.gif
Papildyta:

eina sau 4u.gif čia ilgam? būtinai reik susimatyt thumbup.gif
QUOTE(muminukas @ 2012 11 15, 09:57)
bigsmile.gif aš ir žiūriu, kad pasikeitė gyvenamoji vieta smile.gif aš niekaip nesugebu susimytinti, nors šiais metais kaip niekad dažnai Klaipėdoje  buvau.

a ko nedavei žinios? doh.gif nono.gif būtinai reik susimatyt kai atvažiuosi, va ir Masako sugrįžo thumbup.gif planuojam mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiklo karoliukai @ 2012 11 15, 13:56)

a ko nedavei žinios? doh.gif nono.gif būtinai reik susimatyt kai atvažiuosi, va ir Masako sugrįžo thumbup.gif planuojam mirksiukas.gif

tada vasaros gale atvažiavom su sirguliuojančiu vaiku - dantukas dygo, temperatūros turėjo. paskui buvom per vėlines. o kai aš miesto visai nepažįstu, brolienė visur veioja - tai su ja mytintis atvžiuosiu biggrin.gif

į temą - visai smagiai Sesuo skaitos smile.gif
Atsakyti
Turbūt pati knyga smile.gif Man kiek kitokios patinka.

QUOTE(sm2002 @ 2012 11 15, 11:05)
O kas nepatiko Murakamio knygoje?

Papildyta:
QUOTE(muminukas @ 2012 11 14, 17:23)
aš pradėjau almos literos išleistą Sesuo - netyčia bibliotekoj pagriebiau. pristato kaip psichologinį detektyvą. autoriaus nežiūrėjau, mašinoj knygą palikau, negaliu pamatyti.

Lauksiu atsiliepimų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2012 11 15, 15:26)

į temą - visai smagiai Sesuo skaitos smile.gif

o aš ja nusivyliau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2012 11 15, 09:59)
itariu ta trecia dalis gali ir nepasirodyti  doh.gif

Kažkada iš principo rašiau leidyklai paklaust.
Gavau atsakymą, kad vertimo ir III knygos išleidimo planuose nėra doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiklo karoliukai @ 2012 11 15, 14:56)

Atrodo, labai labai ilgam smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti