Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos knygos knygos :)

QUOTE(pingvinukas lolo @ 2012 11 09, 23:53)
Baiginėju A. Tolstojaus "Kančių keliai" trilogijos paskutinę knygą. Įtraukė taip smarkiai, kad niekam kitam nelieka laisvo laiko ax.gif Rekomenduoju visoms, kurios nespjauna į klasiką ir nesibaido istorinių įvykių.
drinks_cheers.gif
Aš iš bibliotekos :
Neil Gaiman "Anansio vaikai"
John Grisham "Teisėjo šaukimas"
- - - "Fordo apygarda"
Elizabeth Gilbert "Piligrimai"
Jodi Picoult "Kitas gyvenimas"
Judith McNaught "Lemties piršlys"

Atsakyti
Sveikos, kišu trigrašį į jūsų temą, su klausimu - gal kas žinote, kur ir kas Vilniuje superka knygas perskaitytas? MB turi sukaupęs didžiulį kiekį knygų fantastikos tematika - rusų, lietuvių kalbomis..Šiuo metu jau verkiant trūksta joms vietos laikyti, niekaip neturim galimybių kažkur sandėliuoti..Gal girdėjot ką nors? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cansado @ 2012 11 13, 15:05)
Sveikos, kišu trigrašį į jūsų temą, su klausimu - gal kas žinote, kur ir kas Vilniuje superka knygas perskaitytas? MB turi sukaupęs didžiulį kiekį knygų fantastikos tematika - rusų, lietuvių kalbomis..Šiuo metu jau verkiant trūksta joms vietos laikyti, niekaip neturim galimybių kažkur sandėliuoti..Gal girdėjot ką nors?  4u.gif

knygynas "keista" raugyklos gatvėje veikia komiso principu. Mint Vinetu senamiestyje ima tik einamas knygas ir moka litą. Dar ant tauro kalno yra knygų namai (niekada nebuvau), kurie senesnes nei 2000m knygas ima už dyką, o naujesnes vertina pagal rinkos kainą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pingvinukas lolo @ 2012 11 09, 23:53)
Baiginėju A. Tolstojaus "Kančių keliai" trilogijos paskutinę knygą. Įtraukė taip smarkiai, kad niekam kitam nelieka laisvo laiko ax.gif Rekomenduoju visoms, kurios nespjauna į klasiką ir nesibaido istorinių įvykių.

tai čia man tikriausiai thumbup.gif mirksiukas.gif

O aš šiandien pargrįžau iš ligoninės, tai sugraužiau kelias knygas blush2.gif o ką ten veiksi daugiau...daktarė juokėsi, kad kasdien per vizitaciją mato jau kitą knygą ant mano lovos laugh.gif
taigi ,,suvalgiau:
Kate Morton Užburtas sodas
Kate Morton Rivertono dvaro paslaptis
Arčibaldas Kroninas Citadelė

Visos buvo puikios thumbup.gif tiesa, daugelis pasisakė, kad Užburtas sodas geresnė už Rivertoną 4u.gif o man atvirkščiai blush2.gif beje, lyg ir naują knygą Morton parašė g.gif

p.s Kostovos Istorikė man schmoll.gif niekaip neužsikabliavau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stiklo karoliukai: 13 lapkričio 2012 - 17:09
QUOTE(Stiklo karoliukai @ 2012 11 13, 18:08)
taigi ,,suvalgiau:
Kate Morton Užburtas sodas
Kate Morton Rivertono dvaro paslaptis
Arčibaldas Kroninas Citadelė

Visos buvo puikios thumbup.gif tiesa, daugelis pasisakė, kad Užburtas sodas geresnė už Rivertoną 4u.gif o man atvirkščiai blush2.gif beje, lyg ir naują knygą Morton parašė g.gif

taip,visos įdomios mirksiukas.gif ji parašius,bet lietuviškai dar nėra.O gal yra jau g.gif

Aš sau po truputį skaitau Mary Higgins Clark "Nieko geriau už namus".
Atsakyti
Perskaičiau "Mylimoji Sputnik" (man nepatiko) ir prasidėjo "neskaitadieniai". Teks kokį gerą detektyvą pradėti, žiūrinėju kas ką skaitote.. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Moxe @ 2012 11 14, 16:20)
Perskaičiau "Mylimoji Sputnik" (man nepatiko) ir prasidėjo "neskaitadieniai". Teks kokį gerą detektyvą pradėti, žiūrinėju kas ką skaitote..  mirksiukas.gif

aš pradėjau almos literos išleistą Sesuo - netyčia bibliotekoj pagriebiau. pristato kaip psichologinį detektyvą. autoriaus nežiūrėjau, mašinoj knygą palikau, negaliu pamatyti.
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2012 11 14, 17:23)
aš pradėjau almos literos išleistą Sesuo - netyčia bibliotekoj pagriebiau. pristato kaip psichologinį detektyvą. autoriaus nežiūrėjau, mašinoj knygą palikau, negaliu pamatyti.

Aš skaičiau šią knygą. Ar ne ši Rosamund Lupton - Sesuo ? user posted image
Įsirašiau į mėgstamiausių knygų sąrašą. Bent jau man tai tikrai kitoniška ir įdomi knyga rolleyes.gif

Aš dabar detektyvą vieną po kito "kremtu" smile.gif Kol kas nei vienas nesužavėjo iki wauuuuuu. Išskirčiau gal tik Tess Gerritsen - Chirurgas. Tačiau greitu metu griebsiu user posted image thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zuvyte26 @ 2012 11 14, 20:17)
Aš skaičiau šią knygą. Ar ne ši Rosamund Lupton - Sesuo ? user posted image
Įsirašiau į mėgstamiausių knygų sąrašą. Bent jau man tai tikrai kitoniška ir įdomi knyga  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif šita smile.gif man kol kas keistokas pasakojimo stilius, tas pokalbis su seseria, bet neerzina, tai ilgainiui turbūt ok bus smile.gif
Atsakyti
Perskaičiau "Teisėjo šaukimas" Mėgstu Grišemą,nesikabinėsiu.Bet gan greit supratau,kas prie ko.Ne pati pačiausia jo knyga ax.gif
Pasiėmiau "Piligrimą" o ten apsakymai.Jaučiu,atidėsiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Germinė: 15 lapkričio 2012 - 09:08
padejau dar kuriam laikui Janinos Survilites ,,Vartai Nr.3", perskaiciau pirma trilogijos dali Kerstin Thorall Signes istorija ,,Jaunystes atabradai", sian pradesiu antra dali ,,Nerimo sesely", bet labai susinervinau susiznojusi, kad trecia dalis dar nera isvesta i LT kalba....o taip uzkabino ta istorija apie moters gynima...rekomenduoju
Atsakyti
Labas, mergicos, pasveikinkit klaipediete, grizusia NAMO. Aisku, pirmu taikymu buvo nueita i biblioteka biggrin.gif

Tai klaipedietes, ar priimsit dar viena meetininke kada prie progos? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(ataka26 @ 2012 11 15, 10:14)
padejau dar kuriam laikui Janinos Survilites ,,Vartai Nr.3", perskaiciau pirma trilogijos dali Kerstin Thorall  Signes istorija ,,Jaunystes atabradai", sian pradesiu antra dali ,,Nerimo sesely", bet labai susinervinau susiznojusi, kad trecia dalis dar nera isvesta i LT kalba....o taip uzkabino ta istorija apie moters gynima...rekomenduoju

as jau kadu kadai jas perskaiciau, o iki siol nera tos treciosios gun_bandana.gif:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masako: 15 lapkričio 2012 - 09:52