Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos knygos knygos :)

QUOTE(Germinė @ 2012 11 08, 17:55)
doh.gif neatsimenu,ar skaičiau,ar tik V dalį  doh.gif

6 dalis apie kelionę į Ameriką 4u.gif man, tai pati silpniausia dalis blush2.gif

kankinu Forsaitus cool.gif pirmą dalį su pertrūkiais į tarpus 3 knygas perskaičiau biggrin.gif antra dalis kažkaip smagiau einasi thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikoleta: 08 lapkričio 2012 - 20:22
QUOTE(Nikoleta @ 2012 11 08, 20:20)
6 dalis apie kelionę į Ameriką  4u.gif man, tai pati silpniausia dalis  blush2.gif
kankinu Forsaitus  cool.gif pirmą dalį su pertrūkiais į tarpus 3 knygas perskaičiau  biggrin.gif antra dalis kažkaip smagiau einasi  thumbup.gif
Tai gal neskaičiau,jei apie Ameriką.Reiks PZ paklaust biggrin.gif
Kaip keista-aš pirmą dalį ryte prarijau,man toooks atradimas buvo...O antra jau ne taip lengvai ėjosi
Atsakyti
o aš Forsaitus bent du kartus esu pradėjusi ir niekaip...
pabaigiau ekstrines bibliotekų knygas, reikia tęsti Zafon Angelo..
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2012 11 09, 07:03)
o aš Forsaitus bent du kartus esu pradėjusi ir niekaip...
pabaigiau ekstrines bibliotekų knygas, reikia tęsti Zafon Angelo..

muminuk, jei skaitote kitom kalbom - pabandykite Forsaitus angliskai ar rusiskai - suprasite, kodel daug kas svaigsta del sios sagos mirksiukas.gif
Atsakyti
ech, namie teliko viena neskaityta knyga Janinos Survilites ,,Vartai Nr.3"kazin kaip cia ji skaitysis g.gif
Atsakyti
Forsaitų pirmos dalies pabaiga superinė, tik dėl jos ryžausi toliau skaityt, ir nenuvylė kol kas biggrin.gif dabar įpusėjau thumbup.gif pirma dalis mane žudė savo pastraipom po lapą... vėliau apsipratau, bet tai pirma knyga kurią skaitydama tiek keikiausi ir tiek kartų atidėjau į šoną blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikoleta: 09 lapkričio 2012 - 09:04
QUOTE(Nikoleta @ 2012 11 08, 21:20)
6 dalis apie kelionę į Ameriką  4u.gif man, tai pati silpniausia dalis  blush2.gif

kankinu Forsaitus  cool.gif pirmą dalį su pertrūkiais į tarpus 3 knygas perskaičiau  biggrin.gif antra dalis kažkaip smagiau einasi  thumbup.gif

Man patinka pasakos biggrin.gif o Svetimšalė tokia kaip pasaka ir yra, 6 d. labai jau daug tų laimingų atsitiktinumų, bet relaksui man visai gerai biggrin.gif

Namie turim Forsaitus senučiuką leidimą, dvi storulės dalys, kažkaip neprisiruošiu pradėti, gal jau laikas g.gif

Mačiau "Silva rerum" apkalbėjot , aš perskaičiau abi dalis per kelias dienas, skubiai, nes buvo suplanuota ekskursija Vilniuje pagal šį romaną...nežinau ar kam teko tokioje dalyvauti, man patiko, kažkaip vaizduotė gerai veikė (kaifavau) gal momentais norėjosi didesnio tikrumo, bet gi tai romanas o ne reali įstorija bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(praavil @ 2012 11 09, 09:15)
Man patinka pasakos  biggrin.gif o Svetimšalė tokia kaip pasaka ir yra, 6 d. labai jau daug tų laimingų atsitiktinumų, bet relaksui man visai gerai  biggrin.gif

Namie turim Forsaitus senučiuką leidimą, dvi storulės dalys, kažkaip neprisiruošiu pradėti, gal jau laikas  g.gif

Mačiau "Silva rerum" apkalbėjot , aš perskaičiau abi dalis per kelias dienas, skubiai, nes buvo suplanuota ekskursija Vilniuje pagal šį romaną...nežinau ar kam teko tokioje dalyvauti, man patiko, kažkaip vaizduotė gerai veikė (kaifavau) gal momentais norėjosi didesnio tikrumo, bet gi tai romanas o ne reali įstorija  bigsmile.gif

man ir limpa Svetimšalė kaip pasakėlė thumbup.gif kai guldo į ligoninę su vaiku, tai pasiimu kurią nors dalį, jei nieko naujo neturiu biggrin.gif kad ir n tąjį kartą perskaitau, relaxui biggrin.gif

Silva rerum, mano planuose, dar neskaičiau, bet labai noriu smile.gif

dabar laukia Raganų valandos savo eilės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Loretėlė4 @ 2012 11 08, 18:44)
Sveikos merginos. smile.gif Matau daug esat perskaite knygų, todėl noriu jūsų pagalbos. Mano geriausia draugė nesenei neteko labai jai artimo žmogaus, todėl šiuo metu ji prislėgta, niekaip su tuo nesusitaiko. Gal žinot kokia nors knygą, kuri padėtų grįšti į pusiausvyrą, vėl atsistoti ant kojų, ar kažka padedančio nebegalvoti apie tai, kaip užsimiršti? Būsiu labai dėkinga ir laukiu jūsų pasiūlymų  wink.gif

Wm. Paul Young "Trobelė"?..
Atsakyti
QUOTE(idea luxe @ 2012 11 09, 08:38)
muminuk, jei skaitote kitom kalbom - pabandykite Forsaitus angliskai ar rusiskai - suprasite, kodel daug kas svaigsta del sios sagos  mirksiukas.gif

Aš pirmą Forsaitų trilogiją skaičiau angliškai, antrą- lietuviškai. Pirmoji patiko labiau, bet tikrai ne dėl kalbos.

Mano paskutinė perskaityta- Henriette E. Moller "Kaizeris". Prisimenu, kad kai kurios skaičiusios ją labai gyrė. Aš gal nuo didelių pagyrų susilaikyčiau, tačiau knyga tikrai labai nebloga, paprasta, bet kartu ir sudėtinga, kaip ir trijų romano moterų gyvenimai- iš išorės viskas atrodo vienaip, o pasikapsčius giliau išlenda daug įvairių dalykų.

Esu pradėjusi Manuel Puig "Moters vorės pabučiavimą". Man visai patinka, tik keista, kad, išskyrus autoriaus komentarus išnašose, nėra jokio pasakojimo, visas tekstas (bent kol kas)- vien tik dviejų veikėjų dialogai.
Atsakyti
Baiginėju A. Tolstojaus "Kančių keliai" trilogijos paskutinę knygą. Įtraukė taip smarkiai, kad niekam kitam nelieka laisvo laiko ax.gif Rekomenduoju visoms, kurios nespjauna į klasiką ir nesibaido istorinių įvykių.
Atsakyti
Loretėlė4 as taip pat siuliciau
Wm. Paul Young "Trobelė"
Atsakyti