Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos knygos knygos :)

QUOTE(ataka26 @ 2012 11 04, 20:31)
pradejau skaityti Wm. Paul Young ,,Trobele" na nezinau kaip ja apibudinti, ispradziu tokslyg irdetektyvas vyko, po to viso ivikio aiskinimasis vyksta per dievo suvokima, per religine prizme, kol kas man atrodo kad pagrindinid veikejas sizofrenikas  lotuliukas.gif

Aš taip pat dabar šią knygą skaitau, pirmas trečdalis (iki kol susitiko su Dievu), labai greitai ir įdomiai skaitėsi, o dabar jau nebe taip įdomu biggrin.gif aišku baigsiu skaityti, bet įdomu ar likę 2 trečdaliai taip sunkiai skaitysis?
Atsakyti
QUOTE(brangiakaile @ 2012 11 06, 10:58)
Mary Higgins Clark " Pasiimk mano sirdi" - skaitosi nupbodziai nors ir detektyvas.. jau daugiau nei men negaliu jos perskaityt.. prisedus kelis lapus perskaitau ir pradeda imt miegas..  doh.gif

skaitau jos Šauksmas naktyje - panašus įspūdis... paskaičiavau, kad gana seniai parašyta. ir beskaitant užkliuvo veikėjos kelnių spalva - rusvai žalsva g.gif chaki turbūt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Twiggy @ 2012 11 06, 18:56)
Aš taip pat dabar šią knygą skaitau, pirmas trečdalis (iki kol susitiko su Dievu), labai greitai ir įdomiai skaitėsi, o dabar jau nebe taip įdomu biggrin.gif aišku baigsiu skaityti, bet įdomu ar likę 2 trečdaliai taip sunkiai skaitysis?

lotuliukas.gif manliko dar 50psl lengviau skaitesi kai pripratau kai su Dievu susitiko
Atsakyti
Gal kas žinote gerų knygų apie sveiką mitybą, sveiką gyvenimo būdą, liaudies mediciną? Esu gerbėja tokių knygų thumbup.gif
Atsakyti
Twiggy damusiau knyga vakar, ant galo buvo kiek idomiau skaityri, bet ki galo isliko santykyje su Dievu:)
Siaip ne eiline knyga turetu visi megstantys knygas ja perskaityti smile.gif Wm. Paul Young ,,Trobele"
Atsakyti
labai nuvylė Higgins Clark šauksmas naktyje - galiausiai perverčiau ir perskaičiau pabaigą: neįtikima, ištęsta schmoll.gif
Atsakyti
sveiki.Uzsikabliavau ant Tess Gerritsen. Perskaiciau LEDINIS SALTIS. Labai patiko man. Net nesitikejau tokios pabaigos. Uzsiurpino smarkiai,kad net pamastydavau ar nieks manes nestebi.. As isvis stebiuosi Tess kuryba,nes ji nera nuvylusi manes.. Jos knygas perskaitau keliu dienu begyje. O siuo metu skaitau jos THE SILENT GIRL. Kaip visad puslapiai sklinda kengvai ir greitai.
Atsakyti
"Mūčinu" David Gibbins "Atlantida" Įdomi neįdomiai parašyta knyga,pradėta skaityti rugsėjo pabaigoj ax.gif
"Nardant Juodojoje jūroje, archeologui Džemui Hovardui netikėtai nusišypso didžiulė sėkmė – jis aptinka objektą, kuris gali padėti rasti kadaise dingusią paslaptingąją Atlantidos salą. Džemas gauna galimybę padaryti stulbinamą atradimą. Tačiau šia mįsle domisi ne jis vienas – paslaptingas konkurentas taip pat numano vietą, kur jūros bangos prarijo Atlantidą. Tai, ką atranda Džemas, pranoksta pačias drąsiausias svajones, tačiau už šį atradimą tenka mokėti siaubingą kainą. Džemas ir jam artimi žmonės įsivelia į gyvybės ar mirties žaidimą, kurio pasekmės gali nusinešti tūkstančius gyvybių."
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

Vis pagalvodavau, kad reik paieškoti temutės apie knygas, šiandien matyt ta diena išaušo, gera matyti tiek daug skaitančių ...

Užsirašiau kelis pavadinimus iš jūsų minėtų knygų, bandysiu paieškoti...

Šviežiausiai perskaitytos man knygos "Šilko kelio karalienė", "Sodininkas" ir "Svetimšalė" 6 dalis

Aš mėgstu įvairias knygas ir lengvesnes ir sunkesnes, prasta iš manęs kritikė, tiesiog skaitau ir mėgaujuosi , kiekvienoje kažko randu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2012 11 08, 10:20)
labai nuvylė Higgins Clark šauksmas naktyje - galiausiai perverčiau ir perskaičiau pabaigą: neįtikima, ištęsta schmoll.gif

aga, Pasiimk mano sirdi irgi istesta... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(praavil @ 2012 11 08, 14:58)
ir "Svetimšalė" 6 dalis
doh.gif neatsimenu,ar skaičiau,ar tik V dalį doh.gif
Atsakyti
Sveikos merginos. smile.gif Matau daug esat perskaite knygų, todėl noriu jūsų pagalbos. Mano geriausia draugė nesenei neteko labai jai artimo žmogaus, todėl šiuo metu ji prislėgta, niekaip su tuo nesusitaiko. Gal žinot kokia nors knygą, kuri padėtų grįšti į pusiausvyrą, vėl atsistoti ant kojų, ar kažka padedančio nebegalvoti apie tai, kaip užsimiršti? Būsiu labai dėkinga ir laukiu jūsų pasiūlymų wink.gif
Atsakyti