Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos knygos knygos :)

QUOTE(Germinė @ 2012 11 02, 13:37)
Skaitau J.C.Grange "Juodoji linija" Patinka

Vienintele lietuviskai isleista sio autoriaus knyga, kurios dar nesu skaicius, reiktu pagaut kaip nors 4u.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anj: 02 lapkričio 2012 - 17:55
perskaiciau Noros Roberts "Juodoji roze" , patiko, ir meiles buvo ir vaiduoklis biggrin.gif bet vat gale knygos tikejausi siek tiek daugiau , ta prasme bent pora puslapiu apie ta vaiduokli, nes lyg ir neisbaigta istorija g.gif bet vistiek knyga gera
Atsakyti
pradejau skaityti Wm. Paul Young ,,Trobele" na nezinau kaip ja apibudinti, ispradziu tokslyg irdetektyvas vyko, po to viso ivikio aiskinimasis vyksta per dievo suvokima, per religine prizme, kol kas man atrodo kad pagrindinid veikejas sizofrenikas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2012 11 04, 20:31)
pradejau skaityti Wm. Paul Young ,,Trobele" na nezinau kaip ja apibudinti, ispradziu tokslyg irdetektyvas vyko, po to viso ivikio aiskinimasis vyksta per dievo suvokima, per religine prizme, kol kas man atrodo kad pagrindinid veikejas sizofrenikas  lotuliukas.gif

Itariu pradejusi skaityti tokia knyga mesciau ja lotuliukas.gif
Atsakyti
patikek is pradziu ir norejau mesti :)bet kazkaiplabai smalsu buvokaip cia viska isrutulios, tiesa ja reikia skaiyti tikrai labai atidziai, kad tarp gyvenimo tiesu nepasimestum smile.gif pasilikau paskutini 100 lapu siam vakarui smile.gif
Atsakyti
na as iki tokiu knygu skaitymo nepriejau , kazkada megau detektyvo zanra , psichologines knygas , o dabar tas skaitymas tapo tokiu visisku relaxu , tai kremtu romanus apie meile ir panasiai ax.gif
Atsakyti
Kažko neįsivažiuoju niekaip į "Mylimoji Sputnik", paskaitau vieną kitą puslapį ir "krūvos reikalų" atsiranda ax.gif Vis žvilgčioju į David Nicholls "Viena diena", kuri sekanti bus skaitoma bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2012 11 02, 16:51)
Vienintele lietuviskai isleista sio autoriaus knyga, kurios dar nesu skaicius, reiktu pagaut kaip nors  4u.gif
Patiko.Galiu rekomenduot.Nors esmę nuspėjau labai greitai,net neįpusėjus skaitymo ax.gif
Po "Gandrų skrydžio" nutariau nebeimt šito rašytojo knygų,bet kai pasirinkimas menkas...nesigailiu.
Atsakyti
QUOTE(Moxe @ 2012 11 05, 16:11)
Kažko neįsivažiuoju niekaip į "Mylimoji Sputnik", paskaitau vieną kitą puslapį ir "krūvos reikalų" atsiranda  ax.gif Vis žvilgčioju į David Nicholls "Viena diena", kuri sekanti bus skaitoma  bigsmile.gif

Mylimoji Sputnik buvo pirma arba antra mano Murakami skaitoma knyga bigsmile.gif tai labai greitai perskaičiau
Atsakyti
Mary Higgins Clark " Pasiimk mano sirdi" - skaitosi nupbodziai nors ir detektyvas.. jau daugiau nei men negaliu jos perskaityt.. prisedus kelis lapus perskaitau ir pradeda imt miegas.. doh.gif
Atsakyti
Joanne Harris "Mėlynakis berniukas" - oho kokia paini knyga smile.gif Ilgokai skaičiau,nes tikrai greitai nepaskaitysi norint nepasimest šitokioj raizgalynėj.Ilga istorija apie psichopatų grupelę,pinta perpinta ir kai jau galvojau,kad supratau,pasirodo,nė velnio rolleyes.gif Pabaigos taip ir nesupratau.Gal kas skaitėt ir supratot pabaigą? Tikrai verta paskaityt,vien dėl pabaigos smile.gif mane ji visiškai supainiojo.
Atsakyti