Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos knygos knygos :)

QUOTE(ataka26 @ 2012 10 29, 11:41)
gyvenimai, dvieju seimu, tai vienosseimos pasakoja gyvenima, tai persoka i kitos :

g.gif turbūt maišau su Keliautojo laiku kažkas mastau.gif užstrigo pavadinimas smile.gif

man reikia imtis Higins Klark kažkokios - bibliotekos, nenoriu labai užlaikyti.
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2012 10 29, 12:44)
g.gif turbūt maišau su Keliautojo laiku kažkas mastau.gif užstrigo pavadinimas smile.gif

žmona?
Atsakyti
QUOTE(Germinė @ 2012 10 29, 12:57)

tikrai taip - pagooglinau.
Atsakyti
QUOTE(Germinė @ 2012 10 29, 01:15)
Skaitau "Sevastopolio rožė" Ką aš žinau...nėr taip,kad negalėčiau atsiplėšt  ax.gif

oo ,kokia puiki knyga smile.gif

QUOTE(ataka26 @ 2012 10 29, 11:51)
Siuo metu esu pradejusi skaityti Kim Edwards ,,Atsiminimu saugotojo dukra" , skaitosi neblogai, idomus siuzetas, knygoje pasakoji dvieju zmoniu likimai, kol kas knyga siek tiek yra nuvylusi, tikeausi zymiai daugiau, bet dar padetis gali pasitaisyti smile.gif

šita irgi labai patiko smile.gif

Aš po "Pekino dienoraščių" soti Kinija, tai daugiau filmus žiūriu,bet vis tiek sugebėjau dar perversti Noros Roberts "Kur baigiasi upė",pusę knygos tik šiaip verčiau,kad sužinot pabaigą,kurią jau nuo pradžių numaniau rolleyes.gif
Atsakyti
Baigiau "Ledų mergaitės" thumbup.gif (man patinka tokios knygos)
Pradėjau "Mylimoji Sputnik" (dar tik kelis puslapius perskaičiau, sunku komentuoti) ax.gif

Gal kuri skaitėte "SPINOZOS PROBLEMA" Irvin. D. Yalom? Ir kaip? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moxe: 29 spalio 2012 - 16:34
Man Ledu mergaites buvo bene idomiausia Koomson skaitytu knygu. Idomus siuzetas ir neblogai perteikti personazu jausmai.

Paskutine skaityta T. Gerritsen Selas, vienas ankstesniu autores romanu (1998), bet uzskaityciau prie geresniu. Autorei pavyko perteikt mazo JAV miestelio, praktiksai uzkampio, gyvenima ir staigiai atsiradusius paslaptingus ivykius, veikiancius zmoniu psichika. Knyga labai itrauke, nors siuo metu labai noreciau perskaityt hirurgo serijos tesini, tikiuos, ju dar bus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2012 10 29, 20:21)
Paskutine skaityta T. Gerritsen Selas, vienas ankstesniu autores romanu (1998), bet uzskaityciau prie geresniu. Autorei pavyko perteikt mazo JAV miestelio, praktiksai uzkampio, gyvenima ir staigiai atsiradusius paslaptingus ivykius, veikiancius zmoniu psichika. Knyga labai itrauke, nors siuo metu labai noreciau perskaityt hirurgo serijos tesini, tikiuos, ju dar bus  4u.gif

As irgi sia neseniai perskaiciau, izvelgiau aliuziju su Picoult stilistika - miestelis, kaimynyste, seimos tarpusavio santykiai.
Atsakyti
Sveikos,

kažko labai tylu temoj g.gif

Man vis patenka į rankas keistos ,netgi sakyčiau šlykščios ,knygos:
Jolanta Sereikaitė "Antrininkės".Taaip,kuo šlykščiau,tuo geriau...nesuprantu to doh.gif

Vakar pradėjau Joanne Harris "Mėlynakis berniukas".Po magiškų apie maistą knygų,tikėjausi ir čia kažko panašaus,bet nee.Bet irgi patinka,įdomi istorija smile.gif
Atsakyti
uzvakar pabaigiau skaityti ,,Atsiminimu saugotojo dukra" siap viena is geresniu knygu kurias esu skaiciusi, be nezinau kodel, bet is jos daugiau tikejausi smile.gif

Nusipirkau Wm. Paul Young ,,Trobele", jai sian rasiu laiko pradesiu skaityti smile.gif
Atsakyti
Siandien kaip tik mastau apie kelione i biblioteka, nes perskaiciau viska ka buvau paemusi bigsmile.gif

Dzudi Devero - sutramdymas
Amanda Stevens - Nekalti ( sita liko nebaigta , bet kazkaip neuzkabino)
Dzudi Devero - Kalnu laurai
Dzudi Devero - Amzinai ir visada smile.gif
Atsakyti
Skaitau J.C.Grange "Juodoji linija" Patinka
Atsakyti
Parsinesiau is bibliotekos Noros Roberts " Juodoji roze" ir " Sventini trio" ( vienoje knygoje trys romaniukai : Julia James "Rianda ir du jos vyrai", Michelle Reid " Ranierio nuotaka" ir Penny Jordan " Nuodemes vertas" ) . Labai apsidziaugiau biblej radusi Susan Elizabeth Phillips "Grazus turtingas ir nevedes", bet pasirodo ta knyga rezervuota buvo ir nedave man ... o taip jau dziaugiausi , kazkuo ta rasytoja man istrigo, nors tik viena jos romana "auksine mergaite" esu teskaiciusi smile.gif
Atsakyti