Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos knygos knygos :)

QUOTE(katilina @ 2012 10 20, 19:13)
Norėčiau paskaityti "Gatvė tarp dviejų bažnyčių" ir "Pekino dienoraščiai".

Eliss, o tau "Šešėlių verpėja" patiko?

Taip, iš viso penkios knygos. Dėl paskutinės nežinau, bet ketvirta- "Pribuvėjos prakeiksmas"- yra lietuviškai.

dėkui 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(katilina @ 2012 10 20, 19:13)
Norėčiau paskaityti "Gatvė tarp dviejų bažnyčių" ir "Pekino dienoraščiai".

Eliss, o tau "Šešėlių verpėja" patiko?

Taip, iš viso penkios knygos. Dėl paskutinės nežinau, bet ketvirta- "Pribuvėjos prakeiksmas"- yra lietuviškai.

Va pasižiūrėjau išleidimo metus, ir pasidarė aišku, kad paskutinės 5 dalies dar lt kalboj nėra, nes jūsų paminėta tik šiais metais išleista.
Atsakyti
Labas vakaras, knygės,

Senokai bebuvau, kažkaip po darbo dienos nebesinori akių varginti. Skaityti vis paskaitau, neseniai baigiau "Keiko" (užkliuvo akis pagal fatimaalos atsiliepimą 4u.gif ), man visai patiko paskaityti apie kino ir japonės draugystę.
Šiandien pradėjau Federica De Ceso "Drugelio akys" - draugė rekomendavo kaip labai įtraukiančią, įtraukė, bet dar neįsiurbė, joje yra mistinių dalykų.
Beje, vakar žiūrėjom su drauge filmą "Rebecca": http://www.imdb.com/title/tt0032976/. Filmas pastatytas pagal Daphne du Maurier knygą "Rebeka". Buvo įdomu, nes filmas nors ir ilgas, bet nespalvotas ir daug dialogų. Aš tą knygą skaičiau prieš metus ar daugiau, bet nemažai ką atgaminau. Paįvairinimui buvo įdomu pažiūrėti, be to, galima, manau, žiūrėti ir neskaičius knygos, nes kai kas skiriasi. mirksiukas.gif
Beje, skaitovės, neseniai pagalvojau, kad norėčiau kokią knygą senelių - anūkų/ močiutės - anūkės tema paskaityti. Gal ką galėtumėt rekomenduoti? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daite: 20 spalio 2012 - 20:06
QUOTE(daite @ 2012 10 20, 21:05)
Beje, skaitovės, neseniai pagalvojau, kad norėčiau kokią knygą senelių - anūkų/ močiutės - anūkės tema paskaityti. Gal ką galėtumėt rekomenduoti?  mirksiukas.gif

Žiauriai man patikusi ir įstrigusi atmintin José Luis Sampedro "Etrusko šypsena" 4u.gif

Dar Susanna Tamaro "Eik, kur liepia širdis" ir "Klausykis mano balso" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2012 10 20, 21:14)
Žiauriai man patikusi ir įstrigusi atmintin José Luis Sampedro "Etrusko šypsena" 4u.gif

Dar Susanna Tamaro "Eik, kur liepia širdis" ir "Klausykis mano balso" smile.gif

Knygą "Etrusko šypsena" skaičiau, iki šiol dar prisimenu senelio ir anūko bendravimą. drinks_cheers.gif

Sussanos Tamaro lyg ir nieko neskaičiusi, ačiū. 4u.gif
Atsakyti
Prancuziska siuita kaip tik ana savaite dovanojau kriksto mamai, tikiuosi patiks ax.gif

As vakar pradejau Skersgatvis dviems, patinka, jauki knyga, tokia rudens vakarams kaip tik atrodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(daite @ 2012 10 20, 21:05)

Beje, skaitovės, neseniai pagalvojau, kad norėčiau kokią knygą senelių - anūkų/ močiutės - anūkės tema paskaityti. Gal ką galėtumėt rekomenduoti?  mirksiukas.gif

Federica de Cesco "Kriauklių šilkas"
Atsakyti
QUOTE(daite @ 2012 10 20, 20:05)

Mano senelis buvo vyšnia. Tik ji vaikiška. bet į temą.
mano vaikas vis liūdi, kad jo seneliai mirę, vis galvoju jam perskaityti ar duoti pačiam skaityti.
Atsakyti
Per savaitgalį bandžiau įveikti Anglą ligonį, bet nesėkmingai, tai likusią dalį , reiks kitą savaitgalį užbaigti. Bet šiaip jau kad ir koks įdomus rašymo stilius būtų, pats siužetas, pasakojimas manęs visai nesudomino ir nujaučiu, kad nebesudomins. Bet nemesiu, tuo labiau, kad ne tiek daug ir liko..

QUOTE(muminukas @ 2012 10 21, 12:58)
Mano senelis buvo vyšnia. Tik ji vaikiška. bet  į temą.
mano vaikas vis liūdi, kad jo seneliai mirę, vis galvoju jam perskaityti ar duoti pačiam skaityti.

Seniai skaičiau ją, bet pamenu, kad patiko. thumbup.gif Iš tų vaikiškų man rodos dar į temą Mano prosenelis, herojai ir aš lyg ir būtų (šita man irgi patiko) g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laTulipe: 21 spalio 2012 - 16:08
QUOTE(eliss @ 2012 10 19, 15:02)
katilina,mačiau suknyga.lt perskaitei Todės istoriją.Ir kaip tau ji?

šią knygą išrinkau geriausia praėjusių metų knyga MAN 4u.gif atsiliepimą irgi parašiau ax.gif man labai patiko- vienas iš geriausių mano skaitytų lietuvių autorių kūrinių 4u.gif
QUOTE(Skaitanti @ 2012 10 19, 21:09)
Šiandien IKI netikėtai pastebėjau akciją BALTŲ LANKŲ knygomis, nusipirkau Arto Paasilinna "Kaukiantis malūnininkas" ir Irène Némirovsky „Prancūziška siuita“, nors knygų labai nemėgstu pirkti.

puiki knyga, man labai patiko. Mėgavausi iki paskutinės minutės. Beje, tą knygą rekomendavau savo tetai, kuri ištekėjo už prancūzo. Abu skaitė prancūziškai ir sakė, kad knyga labai jiems patiko thumbup.gif

Štai čia parašiau atsiliepimus apie abi paminėtąsias knygas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiklo karoliukai @ 2012 10 21, 18:11)
šią knygą išrinkau geriausia praėjusių metų knyga MAN 4u.gif atsiliepimą irgi parašiau ax.gif man labai patiko- vienas iš geriausių mano skaitytų lietuvių autorių kūrinių  4u.gif

aš prisimenu kam patiko,kam ne,užtat ir klausiau katilinos.Man asmeniškai nepatiko,nes mėgstu kai būna viskas aiškiai išdėstoma ir nereikia ypatingai sukt galvos.Bet nesakau,kad bloga knyga ,viskas ten gražu,bent jau nėra jokio mėšlo,kurio pilna dabar.

Ir kita knyga irgi nepatiko,pasirodė nuobodi,net nebaigiau rolleyes.gif

Rebecca James "Tobula klasta" - lengvas,greitai skaitomas skaitaliukas apie dvi drauges,jų paslaptis ir išdavystes.Nėra bloga,nėra ypatinga rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(katilina @ 2012 10 19, 19:47)
Geriausios atiteks draugėms.  smile.gif

Knygų daug, o nežinant tavo skonio, rekomenduoti tikrai sunku. Aš tai nemažai norėčiau, bet man ir su nuolaida per didelės kainos atrodo. Porą Christie nusipirkau i vsio.

Džiugu, tikiuosi draugėms patiks wink.gif Brangokos, bet jau taip senai nepirkau knygyne (arba dovanų gaudavau, arba mainydavau), pirkau tas kur su didesne nuolaida ax.gif Dar tą "Kaulų kolekcionierių" norėčiau nusipirkti wink.gif O Jūs kokias rekomenduotumėte (pagal savo skonį)?
Atsakyti
Ačiū patarusioms dėl knygų. 4u.gif
Atsakyti